e hani? yine hata mesajı verdi. Ondan sonra da derler biz tüm işimizi son gün yaparız. Demek bizim kültürümüzde son gün yapmak, mecburiyetten bir alışkanlık almış.yeterlilik ' Alıntı:şimdi geldi sistem
FeaR Of DaRKNeSS ' Alıntı:hay yapacağınız işin
rooniin ' Alıntı:pdf formatına mail atarım mükellefe artık çıktı mı alacak, renkli mi basacak, duvara mı asacak napacaksa yapsın.
Ya inceleme elemanına verirsin bi tane tablet , neyine bakacaksa oradan faaliyet koduna mı bakacak, verilmeyen beyana mı bakacak, neye bakacaksa artık bakar. Biraz hazırlanıp gelsin inceleme elemanı. "Ben geldim nerede vergi levhan, hımmmm güzel, senin muhasebecin kim, bu gün fiş kestin mi, fatura koçanın nerede vb... " bilemiyorum.kalisper_a ' Alıntı:rooniin ' Alıntı:pdf formatına mail atarım mükellefe artık çıktı mı alacak, renkli mi basacak, duvara mı asacak napacaksa yapsın.
Bence geldiklerinde mukellef desinki ben pc de saklıyorum gelin bakın)))))))
İrem35 ' Alıntı:yeşil renk hiç gitmemiş vergi levhasına.. mavi renk güzel duruyor.
ama genelde siyah kartuş kullandığmızdan netice itibariyle yine siyah beyaz alacağız
biraz bekleyince sistem açılıyor
kalisper_a ' Alıntı:İrem35 ' Alıntı:yeşil renk hiç gitmemiş vergi levhasına.. mavi renk güzel duruyor.
ama genelde siyah kartuş kullandığmızdan netice itibariyle yine siyah beyaz alacağız
biraz bekleyince sistem açılıyor
Ben Zemin Sarı Yazı Karekterleri Lacivert Basıyorum Bu Yıla Özel...