prof67 ' Alıntı:493,700,408,405 nolu hesaplarda haklısınız tabi ama en azında diyorum bi 50 ya %50 başarı neden olmaz.
prof67 ' Alıntı:493,700,408,405 nolu hesaplarda haklısınız tabi ama en azında diyorum bi 50 ya %50 başarı neden olmaz.
stonhand ' Alıntı:Buda yeni trendmi ah keşke sınava girseymişim kesin geçermişim ;D ;D ;D Birde muhasebecisiniz finansaldan nasıl geçemezsiniz.
Arkadaş muhasebeciyizde sabancının yada koçun muhasebeciside değiliz. Ne tesisi kuracaksın kime nereye kablo çekeceksinde neyin katılım payını alıp sonrada itfa edeceksin. Soruyu soran adam gibi sorsa herkes geçer adam gelir tablosu ve bilançonun bozulması için elinden ne geliyorsa yapıyor.
Hem birde bu sözleri burada sarfedenler hiç sürmenin sınavına girmişmi sanki sürmenden finansala girip ilk 1 saatte bilanço gelir tablosunu bitirip kolayca 60-70 almış ve bumuymuş bu kadar büyütülen der gibi siz nasıl geçemiyorsunuz anlamıyorummmmm gibi şeyler yazılıyor.
Size soruyorum sn prof siz sınava girdinizmi eğer girdiyseniz 60-70-80 ne puan aldınız bir öğrenelim engin bilgilerinizden bizde faydalanalım.
sm³ ' Alıntı:eski finansala girip de 100 alamayanlara hayret ediyorum ben de...adamlar nokta koysan puan veriyordu, şimdi bizimki rakamın sonuna .- koymasan puan kırıyor, kusura bakmayın ama eski finansaldan 90 almak başarı değil başarısızlıktır, şimdi bize o soruları sorsunlar şu forumdan hiç kimse 100 den aşağı almaz... artı eski finansaldan 90 alanların şimdiki sınavdan alacağı notu söyliyim 90/2 = 45 .
hıghpower ' Alıntı:Finansal muhasebeden 100 ile geçemeyenleri mali müşavir yapmayalım![]()
sm³ ' Alıntı:eski finansala girip de 100 alamayanlara hayret ediyorum ben de...adamlar nokta koysan puan veriyordu, şimdi bizimki rakamın sonuna .- koymasan puan kırıyor, kusura bakmayın ama eski finansaldan 90 almak başarı değil başarısızlıktır, şimdi bize o soruları sorsunlar şu forumdan hiç kimse 100 den aşağı almaz... artı eski finansaldan 90 alanların şimdiki sınavdan alacağı notu söyliyim 90/2 = 45 .
en çok üzüldüğüm noktadır aralık 2009 sınavına keşke yetişebilseydim diye şimdiye belgeliydimaccor ' Alıntı:sm³ ' Alıntı:eski finansala girip de 100 alamayanlara hayret ediyorum ben de...adamlar nokta koysan puan veriyordu, şimdi bizimki rakamın sonuna .- koymasan puan kırıyor, kusura bakmayın ama eski finansaldan 90 almak başarı değil başarısızlıktır, şimdi bize o soruları sorsunlar şu forumdan hiç kimse 100 den aşağı almaz... artı eski finansaldan 90 alanların şimdiki sınavdan alacağı notu söyliyim 90/2 = 45 .
Aynen durum böyle,bu yüzden mart sınavından önce(yusuf sürmenden önce) sınava girip de geçenler kendilerini övmesinler...![]()
gencay07 ' Alıntı:en çok üzüldüğüm noktadır aralık 2009 sınavına keşke yetişebilseydim diye şimdiye belgeliydim
stonhand ' Alıntı:2009 da finansala girip kağıdına kuş çizene 60 ;D yanına üşenmeyip ev ve dere çizenede 70 ;D veriyorlardı. Canım kardeşim gitmişsin eski sınavdan geçmişsin hayatının şansını yakalamışsın, biz gitmişiz hayatımızın şansızlığına yakalanmışız sürmen gibi bir bela ile uğraşıyoruz şimdi buraya gelipde siz nasıl 50 alamazsınız bak ben 90 aldım modunda şeylerle uğraşmayalım.
Siz kendinize çok güveniyorsanız nasıl 50 alınmadığını anlamak için girin bir sürmen sınavına, gevşeyin, rahatlayın. 3 saatlik terapinin bedelide 70 TL tesmere ödeniyor.