Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Saygıdeğer adminler biliyorum yeri değil ama başka bir yerde bulamam bu koun için. Ferhat üstadım sohbetin için sonsuz teşekkürler. Su böreği ve çayda üzerine tatlısı oldu. Kısa zamanda tekrarlamak üzere.
saygılar,
bil_gin
O kadar yoğunluğun içinde de ayrı bir güzel oldu arkadaşlar. Biz muhasebeciler hayatlarımızı hep erteleriz bildiğiniz gibi. Yapmamak lazım. Hayat güzel, kaçırmamak lazım anları...
saygılar;
bil_gin
Valla hepinizi beklerim.İnşallah şu Ankaradaki 15.06.2013 tarihindeki buluşmayı becerirsek.Birde İstanbulda Rumelihisarında Sahilde ,Ortaköy veya Bebek'te Sahilde formdaki arkadaşlarla bir buluşma ayarlayacağım
Saygıdeğer adminler biliyorum yeri değil ama başka bir yerde bulamam bu koun için. Ferhat üstadım sohbetin için sonsuz teşekkürler. Su böreği ve çayda üzerine tatlısı oldu. Kısa zamanda tekrarlamak üzere.
saygılar,
bil_gin
Selamlar
Elbetteki buluşma ve görüşmeye iştirak etmek isteriz.Ankara için söz veremem ama İstanbul'da yapılacak bir organizasyona her zaman hazırım....