ankara odasını bende aradım liste elimde fakat yetkimi aşıp söyleyemem diyo, sanki devlet sırrını düşmana sızdıracaklar
Hep diyorum uzay mühendisi olacağız diye o kadar kasılıyoruz ki bizi öyle strese sokuyorlar ki
ankara odasını bende aradım liste elimde fakat yetkimi aşıp söyleyemem diyo, sanki devlet sırrını düşmana sızdıracaklar
Teos şıp diye açıldı gıcık oldum yine sonuçlar yok.Ne var bugün açıklasanız bitse bu işkence
başka odalarda hizmet var kardeşim örnek kayseri odası, adamlar yetkisini aşıp tüm listeyi excel ortamında vermişler siteyeizmir odası söylüyor ama teli düşürmek zor.
bu kazananları erken arayıpta kendilerini nasıl bir fantezi içine sokuyorlar anlamıyorum. Sisteme yansıt herkes paşalar gibi görsün. Bizde burada şundan bundan geçtik mi diye ömür çürütüyoruz yok yere
ağzından bal damlıyor inşallah öyle olur. sonuçlar açıklandığında yazıcam bakalım neler yapmışız artık zaman kalmadı bir iki güne odalara duyurulur diye düşünüyorum. ilk ay ramazandı nasıl geçti anlamadım ama son yirmi gün yirmi asır gibi geldi artık yüreğim ağzımda saatleri sayar oldum paranoyak olcam az kaldı. Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah..
Meslek şaşırttı ama beni çünkü 2 soruyu neredeyse tam cevaplamıştım 30 çok düşük geldi
Maliyet hocasının nasıl insafsız olduğunu sınav sonucumu duyunca daha iyi anladım sadece birinci sorudaki kapasite sapmasını yapmadım resmen cevap anahtarını verdim ellerine hoca vere vere 85 vermiş sinir oldum ama genel itibariyle iyi geldi muhasebeden sadece yemiyelerle kebir yaptım 59 alışım
maliyet 85
denetim 93
mali tab. 72
muhasebe 59
hukuk 60
meslekle vergiden çakılmışım hocalar anlaşmış galiba ikisinden de 35 ilk girişimdi fena sayılmaz. Artık birdahaki sefere inşallah. İnşallah herkesin gönlüne göre olur sonuçlar
beni de ismmmodan aradılar ama hala sonuçları teos da görmedikçe sevinemiyorum ne olur ne olmaz birisi mi işletti diyorum inşallah herkes beklediği sonuçları alır![]()
kesinlikle haklısınız,istenmeyen şeyleri bile yazmıştım
ben de 30 almışım
nereden puan kırıyorlar anlamıyorum![]()
arkadaşlar kayseri smmm odasının verilerinden bir sonuç çıkardım fikir sahibi olabiliriz sınavdan bu şekilde
VERGİ 80 kişi sınava girmiş girenlerin not ortalaması 41,56
HUKUK 72 kişi sınava girmiş girenlerin not ortalaması 50,75
MALİYET 70 kişi sınava girmiş girenlerin not ortalaması 40,64
ANALİZ 69 kişi sınava girmiş girenlerin not ortalaması 56,68
MESLEK 60 kişi sınava girmiş girenlerin not ortalaması 32,73
DENETİM 56 kişi sınava girmiş girenlerin not ortalaması 42,09
FİNANSAL 53 kişi sınava girmiş girenlerin not ortalaması 66,55
İlk giş için güzel puanlar. Kursa gitmişmiydin.
Meslek biraz zorlamış, vergide kdv konusundan 1 soru daha elenmiş oldu. İnşallah bir sonraki dönemde son iki derside verirsin. Başarılar.
arkadaşlar kayseri smmm odasının verilerinden bir sonuç çıkardım fikir sahibi olabiliriz sınavdan bu şekilde