Ynt: Turmob eğitimleri
Değerli Üyelerimiz,
TÜRMOB Eğitim Projesi doğrultusunda Odamız tarafından düzenlenecek TTK ile KOBİ-TFRS ve DENETİM eğitim başvuruları İzmir SMMM Odası internet sitesi
http://izsmmmo.org.tr üzerinden elektronik olarak alınmaya başlanmıştır.
Başvurular;
· TTK
· KOBİ-TFRS
· DENETİM
Olmak üzere her 3 eğitim için de ayrı ayrı başvurular aynı anda alınmaktadır. Eğitimler TTK ile KOBİ-TFRS, daha sonra Denetim şeklinde sıra ile yapılacaktır. Bir eğitim bitmeden diğer eğitim başlamayacaktır.
EĞİTİM PROGRAMI
Eğitim Süreleri,
TTK ile KOBİ/TFRS=48
DENETİM=78 Saat
Eğitim Günleri: Cuma ?Cumartesi-Pazar
Eğitim Saatleri: 09:30?18:00
Eğitim Yerleri: Daha sonra duyurulacaktır.
Eğitim tarihleri ve yerleri, başvurular alındıktan sonra ayrıca ilan edilecektir.
Bazı sınıflarda yeterli başvuru olmaması durumunda ise en yakın eğitim birimine yönlendirileceksiniz.
Eğitimlere devam zorunluluğu vardır.
TÜRMOB?un talimatı gereğince eğitimlere katılabilmek için aidat borcunuzun olmaması gerekmektedir. Yapılacak eğitimlerin maliyetinin çok yüksek olacağı ve odamız tarafından karşılanacağı için üyelerimizin aidat borçlarını zamanında ödemeleri ile mümkün olabilecektir.
Bu nedenle; Eğitim yapılacak salonlarımıza borcu olmayan ve eğitim portalımıza başvuranlar alınacaktır.
Hazirun buna göre oluşturulacak ve hazirunda ismi olmayanlar kesinlikle eğitime alınmayacaktır.
DENETİM eğitimlerine katılabilmek için, SMMM ruhsatına sahip olmak ve TTK, KOBİ-TFRS eğitimlerini tamamlamış olmak zorunludur. Bu nedenle DENETİM eğitimine başvuracak adayların aynı zamanda TTK ve KOBİ-TFRS eğitimlerine de başvuru yapması gerekmektedir.
İzsmmmo WEB sitesinden başvuru yapabilmek için İZSMMMO INTERNET ŞUBESİ nde kullandığınız şifrenizi kullanmanız gerekmektedir.
Başvuru ise;
Eğitimlerde kimlik kontrolü yapılacağından kimlik ya da kimlik yerine geçecek bir belgenin katılımcının mutlaka yanında bulundurması gerekmektedir.
BAŞVURU İÇİN:
http://www.izsmmmo.org.tr/Formlar/basvuru.ASP?formno=68&ftip=2
DUYURULAR
Tüm süreçler ile ilgili duyurular web sitemizde yer alacak ve e-posta/sms ile bilgilendirme yapılacaktır. Bu nedenle başvuru sırasında tüm iletişim bilgilerinizin güncelliğini kontrol etmeniz gerekmektedir.
Eğitim sürecinde Yönetim olarak siz değerli üyelerimizin her zaman yanında olacağımızı özellikle belirtmek isteriz. Genel bilgilendirme toplantılarında da belirttiğimiz üzere hep birlikte bu süreci başarı ile tamamlayacağınıza inancımız sonsuzdur.
Bu vesile ile 2012 yılı hepimize başarı ve mutluluk getirmesi dileğiyle İzsmmmo Kurulları adına saygı ve sevgilerimi sunuyorum.
Feyzullah TOPÇU
BAŞKAN