2013/2.Dönem Sınav Sonuçları Hk.

arkadaşlar iyi akşamlar biraz dinlenin çünkü yarınki stres için bile güç lazım sevdiklerinizi üzmeyin

Bende kaçtım yarın sabah burada görüşürüz.Ben böyle durumlarda susma taraftarıyım.Biliyorum geri dönüşü olmuyacak laflar söylüyecem o yüzden kimseyi kırmamak için susmayı tercih ediyorum

ben buradayım.. sabah olmadı ... akşamda erken yatayım dedim olmadı..oğlum rahat bırakmadı.. dediğiniz gibi sadece sustum... bırakın beni çevrem benden daha heyecanlı.. eşim saat başı çaktırmadan arıyor :) .. ben anlıyorum...

şunu düşündüm gece bir an .. benden önemlimi... bir şey olmak yada oldurmak için mali müşavir olmak şart mı ? ...

istedik mi olur bu gün .. yarın ... diğer sınavda .. yadaaa en kötüsü diğer dosyada...sadece ilahi adalet yerini bulsun.. çalışandan emek verenden yana olsun.....

bol şans .. hepimize...

arkadaşlar günaydın umarım herkesin umduğundan daha iyi sonuçlar aldığı bir gün olur,belki son saatlerimiz allah yardımcımız olsun...

ben gizli gizli bakiyorum,geçme ümidim de az olduğu için şu gün aciklanir demedim kimseye.ev de kalabalık.elimde telefonla gezip ordan giriyorum.öğrenince bi seferde soylerim çıkar.benim stresi bana yetiyor bi de onlarinkini yuklenemeyecegim.
ben buradayım.. sabah olmadı ... akşamda erken yatayım dedim olmadı..oğlum rahat bırakmadı.. dediğiniz gibi sadece sustum... bırakın beni çevrem benden daha heyecanlı.. eşim saat başı çaktırmadan arıyor :) .. ben anlıyorum...

şunu düşündüm gece bir an .. benden önemlimi... bir şey olmak yada oldurmak için mali müşavir olmak şart mı ? ...

istedik mi olur bu gün .. yarın ... diğer sınavda .. yadaaa en kötüsü diğer dosyada...sadece ilahi adalet yerini bulsun.. çalışandan emek verenden yana olsun.....

bol şans .. hepimize...