denetim hocasının duyurusunu mart sınavının akibetinde bu sitede adını soyadın ve kitabını ilk ben açıladım fakat bazı arkadaşlar hasan türedinin kitabı satılsın diye beni reklam yapmakla suçladı şimdi ise kaldığım denetimden geçtim ve mali müşavir oldum. 2 gün sonra muhtemlen sınav soru ve cevapları yaynlanır hep birlikte bakalım cevaplar yine hasan türedi ye ait ise kaçış yok bu dersi onun kitabından çalışacaksınız mart dönemini ömer duman dan çalışdık kaldık. temmuz dönemi hasan türedi kitabından çalışdık özellikle cevaplar birebir hasan türedinin cevapları olmalı aksi takdirde kalırsınız bu kesindir. Yusuf süremni burada yine ilk ben söyledim ondan geçmek için özlem hanım ( Zeyna78 ) arakadaşımız öncülük yaptı ve notları Trabzondan birlikle bu sitede kurulan güzel bir arkadaş topluluğu ile getirtdik. tekrar olabirdi ama özlem hanım için yapılanlardan sonra benim yapmam imkansız yapmak isteyenler bu formda grup oluşturun ve notları parasıyla getirdin yoksa muhasebeden de kalırsınız herkese bu dönem benim yaşadığım mali müşvir olma mutluluğunu yaşaması dileğiyle