Ynt: Temmuz 2010 Dönemi Yeterlilik Sınavı
avcılarda var.
avcılarda var.
serkanK ' Alıntı:arkadaşlar benim sadece denetim kalmıştı ilk sınavdan 28 aldım bu sınavdan tam beklediğim gibi 82 alarak SMMM oldum.
size denetim konusunda şunu söyleyeyim adamın notu kıt değil adamın amacı kendikitabını sattırmak ve kendi kitabındaki cevapları görmek. Mesela 2.sorudaki denetim tekniklerini çoğu kaynak 9 tane olarak gösterirken kendi kitabında 10 tane diğer kaynaklar Analitik inceleme derken kendi kitabında karşılaştırma ve oranlar olarak vermiş ayrıca ilgili hesaplar arasında ilişki kurmak tekniği çoğu kaynakta yok ama kendi kitabında var. 3.soruda bağımsız ile iç denetçi farkına eminim herkes bişeyler yazdı ama adam kendi kitanbında bir sayfada T çizer gibi farkları yazmış ve cevap olarak onları istemiş. Benim şahsi görüşüm adamlar verilen cevapların kendi kitabından olduğunu anladığı anda notlarını tam veriyor farklı kaynaktan cevap verildiğini anlayncada ya bırakıyor yada kıt not vererek gidin kitabımı alın mesajı veriyor. Ben 3 soruyada Hasan Türedinin kitabından cevap verdim. Deneti proğramında 9 taneden 7 tane yazdım denetim tekniklerinin 10 tanesinide hasan türediye göre cevapladım bağımsz ve içdenetçinin karşılaştırmasnada onun şablonuna göre tam olmasada bayağı bi yazdım ve 80 falan alırım dediğim dersten 82 aldım. denetim dersinden kalan arkadaşlar benim tavsiyem Hasan Türedinin kitabını bir şeklide temin edin çünkü cevapları o kitaptan istiyor. Hepiize başarılar.
s3m ' Alıntı:Ben Denetimden 100 lük kağıt verdim.Gerçekten!Üstelik konunun tamamen özünü yazdım,kağıt düzenim iyiydi,Sınav sonrası yayınlanan cevaplarla benim yanıtımı karşılaştırdım.Hadi dedim 100 kimseye vermezler,o yüzden 80-90 gelir.vee 50 geldi!!!!!İnanamadım!sibelbursa ' Alıntı:mrb arkadaşlar denetim dersi ile ilgili yorumlarınız nedir beklediğiniz notları aldınızmı ben 80-90 beklerken 32 almışım
Fener_1907 ' Alıntı:finansal muhasebedeb bir tane geçene rastlamadım daha