2013/2.Dönem Sınav Sonuçları Hk.

Teos şıp diye açıldı gıcık oldum yine sonuçlar yok.Ne var bugün açıklasanız bitse bu işkence

Maliyet hocasının nasıl insafsız olduğunu sınav sonucumu duyunca daha iyi anladım sadece birinci sorudaki kapasite sapmasını yapmadım resmen cevap anahtarını verdim ellerine hoca vere vere 85 vermiş sinir oldum ama genel itibariyle iyi geldi muhasebeden sadece yemiyelerle kebir yaptım 59 alışım
maliyet 85
denetim 93
mali tab. 72
muhasebe 59
hukuk 60
meslekle vergiden çakılmışım hocalar anlaşmış galiba ikisinden de 35 ilk girişimdi fena sayılmaz. Artık birdahaki sefere inşallah. İnşallah herkesin gönlüne göre olur sonuçlar

ağzından bal damlıyor inşallah öyle olur. sonuçlar açıklandığında yazıcam bakalım neler yapmışız artık zaman kalmadı bir iki güne odalara duyurulur diye düşünüyorum. ilk ay ramazandı nasıl geçti anlamadım ama son yirmi gün yirmi asır gibi geldi artık yüreğim ağzımda saatleri sayar oldum paranoyak olcam az kaldı. Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah..

:)) muhasebeden kurtardık

İlk giş için güzel puanlar. Kursa gitmişmiydin.

Meslek biraz zorlamış, vergide kdv konusundan 1 soru daha elenmiş oldu. İnşallah bir sonraki dönemde son iki derside verirsin. Başarılar.

beni de ismmmodan aradılar ama hala sonuçları teos da görmedikçe sevinemiyorum ne olur ne olmaz birisi mi işletti diyorum inşallah herkes beklediği sonuçları alır :D

Maliyet hocasının nasıl insafsız olduğunu sınav sonucumu duyunca daha iyi anladım sadece birinci sorudaki kapasite sapmasını yapmadım resmen cevap anahtarını verdim ellerine hoca vere vere 85 vermiş sinir oldum ama genel itibariyle iyi geldi muhasebeden sadece yemiyelerle kebir yaptım 59 alışım
maliyet 85
denetim 93
mali tab. 72
muhasebe 59
hukuk 60
meslekle vergiden çakılmışım hocalar anlaşmış galiba ikisinden de 35 ilk girişimdi fena sayılmaz. Artık birdahaki sefere inşallah. İnşallah herkesin gönlüne göre olur sonuçlar

Bu notları görünce valla kendimden utandım 93 ler falan bakalım biz yarın ne görücez :banghead:

arkadaşlar kayseri smmm odasının verilerinden bir sonuç çıkardım fikir sahibi olabiliriz sınavdan bu şekilde
VERGİ 80 kişi sınava girmiş girenlerin not ortalaması 41,56
HUKUK 72 kişi sınava girmiş girenlerin not ortalaması 50,75
MALİYET 70 kişi sınava girmiş girenlerin not ortalaması 40,64
ANALİZ 69 kişi sınava girmiş girenlerin not ortalaması 56,68
MESLEK 60 kişi sınava girmiş girenlerin not ortalaması 32,73
DENETİM 56 kişi sınava girmiş girenlerin not ortalaması 42,09
FİNANSAL 53 kişi sınava girmiş girenlerin not ortalaması 66,55

arkadaşlar kayseri smmm odasının verilerinden bir sonuç çıkardım fikir sahibi olabiliriz sınavdan bu şekilde

Bu mesleği bırakın mı demek istiyorlar acaba :)

İlk giş için güzel puanlar. Kursa gitmişmiydin.

Meslek biraz zorlamış, vergide kdv konusundan 1 soru daha elenmiş oldu. İnşallah bir sonraki dönemde son iki derside verirsin. Başarılar.

kursa gitmedim iyki de gitmemişim o parayı ruhsata veririm daha iyi gerçekten gerek de yok vergiye çalışmamıştım biliyordum kalacağımı fakat çok değil bir hafta baksaymışım geçermişim fakat mesleğe çalıştım yalan yok iki soru ters köşeydi hele meslek mensuplarının rapor türleri mineydi bi soru var mevzuatta bile bulamadım :) neyse önemi yok hayırlısı inşallah birdahakine

Destan yazmışsın artık bunlara kafa patlatmaya gerek yok neyse yarın hayırlısıyla öğrenicez.3 ay gibi bir zaman var bizde çok çalışıp bu seneyi mali müşavir olarak kapatalım.Allah burada haber alanlar gibi bekleyen benim gibi arkadaşlara aralıkta kurtulmayı ve bu işkenceyi bir daha yaşamamayı nasip etsin.

:)))) sidarta teos ne zaman açıklar ? üşenmemişsin mesleğin verdiği tecrübe ile tablo oluşturmuşsun hemen :)