Smmm Yeterlilik 2015/03 Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanır

Arkadaşlar bunlar bizimle dalga geçiyor.
Herkes 444 60 60 ı arasın direkt 3 ü tuşlayın ve herkes tepkisini dile getirsin.
Bu kadar acizlik olur mu? Nereye şikayet edeceğiz? Nasıl hakkımızı arayacağız?

Arkadaşlar bunlar bizimle dalga geçiyor.
Herkes 444 60 60 ı arasın direkt 3 ü tuşlayın ve herkes tepkisini dile getirsin.
Bu kadar acizlik olur mu? Nereye şikayet edeceğiz? Nasıl hakkımızı arayacağız?

Bence bekleyelim. Cidden 18'inde açıklanırsa ciddi şekilde bir olup Toplu dilekçeler yağdıralım. Beklemek bişey değil de 30 gün kala açıklayıp hadi çalışın demek insanlarla dalga geçmektir..

en ufak bir değerimiz yok. boşuna hata veriyor diye uğraşmayın siteye giriş yoğunluğundan o hatayı veriyor.
bu haftayı unutun, sonraki haftayıda unutun, ondan sonraki haftayıda unutun, ondan sonraki haftaya görüşelim.

en ufak bir değerimiz yok. boşuna hata veriyor diye uğraşmayın siteye giriş yoğunluğundan o hatayı veriyor.
bu haftayı unutun, sonraki haftayıda unutun, ondan sonraki haftayıda unutun, ondan sonraki haftaya görüşelim.

Hiç açıklamasınlar biz bidaha girelim bence :)

Tamam arkadaş diyelim ki 18.02.2016 tarihinde sınavları açıkladınız. (kanuni süresi bu) yani 60 gün+20 gün ilave süre.
Kaldı diğer sınava 32 gün bende itiraz ettim, itiraz süresi 15 gün kaldı diğer sınava 17 gün.
Ben 8 dersi 17 günde ezberleyip, öğrenip, anlayıp, anladığımı kağıda dökecek kadar sayısal ve sözel zekaya sahip olsaydım zaten muhasebeci olmazdım. Giderdim Amerika'da NASA'da çalışırdım.
Bunlar bizim kağıtları değil de acaba başka kağıtlarımı okuyorlar.

Madde 17 derki:Sınav sonuçları, sınavın bitiminden itibaren iki ay içinde Birliğin ve Odaların internet sitelerinde 15 gün süreyle ilan edilir. Sınava girenlerin sayısında artış olması halinde sınav sonuçlarının açıklanma süresi yirmi gün uzatılır.

28.01.2016 tarihinde sınavların açıklanması gerekiyordu yönetmeliğe göre, fakat yetiştirilemediği için yönetmeliğin 17. maddesi ile 20 gün(5-10-15 gün yazamazlar) yani 18.02.2016 tarihine kadar açıklayacağını söylemişler. Bu duyuruyu yarın yapacaklarını tahmin etmiştim fakat bugün yaptılar.
Bu 20 gün standart süre eğer 61-62. gün açıklanacak olsaydı böyle bir duyuru yapmayacaklardı 61 62. gün açıklanacaktı 1-2 günden bir şey olmaz diyerek. Fakat 5-6 gün veya daha fazla gecikme söz konusu ise bu duyuruyu yapmaya mecburlar. İşin özü sonuçlar haftaya çarşamba da açıklanabilir 17.02.2016 yada. Ama ben bu kadar bekleyeceklerini düşünmüyorum, haftaya Perşembe-Cuma açıklarlar.

Madde 17 derki:Sınav sonuçları, sınavın bitiminden itibaren iki ay içinde Birliğin ve Odaların internet sitelerinde 15 gün süreyle ilan edilir. Sınava girenlerin sayısında artış olması halinde sınav sonuçlarının açıklanma süresi yirmi gün uzatılır.

28.01.2016 tarihinde sınavların açıklanması gerekiyordu yönetmeliğe göre, fakat yetiştirilemediği için yönetmeliğin 17. maddesi ile 20 gün(5-10-15 gün yazamazlar) yani 18.02.2016 tarihine kadar açıklayacağını söylemişler. Bu duyuruyu yarın yapacaklarını tahmin etmiştim fakat bugün yaptılar.
Bu 20 gün standart süre eğer 61-62. gün açıklanacak olsaydı böyle bir duyuru yapmayacaklardı 61 62. gün açıklanacaktı 1-2 günden bir şey olmaz diyerek. Fakat 5-6 gün veya daha fazla gecikme söz konusu ise bu duyuruyu yapmaya mecburlar. İşin özü sonuçlar haftaya çarşamba da açıklanabilir 17.02.2016 yada. Ama ben bu kadar bekleyeceklerini düşünmüyorum, haftaya Perşembe-Cuma açıklarlar.

Valla ben işin açıklanma süresinde değil, koydukları sınav tarihi kısmındayım. Madem öyle Niye 19 Mart'ta sınav yapılıyor? Erteleyin Siz de rahat edin biz de di mi :)

Evet saat tam 17.00'de açılmış site. 18 Şubat'a 'kadar' açıklanacaktır demesi elimizdeki tek umut. 18 şubat da olabilir 28 Ocak da.

Ülkemizde hiçbir iş mi düzgün olmaz anlaşılır gibi değil. Nasıl istiyorlarsa öyle yapsınlar.

Ben şahsen 18 Şubat'a sarkacağını düşünmüyorum. En geç önümüzdeki hafta Cuma gününe kadar açıklanır.

(Dershanede hocamız, bu hafta içinde açıklayacaklar demişti ama kaynağını sormadım açıkçası.)

Ben şahsen 18 Şubat'a sarkacağını düşünmüyorum. En geç önümüzdeki hafta Cuma gününe kadar açıklanır.

(Dershanede hocamız, bu hafta içinde açıklayacaklar demişti ama kaynağını sormadım açıkçası.)

Valla bu hafta açıklanacağına dair çok söylenti vardı. Bugün yasal olarak 60 gün dolduğu için 17. madde gereği böyle bir açıklama da yapmak zorunda kalmış olabilirler. Yarın 61. gün belki de yarına sarkacağı için 1 gün de olsa böyle bişey yapmış olabilirler. Belki de 18 şubat'a sarkacak bilemiyoruz. Umarım tez vakit açıklanır işimize gücümüze bakarız. Lise öğrencisi değiliz neticede. Mesleki açıdan dönüm noktası olan sınavlar bunlar..

arkadaşlar selamlar ,bugün teosa bakanınız oldu mu ?,benim ekranımda ;
BAKİYE BİLGİSİ

Son 10 işlem hareketiniz şöyledir;

....

Sonuç olarak bakiyenizdeki para miktarı 0 TL olarak tespit edilmiştir.
Bu dönemde yatırmanız gereken ücret TESMER tarafından 110 TL olarak belirlenmiştir.
Bakiyeniz de yeterince para miktarı bulunmamaktadır. Lütfen gerekli para yatırma işlemlerini yapınız.' diye bir yazı var,burda önemli olan 110,00 tl borç belirtmişlerdir. sizde de var mı bu uyarı ????

arkadaşlar selamlar ,bugün teosa bakanınız oldu mu ?,benim ekranımda ;
BAKİYE BİLGİSİ

Son 10 işlem hareketiniz şöyledir;

....

Sonuç olarak bakiyenizdeki para miktarı 0 TL olarak tespit edilmiştir.
Bu dönemde yatırmanız gereken ücret TESMER tarafından 110 TL olarak belirlenmiştir.
Bakiyeniz de yeterince para miktarı bulunmamaktadır. Lütfen gerekli para yatırma işlemlerini yapınız.' diye bir yazı var,burda önemli olan 110,00 tl borç belirtmişlerdir. sizde de var mı bu uyarı ????

Hangi ekranda çıkıyor bu acaba?