P
proaccount
Ziyaretçi
Ynt: Temmuz 2010 SMMM Yeterlilik Sınavı İçin Toplu İtiraz Metinleri
Yapılamayacak soru hangisidir öğrenebilir miyim?
Yapılamayacak soru hangisidir öğrenebilir miyim?
nevermind ' Alıntı:HaCkHaN ' Alıntı:arkadaşlar neden herşeyin kolay olmasını istiyorsunuz,herşey kolay olursa herkez mali müşavir olur ve sizin hiç bir özelliğiniz kalmaz,soruların ben zor gelmesini istiyorum , istemediğim şey sadece sorularda anlam karışıklığı olmasın
maliyetten kaldığında oturur ağlarsın o zaman neden zordu diye...
kolay olsun demiyoruz....bizden biri bunu söylerse böyle düşünürse diğerlerinden anlamayı beklemek saçmalık olur...istediğimiz sadece ADİL bir sınav sistemi...
hrye ' Alıntı:Sayın nevermind;
Hiç bişeyin kolay olmasını istemiyoruz, piyasada bi sürü bilgisiz smmm olmasından bizde şikayetçiyiz. Sadece adil olunmasını istiyoruz. Aptal değiliz aylardır çalıyoruz bu sınava, yapılabilecek sorular olsaydı yapardık herhalde.
proaccount ' Alıntı:Yusuf hocaya yazılabilecek tek bir şey var arkadaşlar,
Hocam sorduğunuz soruların yöntemi geçmiş dönemlerle farklı olduğu için zorlanıyoruz.
Bize bir kaynak tavsiye ederseniz duacınız oluruz.
Bunun dışındaki herşey cinayettir![]()
zeyna78 ' Alıntı:proaccount ' Alıntı:Yusuf hocaya yazılabilecek tek bir şey var arkadaşlar,
Hocam sorduğunuz soruların yöntemi geçmiş dönemlerle farklı olduğu için zorlanıyoruz.
ben hallettim. helallik istedim. umarım cevap gelir
Taslak hazır geliyor şimdi.
suna-34 ' Alıntı:proaccount ' Alıntı:Yusuf hocaya yazılabilecek tek bir şey var arkadaşlar,
bende size katılıyorum bencede hocadan kaynak istemeliyiz yoksa rüyada alacağız o belgeyi :-[
SSERKAN ' Alıntı:helallik istemek ne demek bende anlamadım helalaliği o bizden istesin.Japonyadan akreditifle alınan mallar başında paralansın
zeyna78 ' Alıntı:proaccount ' Alıntı:aha şimdide TBMM'yi karıştıracak![]()
Kendimi kötü hissettiremezsin
Her yol mübah ne yapalım ...
Hem onlar bizlerin vekili (şahsım adına olmasa da)
biri okumasa biri okuyacak mecburlar
suna-34 ' Alıntı:zeyna hocadan helallik istedim demişsin ne yazdın ?
Eğer sizi bilmeden incitecek bir sözüm olduysa hakkınızı helal ediniz.
![]()