2013/2.Dönem Sınav Sonuçları Hk.

ben de ondan çekiniyorum aslında ama sınav kağıtlarını asistanların bile okuduğunu duymuştuk. farklı birileri okur heralde,
ama çok kişiden duydum ben sonucun değiştiğini. 2 dersim kaldı, kesin itiraz edeceğim.

ya benımde tek dersım var meslek hukuku komedı ya kac meslek mensubu meslek hukukuna tam manasıyla vakıf cok merak edıyorum zaten verdıgım cevapların netıcesınde enazından 50 almam gerekıyordu ama maalesef 35de bırakmıslar...

ilk girişte mi 5 ders verdiniz?

evet ilk girişimdi, vergi ve meslek dışında tüm sınavlar çok iyi geçti. ama o ikisi de 50 olabilirdi, çünkü yaptım soruları.
meslek 60 aldım, vergi 40 :(
ama asıl sürpriz 70-80 beklediğim denetimde oldu: 36
üzgün değilim şaşkınım şuan fena halde.

evet ilk girişimdi, vergi ve meslek dışında tüm sınavlar çok iyi geçti. ama o ikisi de 50 olabilirdi, çünkü yaptım soruları.
meslek 60 aldım, vergi 40 :(
ama asıl sürpriz 70-80 beklediğim denetimde oldu: 36
üzgün değilim şaşkınım şuan fena halde.

Odanın kadıköy grubundamıydınız?

ya benımde tek dersım var meslek hukuku komedı ya kac meslek mensubu meslek hukukuna tam manasıyla vakıf cok merak edıyorum zaten verdıgım cevapların netıcesınde enazından 50 almam gerekıyordu ama maalesef 35de bırakmıslar...

meslek hukukunda sorular garipti zaten, hatta o raporlarla ilgili soru, meslek kanunu kitabında bile yoktu.
bence itiraz edin, kaybedecek birşey yok, hatta kazanırsınız umarım

bi kahvalti ettim geldim ortalik karismis,tesmer,teos kaymis,ne is anlamadim.hatali notlar soylentisi nerden cikti,soylenti mi dogruluk payi var mi,kasiyorlar insani..

benim de tek dersim meslek hukuku ve en az en kötü ihtimalle 60 bekliyordum
odadan öğrendime göre 30 muş
gözümle görmediğim için de hala umudum var
eğer kaldım sa gerçekten çok yazıkkkkkkkkk

benim de tek dersim meslek hukuku ve en az en kötü ihtimalle 60 bekliyordum
odadan öğrendime göre 30 muş
gözümle görmediğim için de hala umudum var
eğer kaldım sa gerçekten çok yazıkkkkkkkkk

vergı ve hukugu vermıs bırı nasıl olurda meslek hukukundan kalabılır degıl mı boyle sacmalık mı olur hayret ya ıtıraz etmek en mantıklısı gıbı ınsallah bır hata vardırda duzelır okadar calıstım kagıdımda en azından 50-60 arası olabılırdı...

Hata olmuşsa da düzelteceklerini sanmıyorum yinede şöyle birşey olabilir; dün kazanan arkadaşlar var. Eğer denetim veya başka dersten haketmediği notu almış olabilir. Öyle birşey olursa hata ettik şu dersten kaldınız diyemez onun için onların hakları onlarda kalsın. Yanlış anlaşılmasın kazanan arkadaşlar haketmediği demiyorum eğer tesmerin böyle bir hatası varsa diyorum.

Bizim durumdaysa inşallah hata varsa da olumlu yönde düzeltirler. Yoksa eldeki notlardan da olma ihtimalimiz var. 3-5 eleman fazla çalıştırsınlar şu işi düzgün yapsınlar ya. Umut bağlıyoruz burada hemde bir dünya emek vererek.

Dün bütün gün elimde telefon aranırım diye bekledim. Gece 00:00'ye kadar bekledim. Kesmedi 01:00'e kadar bekledim. Sabah bi uyandım Teos sayfasında meslekten 25 ile kaldığımı gördüm.
Sınavdaki son soruyu bile çoğu kişi yapamazken yaptım tek hatam rapor sorusuydu diğerleri tam değildi ama 25'lik hiç değildi!
Tek dersten kaldığıma mı üzüleyim yoksa siteye girip notlarımı göremediğime mi?
Az önce bir arkadaş kaydırma olabilir dedi. Nihayetinde test olmadığı için okuyucu yok bir insan evladı giriyor hatalı veri girişi olabilir.

Meslek hukukundan kalmak beni mesleğimden edecek. Kağıdım hiç okunmamış asla inanmıyorum buna. İtiraz etsem 25'ten 50'ye çıkaracakları yok. İtirazlarda sadece puanlamalar yeniden toplanıyor. İçerik doğru mu diye yeniden bakılmıyor. Eski bir komisyon üyesinden biliyorum bu bilgiyi de. İtiraz için danıştığımda bunu aktarmıştı.

Ne olacak ödediğimiz harçlarla sonucumuzu zamanında öğrenemeyerek rezil olmuş olacağız.

Ne saygın meslek! Avukatlığı seçmediğime yanıyorum. En azından hakkımı aramayı öğrenirdim şu rezillikler ülkesinde!!! (KPSS ve diğer sınavları hatırlatırım.)

Dün bütün gün elimde telefon aranırım diye bekledim. Gece 00:00'ye kadar bekledim. Kesmedi 01:00'e kadar bekledim. Sabah bi uyandım Teos sayfasında meslekten 25 ile kaldığımı gördüm.
Sınavdaki son soruyu bile çoğu kişi yapamazken yaptım tek hatam rapor sorusuydu diğerleri tam değildi ama 25'lik hiç değildi!
Tek dersten kaldığıma mı üzüleyim yoksa siteye girip notlarımı göremediğime mi?
Az önce bir arkadaş kaydırma olabilir dedi. Nihayetinde test olmadığı için okuyucu yok bir insan evladı giriyor hatalı veri girişi olabilir.

Meslek hukukundan kalmak beni mesleğimden edecek. Kağıdım hiç okunmamış asla inanmıyorum buna. İtiraz etsem 25'ten 50'ye çıkaracakları yok. İtirazlarda sadece puanlamalar yeniden toplanıyor. İçerik doğru mu diye yeniden bakılmıyor. Eski bir komisyon üyesinden biliyorum bu bilgiyi de. İtiraz için danıştığımda bunu aktarmıştı.

Ne olacak ödediğimiz harçlarla sonucumuzu zamanında öğrenemeyerek rezil olmuş olacağız.

Ne saygın meslek! Avukatlığı seçmediğime yanıyorum. En azından hakkımı aramayı öğrenirdim şu rezillikler ülkesinde!!! (KPSS ve diğer sınavları hatırlatırım.)

mahkemeye verırsın tutarsın bırde avukat! komısyon kuruluyor 3 kısılık tarafsız onlar kagıdını ıncelıyor hakkın yendıyse alırsın hakkını rezıller ulkesı dıyerek ayıp edıyorsun... bu bılgıyıde meslek hukuku sınavına calısırken ogrendım ama sınavda cıkmadı bu benım sınava calısmadıgımı mı gosterır? hayır... yada ulkenın rezıllıgını mı onada hayır bu tesmerın rezıllıgı o kadar seffaf olmayan bır kurum turmob.

Kasım sonu bizi bekler.... İtirazımızı yaparız genede.İki tane 40 var. Onlar 50 olursa şahane olur.

Son düzenleme: