stonhand ' Alıntı:Yahu bunlara insan diyenin ben ta .... diyecem üyelik gidecek. Adamı insan yerine koyduk sayın hocam puanlamayı nasıl yapıyorsunuz bilgi vermeniz mümkünmüdür diye bir mail attık adamın verdiği cevap gelmiş vallahide bunlar insan değil billahide değil.
evet doğrudur.sm³ ' Alıntı:ne yazacaklar ; akıllı ol,otur dersine çalış, bekle gör, mali müşavir olmak zorunda değilsin vs. gibi şeylerdir...
hıghpower ' Alıntı:Küfür falan edilmişse direk mailin cıktısını alıp hakaret davası açabilirsiniz.
hıghpower ' Alıntı:sserpil ' Alıntı:11 tane doğrum var. gelir tablosunuda yaptım tutmuyor tabi. acaba puan verirmi..
sözelleri yaptınız mı ?
MuphemSahis ' Alıntı:sserpil, elbette dogru olarak yaptigin maddelerden puanini alirsin.kaldi ki kapanis md ve bilanco yalniz su an icin degil her zaman muhasebe sinavlarinda yasadigimiz bir sıkıntı.ama 17 maddeden 11 yapmak, acik olmak gerekirse ve tecrubeyle sabit gecer not almana yetmeyecegini dusunuyorum. ama hepimiz icin gecerli olan sen icinde gecerli bekleyip gorecegiz.
ugurrrrr ' Alıntı:slm arkadaşlar, Arkadaşlar temmuz ve aralık sınavlarına girdim ve sözel dersleri geçmek için finansal muhasebe'yi feda ettim ve şimdi sıra ona geldi... 4 aralıktan sonra oturdum 3 dönem sorularını inceledim ve çalışmadığıma ve kaldığıma çok pişman oldum...Hoca kendi kitabına çok bağlı ancak kendi kitabında olmayan konularda var ve bunlarıda 1 nolu muhasebe uygulama tebliğine dayanarak hazırlıyor. Bir haftalık çalışmayla bu ders geçilebilir... 1 nolu muhasebe uygulama genel tebliği çok önemli ve de mutlaka hocanın kitabları temin edilmeli...
stonhand ' Alıntı:Adama sayın hocam diye hitap edip sadece soru olarakda 2010 aralık SMMM yeterlilik finansal muhasebe sınavındaki puanlama sisteminizi öğrenebilirmiyim.
saygılarımla da dedim adamın cevabını yazmıyorum ama resmen çocuk gibi dalga geçmiş. Bu efendinin bilmediği tek şey bendeki laz inadı vallahi ben bu işin peşini bırakmıycam, bende adamsam bunu bu adamın yanına bırakmam pazartesinden itibaren gidicem başbakanada, cumhurbaşkanınada, maliye bakanınada alayına mail mektup ne varsa yazıcam cumartesi cumartesi adam sinir katsayımı tavan yaptırdı.
Yahu insan gibi bir soru sorduk ne sınavı şöyle yap dedik nede böyle ama bunlar insan değilki arkadaş. Yeter ki birileri bunları dikkate alsın bir anda egoları tavan yapıyor