Temmuz 2010 Dönemi Yeterlilik Sınavı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan HaCkHaN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Temmuz 2010 Dönemi Yeterlilik Sınavı

Yusuf Sürmen in kitabımı var yoksa okulda anlattığı ders notlarından filanmı

vergi 70 muhasebe 17
muhasebeden şaşkınım.kitap sipariş vericem başka yolu yok

peki arkadaşlar maliyeti ne yapmayı düşünüyorsunuz
onunda hocasımı değişti acaba? nasıl sorulardı onlar öyle

herkese günaydın arkadaşlar; sıkıntılı, stresli bir bekleyişten sonra sonuçlar açıklandı. ilk girişimde:
f.muhasebe : 24***
fin.tab.anal. : 66
mal.muh. : 15***
muh.denetim : 56
vergi : 60
hukuk : 60
meslek hukuku : 75 ; bu notları aldım. emin olun beklediğim notlardı. sınavdan çıktığım zaman dedim muhasebe ve maliyetten kaldım dedim ve nitekim öyle oldu. inşallah aralıkta başarısız olduğumuz derslerden geçer ve ruhsatlarımızı alırız.

tek ders muhasebe bekle dur kaç ay yine smmm olucam diye
muhasebeden nasıl geçiceğiz arkadaşlar

pufidik22 ' Alıntı:

yusuf sürmenin muhasebe 1 ve muhasebe 2 adlı kitapları var ama nasıl temin edebiliriz bilemiorum..

pufidik22 ' Alıntı:

kitabı yok maalasef trabzondan ders notlarını temin edebilirsiniz.

ne derseniz aralık muhasebe sınavı nasıl olucak zor mu kolay mı
tahminleriniz nedir arkadaşlar

arkadaşlar maliyet muhasebesi ile ilgili kaynak önerebilecek arkadaşlar varmı?

Kazanan arkadaşları tebrik ederim. Kazanamayan arkadaşlarada kolaylıklar dilerim.

isterseniz Aralık 2010 SMMM sınavı başlığı altında bilgilerimizi paylaşalım.

balabanhan ' Alıntı:
anlayana kolay bence

anlamakla ilgili bişey değil bu.
bunca insan buralara kadar gelmiş muhasebeden anlamadığını söylemek saygısızlık olur
burdaki streteji ters köşe yapmak. üstadların bile sürekli aynı mantıkla kayıtların yinelendiği bir uygulamada insanların dikkatini kuytu köşedeki uygulamlara çekmek

ilk girişimdi 7/4 yaptım

finansal muhasebe
maliyet
denetim kaldı

kazanan arkadaşlar tebrik ediyorum.

kartal69 ' Alıntı:
denetim hocasının duyurusunu mart sınavının akibetinde bu sitede adını soyadın ve kitabını ilk ben açıladım fakat bazı arkadaşlar hasan türedinin kitabı satılsın diye beni reklam yapmakla suçladı şimdi ise kaldığım denetimden geçtim ve mali müşavir oldum. 2 gün sonra muhtemlen sınav soru ve cevapları yaynlanır hep birlikte bakalım cevaplar yine hasan türedi ye ait ise kaçış yok bu dersi onun kitabından çalışacaksınız mart dönemini ömer duman dan çalışdık kaldık. temmuz dönemi hasan türedi kitabından çalışdık özellikle cevaplar birebir hasan türedinin cevapları olmalı aksi takdirde kalırsınız bu kesindir. Yusuf süremni burada yine ilk ben söyledim ondan geçmek için özlem hanım ( Zeyna78 ) arakadaşımız öncülük yaptı ve notları Trabzondan birlikle bu sitede kurulan güzel bir arkadaş topluluğu ile getirtdik. tekrar olabirdi ama özlem hanım için yapılanlardan sonra benim yapmam imkansız yapmak isteyenler bu formda grup oluşturun ve notları parasıyla getirdin yoksa muhasebeden de kalırsınız herkese bu dönem benim yaşadığım mali müşvir olma mutluluğunu yaşaması dileğiyle

Öncelikle tebrik ederim. Ben maalesef forum takip edecek vakti olmayan komisyonda kimlerin olduğunu bilmeden bu sınava hazırlanan biri olarak sınavlarda başarısız oldum. Denetim için bir şey söyleyemiyorum, saçma sapan bir ders olduğu zaten malum.Ben bile oturup şurada 2 günde denetim kitabı yazarım, zoruma giden F.Muhasebe den kalmam. Yusuf Sürmen ders notlarında bizim bilmediğimiz ne var da bilanço gelir tablosu çıkarmamıza rağmen 40 ı bile geçemiyoruz.Muhasebe her yerde aynıdır.Tek bir hesap planımız var bütün kayıtları onun üstünden yapıyoruz. Yani bu adam muhasebe kayıtlarında bizim bildiğimizden farklı hesaplarmı kullanıyor da biz başarısız oluyoruz. Madem notlarını gördün nedir bizim bildiğimiz muhasebeyle arasındaki fark. Kısaca izah edip bizleri aydınlatırsan memnun oluruz

ece 10 kullanıcı arkadaşım sana mesaj gönderdim bakabilirsen sevinirim.

cakmasmmm ' Alıntı:
ilk girişimdi 7/4 yaptım

finansal muhasebe
maliyet
denetim kaldı

kazanan arkadaşlar tebrik ediyorum.

aynı durumdayız benimde ilk girişim 7/4 yaptım ve aynı derslerden kaldım finansaldan 18 almışım yanlış yaptığım kayıtların yanında doğru yaptığım kayıtlarda vardı neye göre not veriyos sayın yusuf sürmen acaba işimiz zor

soran ' Alıntı:
http://netload.in/dateicV393Pf1Ni/SMMM_DENETIM_DERSI_NOTLARI.doc.htm

arkadaşlar denetim için bu notları kullandım sadece, bunlar özet bende bunun özetini çıkardım sadece 1 gün büroda boş kaldıkça not çıkardım 90 bekliyodum 50 geldi hepsini yapmıştım oysa ki

bu notların aynısı bendede vardı daha önce buaradan indirdim hepsini ezberleyememiştim ama 3 sorununda en az yarısını yazdım 34 le kaldım yani tamam yarımdı cevaplar ama yarım cevaplara not vermiyorlar galiba

vergiden 30 puanlık sorum yanlış ,diğerlerine ise cevap verdim kendimce tam 70 vermiş helal olsun
muhasebeden doğru yevmiyelerim vardı ,sözellere cevap vedim kebirleri gelir tablosunu yaptım aldığım 13 puan
anlamakla alakası yok.ya neye göre yapmış acaba puanlamayı

arkadaşlar muh.sınav kağıdında alt hesaplarıyla gösterin demiş ben o şekilde göstermedim.
sizce bunla alakası varmı düşük almamızın bende sınavdan sonra o yazıyı farkettim