uyumsoft

KGK Bağımsız Denetçi Sınavı Hazırlık Kaynak

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan girdap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar KGK sınav tarihini açıkladı bilindiği gibi şimdi görüşemelr yapıyorum ilgililerle olduki sınavı kazandım kendim meslek mensubuyum ofisim var e ofisimi kapatamıyacağıma göre stajımı ki 3 yılmış nerede yapacağımı sordum İstanbulda 84 tane denetim firması var yetki verdiğimiz onlardan biriyle anlaşın dediler odamıza danıştım olmaz meslek mensubusunuz başka bir yerde sigortalı çalışamazsınız dedi
e şimdi ben ofisimi kapatıp bir denetçi yanında sigortalımı çalışmam lazım:))
hadi onuda geçtim 5,6 firmaya telefon açtım yukarda yazdığım durumu dilim döndüğünce izah ettim denetimlerinizde denetim tutanaklarında adım geçse olurmuş böyle bir konuda yardımcı olurmusunuz dedim tabiyki olumlu larşılamadılar
bu konuda bana fikir verebilecek bir arkadaş vardır umarım

Arkadaşlar hayırlı akşamlar. Mart 2015 döneminde bende kgk sınavlarına gireceğim. Notlarımızı birbirimizle paylaşabiliriz. Muhasebe standartları ve kurumsal yönetim notlarını isteyenler [email protected] adresine mail gönderebilirler. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım. Şimdiden sınava girecek herkese başarılar..

Arkadaşlar merhaba
spk mevzuatından sınava girmesek kayik denetçisi oluyoruz ilerde sadece mevzuattan sınava girebilir miyiz

arkadaşın açtığı bu mail adresine email adresi : [email protected]
şifresi : Kamu2014

2015 dönemi sınavı için 3 dersin kgk ders notları (kamu gözetim kurumu) ve
2013 - 2014 dönemi bağımsız denetçilik sınavı soru ve cevapları (25 ağustos 2013 - 16 mart 2014 - 21.09.2014)

mail hesabının..... gelen mail ve gönderilmiş maillerde görebilirsiniz...

umarım herkes bu sınavı geçer

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba
halka açık şirkette çalışan var mı
Final :
Seçiğiniz firma ile ilgili inceleme listesi
1) Şirketinizin EBITDA’sı ne kadar?
2) Kambiyo kar/zarar miktarı toplam ne kadar?
3) Vade farkı geliri ve gider var mi? Ne kadar?
4) Leasing var mı? Tutarı ne kadar?
5) Nakit akim tablosunda işletme, yatırım ve finansman faaliyetlerinden nakit girişi ne kadar. Geçmiş donem ile karşılaştırıldığında ne gibi yorum yapabilirsiniz?
6) Yatırım amaçlı gayri menkul var mı? Değerlemede hangi yöntem seçilmiş.
7) Maddi ve maddi olmayan duran varlıklarda hangi değerleme yöntemi seçilmiş?
8) İştirak var mi? İşletmenin iştiraklerdeki payı, artmış mı? İştiraklerde kar yapmış zarar mı?
9) Bağlı ortaklık var mı? Azınlık payı bilançoda ve gelir tablosunda ne kadar?
10) Finansal varlıkları var mi? Değerlemeleri nasıl yapılmış? Nasıl muhasebeleştirilmiş?
11) Kıdem tazminatı karşılığı ne kadar? Aktüeryal kazanç mı var kayıp mı?
12) Fonksiyonel para birimi nedir?
13) Stok değer düşüklüğü 2013 yılında var mı? Var ise kar zara tablosunda nerede raporlanmış?
14) Karşılıklar arasında en yüksek miktar hangisi?
bu soruları cevaplamam gerekiyor da yüksek lisans öğrencisiyim yardımcı olursanız sevinirim.

parolası dogru ama güvenlik nedeniyle acmıyor

tamam hallettim

arkadaşın açtığı bu mail adresine email adresi : [email protected]
şifresi : Kamu2014

2015 dönemi sınavı için 3 dersin kgk ders notları (kamu gözetim kurumu) ve
2013 - 2014 dönemi bağımsız denetçilik sınavı soru ve cevapları (25 ağustos 2013 - 16 mart 2014 - 21.09.2014)

mail hesabının..... gelen mail ve gönderilmiş maillerde görebilirsiniz...

umarım herkes bu sınavı geçer

Son düzenleme:
arkadaşlar başlık icinde bahsedilen bir kaç dökümanı ve geçmiş yıl sorularını derledim bir yere yükledim. faydalı olur umarım herkeze şimdiden başarılar.

kgksinav.tk adresinden ulaşabilirsiniz.

arkadaşlar başlık icinde bahsedilen bir kaç dökümanı ve geçmiş yıl sorularını derledim bir yere yükledim. faydalı olur umarım herkeze şimdiden başarılar.

kgksinav.tk adresinden ulaşabilirsiniz.

emeğine sağlık fakat şifre Wrong username or password diye uyarı alıyorum

Arkadaşlar bağımsız denetim dersinden geçenler lütfen hangi kaynaktan çalıştığınızı paylaşırmısınız?son hakkım spk sınavında not ortalamasından kalmıştım denetimi seçtim yine olmuyor.Lütfen kaynak yardımı bekliyorum.Smmm bağımsız denetçilik geçiş eğitimlerinde verilen notlara ihtiyacım var elinde olan varsa [email protected] gönderirseniz çok sevinirim.