Temmuz ve Mart'ta finansal muhasebeden geçen arkadaşlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan deryaö
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Temmuz ve Mart'ta finansal muhasebeden geçen arkadaşlar

prof67 ' Alıntı:
stonhand ' Alıntı:
2009 da finansala girip kağıdına kuş çizene 60 ;D yanına üşenmeyip ev ve dere çizenede 70 ;D veriyorlardı. Canım kardeşim gitmişsin eski sınavdan geçmişsin hayatının şansını yakalamışsın, biz gitmişiz hayatımızın şansızlığına yakalanmışız sürmen gibi bir bela ile uğraşıyoruz şimdi buraya gelipde siz nasıl 50 alamazsınız bak ben 90 aldım modunda şeylerle uğraşmayalım.
Siz kendinize çok güveniyorsanız nasıl 50 alınmadığını anlamak için girin bir sürmen sınavına, gevşeyin, rahatlayın. 3 saatlik terapinin bedelide 70 TL tesmere ödeniyor.

söylemez olaydım. bu kadar bana laf yetiştireceğinize kısa ve öz şekilde sınav soru sistemi %80 değişti diyebilirsiniz. kavga eder gibi gürlemenin manası yok

herkes çok hassaslaştı finansal muhasebe dersinden . bir laf söyle bin ah işit o duruma geldik.

ya y.s.nin sitesine sürekli bakıyorum güncel hiç vize final soruları yok, vizeler yapıldı diye biliyorum ben ama bize inat artık siteye koymuyo mu ne ???

sn. prof67 konu temmuz ve martta (sürmenden)geçenlerden bilgi almak için açıldı ama siz sınavlardan 90 aldım diye karşımıza çıkıyorsunuz tepki vermemiz doğaldır artık sürmenden önce ve sürmenden sonra sınava girenler var,bilmem anlatabildim mi...

arkadaşlar benim finansala bu 3.üncü girişimdi..bundan sonraki sınav benim son hakkım mı yoksa 2 hakkım mı var

arkadaşlar finansal muhasebe kaynak olarak sevilengülle akdoğanın kitabı uygun olur mu

prof67 ' Alıntı:
stonhand ' Alıntı:
Buda yeni trendmi ah keşke sınava girseymişim kesin geçermişim ;D ;D ;D Birde muhasebecisiniz finansaldan nasıl geçemezsiniz.
Arkadaş muhasebeciyizde sabancının yada koçun muhasebeciside değiliz. Ne tesisi kuracaksın kime nereye kablo çekeceksinde neyin katılım payını alıp sonrada itfa edeceksin. Soruyu soran adam gibi sorsa herkes geçer adam gelir tablosu ve bilançonun bozulması için elinden ne geliyorsa yapıyor.

Hem birde bu sözleri burada sarfedenler hiç sürmenin sınavına girmişmi sanki sürmenden finansala girip ilk 1 saatte bilanço gelir tablosunu bitirip kolayca 60-70 almış ve bumuymuş bu kadar büyütülen der gibi siz nasıl geçemiyorsunuz anlamıyorummmmm gibi şeyler yazılıyor.

Size soruyorum sn prof siz sınava girdinizmi eğer girdiyseniz 60-70-80 ne puan aldınız bir öğrenelim engin bilgilerinizden bizde faydalanalım.

soruları kimin hazırladığını pek bilemem ama 2009 mart ayında girdim 90 aldım.

burdaki arkadaşlarımızda 2009 mart sınavına girselerdi eminim 100 alırlardı..
siz şanslı olanlardansınız.. mart 2010 dan bu yana finansal oldukça zorlaştı.
önceki dönemlerdeki sorular pratikte hepimizin bildiği şeylerden oluşuyor.
fakat aralık sınavına göre elektirik üretim tesisinde çalışıyorsanız şanslıydınız..bilmem anlatabildim mi..

sserpil ' Alıntı:
fakat aralık sınavına göre elektirik üretim tesisinde çalışıyorsanız şanslıydınız..bilmem anlatabildim mi..

herkes diğer kişilerin eski sınavlardan 100 alacağından o kadar eminki heralde orta bir şehirde buluşup ortaklaşa ders çalışıyorsunuz. demek okadar üstün zekalısınız ki biz geride kalmışız, 90 almışız, iyi muhasebeci olamamışız. kusura bakmayın bidaha sınava alırsalar belki sizlerin seviyesine yetişiriz.

nightblue ' Alıntı:
arkadaşlar finansal muhasebe kaynak olarak sevilengülle akdoğanın kitabı uygun olur mu

bende o kitaptan var. Mart sınavına ordan çalışıcam..
tek düzen planındaki birçok hesabın işleyişini örneklerle anlatıyor.
bazı kitaplarda bazı hesaplar yok mesela. ama bu kitapta inşaat, canlı hayvan , üretim gibi sektörlerinde kullandığı
hesaplar anlatılıyor.

prof67 ' Alıntı:
sserpil ' Alıntı:

herkes diğer kişilerin eski sınavlardan 100 alacağından o kadar eminki heralde orta bir şehirde buluşup ortaklaşa ders çalışıyorsunuz. demek okadar üstün zekalısınız ki biz geride kalmışız, 90 almışız, iyi muhasebeci olamamışız. kusura bakmayın bidaha sınava alırsalar belki sizlerin seviyesine yetişiriz.

size o imada kim bulundu bilmiyorum ama tek kelimeyle .......... etmisler. evet YS zor bir hoca tamam ama su durumda gecilmeyecek bir hoca degil. mart temmuz ve telafi derken 3 sınav sorusu var. inat etmeyen oturur adamın dediğini anlar ve gecer. ................. o yuzden ustad bu gibi seylere alınma.

MuphemSahis ' Alıntı:
prof67 ' Alıntı:
sserpil ' Alıntı:

size o imada kim bulundu bilmiyorum ama tek kelimeyle ........... etmisler. evet YS zor bir hoca tamam ama su durumda gecilmeyecek bir hoca degil. mart temmuz ve telafi derken 3 sınav sorusu var. inat etmeyen oturur adamın dediğini anlar ve gecer. ................. o yuzden ustad bu gibi seylere alınma.

kimin imada bulunduğu alıntıdan belli zatende benim anlam veremediğim yusuf sürmen öncesinde herkes 100 alırmıış diye okadar emin konuşuyolarki ,kendilerinden önce burada finanasal için ne başlıklar açıldı haberleri yok. hele yusuf sürmenden önce son birkaç sınavda sürekli üretim işletmelrinin muhasebe kayıtları soruldu ve bundanda zorlanan geçemeyen çok kişi oldu. herkes kendi çektiğini biliyor. ama yok gerçi bu arkadaşların hepsi 100 alırdı kesin biz beceremedik.

prof67 ' Alıntı:
sserpil ' Alıntı:

yazımda bir ima göremiyorum.. ama başkaları bir imada bulunmuşsa bilemem.
benim vurgulamak istediğim sınavın hayli zorlaştığı.
zira önceki dönemlerde alınan 80-90-100 ler şimdi malesef alınamıyor.
hepimiz 50 alsak geçsek diye uğraşıyoruz.
insanların bilgi ve seviyeleriyle değil sınavın zorlaşması meselesi ile ilgili tartışıyoruz.
saygılar

50 alsakta gecsek dıye düşünuoyruz ama 60-70 alanlar var mart ve temmuzda.hayreeet

yüzde sekizlik başarı ortalamasının içinde bulunan ve geçen arkadaşlarda var tabi..
60 70 baya iyi not..

sserpil ' Alıntı:
yüzde sekizlik başarı ortalamasının içinde bulunan ve geçen arkadaşlarda var tabi..
60 70 baya iyi not..

işte o arkadaşlarla bi konuşamadık nasıl geçtiler diye, bütün yevmiyeler doğru muydu nasıl yaptılar ?

onların kagıdını eskı komısyon okumuş olmasın:)

phoboss ' Alıntı:
50 alsakta gecsek dıye düşünuoyruz ama 60-70 alanlar var mart ve temmuzda.hayreeet

Sana samimiyetle bir sey diyeyim mi. Aslina bakarsan hic de hayret degil. 75 le gecen bir ark.la yuzyuze konustum. Ark.in dedigi sey su; tabi yanlis yevmiyelerim vardi ama yaptiklarimi da duzgun yaptim, kebirlerin yanina nerden geldigini yazdim, gt yi yaptim ama bilanco yoktu, sozelden tek maddeyi yaptim. Aynen bunu dedi. Ve benim de anlatmaya calistigim sey bu. Bu forumda gercekten isin icinde olan ve emekci insanlar oldugu kadar kendi tembellikleri icin diger insanlari da cekinmeden kullanmaya niyetlenenlerde mevcut. O insanlarin gazina gelmemek gerekir. Adam bu benim 5. girisim diyor. Sordum hala yanit vermedi.Yahu bu bes ise girip gecmeyeni dovdukleri sinavlarda nerdeydin dedim. Gormezden geldi. Simdide Robin Hood'luga soyunmuslar. Onlara basarilar diliyorum. Ve inanciniz olsun ki hakkiyla calisanlar muvaffak olacaktir.

bi Allahın kulu da çıkıp arkadaş 60 aldım 16 tane yevmiye kaydım doğruydu falan demiyoki...

valla benım bılanco gelır tablosu yok.493 olan yevmıyem dogru.373 olan yevmıyem dogru.128-120 yaptım.12 yevmıyem dogru toplamda.sözellerden 5 puan verse gecerım dıorum ama yınede zor gıbı gelıyo:(

bılanco ile gelır tablosunu boşver zaten, eğer kayıtlar doğruysa nasıl olsa kayıtlardan alacağın puanla geçersin, yok eğer kayıtlar yanlışsa benim gibi gelir tablosu bilanço yapsan da bi işe yaramaz çünkü puan vermiyo hoca...

SENIN KAC YEVMIYEN DOGRU?

Mesaj içeriğinde büyük harf kullanmayınız.