Anlam veremiyor. Ne demek bekletmekten zevk almıyorlarmış. o zaman bekletsinler zevk alsınlar. Allahım şu iletten bizi kurtarsın hayırlısı ile geçmemizi nasip etsin. Bu hayırlı bir günde.
başvurular bittiki ayın ikisinde sondu sen sınav başvurunu yapmadınmı daha şuan yapamazsın zaten bitti sınav başvurusu
İtiraz edenlere başvuru yapmayın dediler; ya itiraz sonucu geçersek başvuru boşuna olmuş olacak. itiraz sonuçları açıklandıktan sonra sınav başvurusu yapacaksınız dediler
Anammm heyecanlandım çok umudum olmasa da. Bugün kandil arkadaşlar, sizden ricam herkes kendine ettiği kadar birbirimize de dua edelim. Müminin mümine duası makbuldur.
hayır kim dedi sana ayın 2.sinde normal başvurular sondu itiraz sonucun olumlu olsa o başvuru yaptıgın zaman verdiğin parayı geri alabiliyorsun sen yanlış anlamışssın başvuru kalmadı ayın 29.sınav var cünkü ara hangi odaya kayıtlı isen sor bi aynısını söyliyeceklerdir
evet aynen arkadaşlar itiraz sonuçlarından sonra başvuru yapacağız ; inşallah sonuçlar olumlu olur da başvuruya gerek kalmaz herkes için duam bu mübarek günde inşallah bu işgenceden kurtuluruz hepimiz..
ben hem itiraz ettim hemde başvuru yaptım sıkıntı olurmu
arkadaşlar odayı aradım bugün ögleden sonra acıklanacakmış saat 3 4 gibi dediler bakalım hayırlısı artık
parada onların olsun ben geceyım yeterki
saat 3-4 olur mu acaba?
inşallah bu son olur ve bu mübarek günde hepimiz mutlu haberler alırız.amin
İnşallah hepimiz geçeriz Allahım sen yardım et