2013/2.Dönem Sınav Sonuçları Hk.

hadi 40 la kaldım ama 60 puan nerden kestiki hoca ? hakkımı yemiş resmen. hemen itiraz edicem. 100 dü bnim kağıdım. bu yaştan sonra yalan sölicek halimiz yok. aklıma bitek şu ihtimal geliyor. ben dehadan çalıştım. acaba hoca nın cevap anahtarı daha mı farklıydı ? ama denetimde risk ne demiş soruda bunun tek cevabı olur. iç kontrol b,ileşenlerini yaz demiş. yazdım. kanıt sayısını etkileyen faktörleri yazdım. açıklama yazma sadece adını yaz demiş. e öyle yaptım. hepsinden kalırdım denetimden kalamazdım. çok şaşkınım çoookk.

kısa ve net cevaplar istiyordu, açıklama yazmayın puan kırılır denmişti, uzatmadım bile cevapları. ne istendiyse onu yazdım.
inanamıyorum şuan bende sonuca!

Aynı benim gibi olmuşsun.Ben kendi kendime karar aldım aralıktaki sınavda sınavdan çıkınca asla cevaplara bakmayıp hemen öbür sınava konsantre olucam sanada tavsiyem öyle 3 ay var hadi aralıkta hepsini verip bizde mali müşavir olalım

bakmadan da olmuyorki merak işte gene bakarım ben

notlarımı dün smmm odasının sitesinden öğrendim.
denetim gerçekten çok sıkıntılı
ilk girmem ve düğünümden 2 hafta olmasından dolayı fazla çalışamadım ama yinede 4 dersten geçtiğim için mutluyum.
kalan dersler için (maliyet,denetim,hukuk) çok çalışmalıyım.
geçen arkadaşları tebrik ederim

Denetim şok etti. Demek ki az bir çaba göstersem derslerin hepsini geçerdim. Analiz ve denetim neden böyle geldi anlamadım. Hiç umudum yoktu hukuktan. Ondan geçmişim.

İlk sınavda bende denetimle finansal analizden emindim

Birinde 40 birinde 41 aldım

itiraz etmedim süre çok azdı onlar açıklayana kadar yeni sınav geliyordu ama şimdi itiraz edicem