Temmuz 2010 SMMM Yeterlilik Sınavı İçin Toplu İtiraz Metinleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zeyna78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Temmuz 2010 SMMM Yeterlilik Sınavı İçin Toplu İtiraz Metinleri

Yapılamayacak soru hangisidir öğrenebilir miyim?

Bende katılıyorum, tesmer, türmob ve odalara şikaylerimizi bildirelim arkadaşlar.

Yusuf hocaya yazılabilecek tek bir şey var arkadaşlar,

Hocam sorduğunuz soruların yöntemi geçmiş dönemlerle farklı olduğu için zorlanıyoruz.
Bize bir kaynak tavsiye ederseniz duacınız oluruz.

Bunun dışındaki herşey cinayettir:)

Tamam anlaşıldı sınavdan geçen yada daha önceki kebap sınavları verenler ahkam kesmeye başlarsa sonumuz hayrola, bu olay yavaş yavaş dünkü muhabbete dönmeye başladı bile.
Efendim ben SMMM oldum başka kimse olmasın bütün piyasa bana kalsın, kapım müşterilerle dolsun taşsın moduna girmenin alemi yok.
Sınav adil olsun sorular dopru düzgün sorulsun ha sorulmayacaksada sürmen efendi yada tesmer gitsin bize kaynak versin olay bu kadar basit şimdi ilkokul mezunu adamlara 3 soruyla belge verilen bir sistemde ben geçtim efendim bundan sonra dahada zor sorsunlar demenin alemi yok piyasa zaten belge alanlarıda kevgirden geçirecek belge alanların belki %5 i bu belgeyi kullanabilecek.

Son olarak Sürmen Efendiye mesaj atmayın arkadaşlar adamda insaf,merhamet,Allah korkusu vb insani duygular yokkkk yok kardeşim işte adam banane ne halt ederseniz edin demiş işte bizim muhatabımız tesmer yada türmob yada en son Odadır gidipde kendini kafdağının efendisi zanneden birine mail atıp sitemde bulunmanın yada telefon açıp sitem etmenin sonucu sadece o İnsanın Zevklerini Tatmin ekmekten başka birşeye yaramaz.

Hocanın savunmaya bak neymiş 1. sınıf öğrencisine soruyormuş yalancının taaaaaaa..... diyecem üyelik gidecek. Neymiş 3 saat fazlaymış lanet olsun böyle adama Allah bin türlü belasını versin başkada birşey demiyorum.

Hazırlayın bir taslak atalım tesmer yada türmoba şu adamı aramayın artık bizim dert ve acılarımız üzerimizden kendi kendini tatmin edip egolarını tavana vurdurmasına fırsat vermeyin

nevermind ' Alıntı:
HaCkHaN ' Alıntı:
arkadaşlar neden herşeyin kolay olmasını istiyorsunuz,herşey kolay olursa herkez mali müşavir olur ve sizin hiç bir özelliğiniz kalmaz,soruların ben zor gelmesini istiyorum , istemediğim şey sadece sorularda anlam karışıklığı olmasın

maliyetten kaldığında oturur ağlarsın o zaman neden zordu diye...
kolay olsun demiyoruz....bizden biri bunu söylerse böyle düşünürse diğerlerinden anlamayı beklemek saçmalık olur...istediğimiz sadece ADİL bir sınav sistemi...

Üslubuna dikkat et.,
Ben size hangi konularda dilekçe yazılacağını bildirmiştim,komisyon üyelerinin görev sürelerin uzatılması,sorularda istikrar sağlanması,ya çok kolay olsun hep öyle gitsin,ya da çok zor olsun,öyle gitsin.normal sorulacaksa da hep normal olsun

Geçen dönemde maliyet sınavı çok kolaydı,ben soruların zorluğundan şikayetçi değilim,çünkü en zoruna da çalıştım ben ama hocanın istediği şey anlaşılmıyor,sırf soruyu anlamaya 20 dakika zaman kaybediyoruz

hrye ' Alıntı:
Sayın nevermind;

Hiç bişeyin kolay olmasını istemiyoruz, piyasada bi sürü bilgisiz smmm olmasından bizde şikayetçiyiz. Sadece adil olunmasını istiyoruz. Aptal değiliz aylardır çalıyoruz bu sınava, yapılabilecek sorular olsaydı yapardık herhalde.

ben bunu savunmadım sadece hackhandn alıntı yaptım bunları yazan o...iyi bakar mısın alınıtya...

Aynen katılıyorum. tesmer ve türmoba gönderelim. Hoca efendinin umrunda değil, birinci sınıfa o soruları soruyolarsa ben bu işi bırakırım, üniversitede en basit dağıtım sorusunu yapamıyolar.

proaccount ' Alıntı:

Hocam sorduğunuz soruların yöntemi geçmiş dönemlerle farklı olduğu için zorlanıyoruz.

bende size katılıyorum bencede hocadan kaynak istemeliyiz yoksa rüyada alacağız o belgeyi :-[

Arkadaşlar biz bir dilekçe hazırladık.
lütfen bana özel mesaj atın sizinle paylaşalım faxımıza gönderin biz ulaştıracağız

sevgi ve saygıyla

zeyna78 ' Alıntı:
proaccount ' Alıntı:

ben hallettim. helallik istedim. umarım cevap gelir :)

Taslak hazır geliyor şimdi.

vah vah hemen yumuşayı verdin ormanların kraliçesi zeyna :))

valla bu hocanın tarzı böyle demekki..
tek düzene hakim olacaksın..
bakkalından bankasına kadar her türlü muhasebeyi bileceksin..
benim de 2. girişimdi..3 - 4 - 5 de böyle olacak herhalde..geçemicez..

Adam kendi kitabını kaynak gösterecek zaten yaptıkları tek iş o komisyonda kim varsa kitabı patlama yapıyor...

suna-34 ' Alıntı:
proaccount ' Alıntı:

bende size katılıyorum bencede hocadan kaynak istemeliyiz yoksa rüyada alacağız o belgeyi :-[

Hocayı kızdırmak bize gerçekten bir şey kazandırmayacak. Kararından dönmez o, dönemez... yapamaz bunu kendine

helallik istemek ne demek bende anlamadım helalaliği o bizden istesin.Japonyadan akreditifle alınan mallar başında paralansın

hocayı kızdırarak çok feci bişey yaptınız , bence şimdiden çalışmaya başlayın :)

SSERKAN ' Alıntı:
helallik istemek ne demek bende anlamadım helalaliği o bizden istesin.Japonyadan akreditifle alınan mallar başında paralansın

kopardın beni ya:)

zeyna hocadan helallik istedim demişsin ne yazdın ?

aha şimdide TBMM'yi karıştıracak:)

o değilde yukarıdaki listeden bir şahıs şu anda bizim yazdıklarımızı okuyor,aldığım bilgiye göre tesmerden bi temsilci ve komisyondan bir hocada burda yazılanları inceliyor

zeyna78 ' Alıntı:
proaccount ' Alıntı:
aha şimdide TBMM'yi karıştıracak:)

Kendimi kötü hissettiremezsin :)
Her yol mübah ne yapalım ...
Hem onlar bizlerin vekili (şahsım adına olmasa da)
biri okumasa biri okuyacak mecburlar
suna-34 ' Alıntı:
zeyna hocadan helallik istedim demişsin ne yazdın ?

Eğer sizi bilmeden incitecek bir sözüm olduysa hakkınızı helal ediniz.

:D

oldu olacak evine çiçek bide çikolata gönderelim:) yaww bişey olmaz korkmeyın cevap gelen mesajı ben yazmıştım ne var şimdi bu mesajda
Yusuf Bey Merhaba,

Ben, Smmm yeterlilik Mart ve Temmuz sınavlarında Finansal Muhasebe dersinden sınava girdim.Soruları sizin hazırladığınızı öğrendim.Soruları hazırlarken, bir Smmm adayının bu soruları yapması gerektiğini düşündüğünüzü sanıyorum.Fakat soruları hazırlarken ve kağıtları okurken ;

* %10 başarı ortalaması olan bir sınavı aşarak stajımızı başlattığımızı,
* Stajımızı çok zor şartlar altında yaptığımızı,stajı yapacak işyerini çok zor bularak,maaş almadan Ssk primimizi kendimizin ödediğini,
* Staj yaparken hiç bir eğitim almadığımızı,
* Stajımız süresince yüksek meblağlar alınarak verilen, içinde 2001 yılından kalma bilgilerin olduğu , Eğitim cd'si sınavda sorulan sorularla hiç bir alakasının olmadığını,
* Stajı başlatma sınavı ve stajımız esnasında değişik adlar altında fahiş paralar alınıp sömürüldüğümüzü,
* Girdiğimiz sınavın dünyada eşi benzeri olmayan,belli bir kitap olmadığından onlarca kitaba çalışarak geçilemediğini,
* Her hocanın kendi kitabını övüp satmaya çalıştığını,
* Bu sınavda çok torpiller döndüğünü,
* 4 yıl üniversite eğitimi görüp üzerine 3 yıl staj yaptığımızı, ve ilkokul,ortaokul,lise mezunu serbest muhasebecilerin çok kolay bir sınavla bizimle aynı ünvana sahip olduğunu,
* Mali müşavir belgesine sahip kişilerin, ancak %5 'nin sizin hazırladığınız soruları yapabileceğini,
* Sınav sırasında 3 saatlik sürenin yetmediğini,

Bilmenizi istedim.

Saygılarımla,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...