Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ZİNDAN ' Alıntı:Sizce bu işlemi 31.05.2011 tarihine kadar yapmak lazım mı?
Tebliğde bunun ile ilgili açık bir ifade yok.Bana sanki 2011 den sonraki zamanlarda geçerliymiş gibi geliyor? Sonuçta önümüzde çok az bir zaman kalacak 16 Mayıstan sonra.!
Ne dersiniz.?
Bir de bu levhalar müşteriler için alacağımız şifreden mi (Böyleyse kötü), yoksa bizim şifrelerden mi çıktı alabileceğiz.?
Bilgisi olan varmı?
oztemiz80 ' Alıntı:ZİNDAN ' Alıntı:Sizce bu işlemi 31.05.2011 tarihine kadar yapmak lazım mı?
Tebliğde bunun ile ilgili açık bir ifade yok.Bana sanki 2011 den sonraki zamanlarda geçerliymiş gibi geliyor? Sonuçta önümüzde çok az bir zaman kalacak 16 Mayıstan sonra.!
Ne dersiniz.?
Bir de bu levhalar müşteriler için alacağımız şifreden mi (Böyleyse kötü), yoksa bizim şifrelerden mi çıktı alabileceğiz.?
Bilgisi olan varmı?
Ben müşterilerim adına İntervet V.D. yetki verme sözleşmesi düzenleyip imzalattıktan sonra V.D. verdim şu anda internet V.D. girdiğimde sağ tarafta değiştir butonu çıkıyor o buton ile müşterilerimin bilgilerini görebiliyorum büyük ihtimal vergi levhası da görünür.
ZİNDAN ' Alıntı:oztemiz80 ' Alıntı:ZİNDAN ' Alıntı:Sizce bu işlemi 31.05.2011 tarihine kadar yapmak lazım mı?
Ne dersiniz.?
Bilgisi olan varmı?
Ben müşterilerim adına İntervet V.D. yetki verme sözleşmesi düzenleyip imzalattıktan sonra V.D. verdim şu anda internet V.D. girdiğimde sağ tarafta değiştir butonu çıkıyor o buton ile müşterilerimin bilgilerini görebiliyorum büyük ihtimal vergi levhası da görünür.
Hangi form ile yaptınız bu işlemi.? Açarmısınız biraz, hangi yerden giripte görebiliyorsunuz, internet vergi dairesindenmi, e-beyanname sayfasından mı.?