fonradar

4-5 Aralık Sınav Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alev34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 4-5 Aralık Sınav Sonuçları

denetimzede ' Alıntı:
aazakli ' Alıntı:
stonhand ' Alıntı:
aazakli ' Alıntı:
devlet baba da yaparsa kardeş bu sefer yandaşlar geçer

Hocam şimdi konuşturmayın beni ama nette bir ara muhabbeti geçti vatandaşın biri 10 mu 15 mi ne alıp itiraz ediyor 50 ile hopp itirazdan geçiriliyor millet 45-48 le itirazdan kalırken birileri 15 le itirazdan geçebiliyorsa deşünmek gerekir, hadi yani yandaş dediğiniz her yerde mevcut ha devlette yokmu tabiki var ancak fosmerinde yandaşı yokmu başında siyasi parti başkanı olan bir kurumda neler olmaz ki ?

kardeş zaten sistem baştan yanlış değil mi, Gerçi şimdi akıllandılar siyasi partiden seçmediler. Hesap planı bilmeyenleri finansaldan geçirdiler. şimdi biz onların cezasını ödüyoruz.

ben itirazdan kimseyi geçirdiklerini görmedim benide bıraktılar geçenler varsa helal olsun

Yusuf sürmen hocadan önceki komisyondan bahsetmiştim.

ahh sürmen ahhh yakma benii yaaa bırak ver pasaportu geçiyim iştee yaşat şu mutluluğu bana 7 de7 yapıyım :D

alev34 ' Alıntı:
ahh sürmen ahhh yakma benii yaaa bırak ver pasaportu geçiyim iştee yaşat şu mutluluğu bana 7 de7 yapıyım :D

inşallah :D

denetimzede ' Alıntı:
aazakli ' Alıntı:
arkadaşlar aramalara ne zaman başlarlar..

ya bir gün önce akşam başlıyorlar yada aynı gün arıyorlar açıklanmadan önce bazı arkadaşlar bazı derslerden kaldığı halde aranmışlar...

kardeş geçen sınavda 2 gün önce aradılarını biliyorum.İstanbul için.

benim arkadaşımı 4 gibi aradılar 5 de sonuçlar açıklandı

alev34 ' Alıntı:
valalhi birz daha sabır ne diyim defalarca giren arkadaşlara çok üzülüyorum ben ilk kez girdim ama büyük hevesle bekliyorum umarım üzücü sonuçalrla karşılaşmam

3 yıl staj piyangosu vuran ilk adaylardanmısınız? Yoksa kursa gidip süreyi kısattınız mı? Değilse 3 yıl staj yapan adayların ilk yeterlilik sınavı hangi döneme denk geliyor bilginiz var mı?

erkan212 ' Alıntı:
alev34 ' Alıntı:
valalhi birz daha sabır ne diyim defalarca giren arkadaşlara çok üzülüyorum ben ilk kez girdim ama büyük hevesle bekliyorum umarım üzücü sonuçalrla karşılaşmam

3 yıl staj piyangosu vuran ilk adaylardanmısınız? Yoksa kursa gidip süreyi kısattınız mı? Değilse 3 yıl staj yapan adayların ilk yeterlilik sınavı hangi döneme denk geliyor bilginiz var mı?

3 yıl staj yapmadım hayır bana vurmadı son 2008 haziranda sınavı kazanrak 2yıl staj yaptım ben
3 yıl staj yapan adayların galiba 2012 marta geliyo

erkan212 ' Alıntı:
alev34 ' Alıntı:

odanın kursuna gidip 3 ay kısaltırsa aralık/2011. süresinde tam bitirirsen mart/2012 de gireceğiz.

siz az durun stacerlerrr bizim sonuçlar açıklansın size bakcaz :D

Arkadaşlar az önce sevdiğim bi arkadaşıma msn den sonuçlar hakkında bilgin var mı yazmıştım. Cevap olarak odayı aradığını odadaki bilgi işlem memurunun tesmer ile görüştüğünü ve saat 4 gibi yüklemeleri bitirmeye çalıştıklarını söylediğini söyledi.

Arkadaşım yalan söylemez onu biliyorum. Ama garanti mi derseniz değil çünkü odadaki eleman demiş.

oztemiz80 ' Alıntı:
Arkadaşlar az önce sevdiğim bi arkadaşıma msn den sonuçlar hakkında bilgin var mı yazmıştım. Cevap olarak odayı aradığını odadaki bilgi işlem memurunun tesmer ile görüştüğünü ve saat 4 gibi yüklemeleri bitirmeye çalıştıklarını söylediğini söyledi.

Arkadaşım yalan söylemez onu biliyorum. Ama garanti mi derseniz değil çünkü odadaki eleman demiş.

aranan kimse var mı o zaman

hadi bakalım yaaa : ) heyecan yaptım

oztemiz80 ' Alıntı:

deme be

aazakli ' Alıntı:
oztemiz80 ' Alıntı:

aranan kimse var mı o zaman

arkadaşlar toplanın saat 16:01 e yüklenmesse sonuçlar odadaki arkadaşı ziyarete gidelim bi

;D ;D ;D hade be al bide burdan yak bu sefer kalbim kaldırmaz kalırsam çok ağlarım ama ???

stonhand ' Alıntı:
yapma be ulen arayan soran yok hepimizmi kaldık :'( :'( :'( :'(

Valla herkes gibi bende heyecan yaptım.

Eğer doğruysa, sanırım saat gibi odalar görüp arar, 5 gibi de sitede yayınlanır.

Yani sanırım,kesin,yüzde yüz,emin değilim. ??? ???

oztemiz80 ' Alıntı:
stonhand ' Alıntı:
yapma be ulen arayan soran yok hepimizmi kaldık :'( :'( :'( :'(

Valla herkes gibi bende heyecan yaptım.

Eğer doğruysa, sanırım saat gibi odalar görüp arar, 5 gibi de sitede yayınlanır.

Yani sanırım,kesin,yüzde yüz,emin değilim. ??? ???

bi daha bi sorsana:)
bak ben yasli bi adamım kalbim var:(

cep tele baktım 2 mesaj gelmiş aha dedim bir baktım bir tanesi maximlies geberene kadar harca al sana bonus kampanyası tipinden bir mail , diğerine baktım bonus donuna kadar harca al sana bonus kapmanyasından bir mailde ondan ulen sanki para varda biz harcamıyoruz ;D ;D ;D
Öztemiz hocam yapma etme stres oldum ula yerimde duramıyorum sizin arkadaş size şaka yapmış olmasın aman diyim :o :o :o