fonradar

4-5 Aralık Sınav Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alev34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 4-5 Aralık Sınav Sonuçları

stonhand ' Alıntı:
oztemiz80 ' Alıntı:
denetimzede ' Alıntı:
valla geçen de de böyle biri şaka yapmıştı herkez basmıştı kalayı bu da öle kötü bir şaka

Söyleyende kabahat.

Hocam zaten bunu başkası dese heyecanda yapmazdım. Size güvendiğimden heyecan yaptım ve bence sitece heyecan yatık. Gerçekleşmezse ben kimsenin size kızacağınıda zannetmiyorum biz sizi biliyoruz sizde bizi ama işin ucundaki heyecan valla bambaşka

Aynı heyecanı ben de yaşıyorum, belki çoğundan da fazla yaşıyorum çünkü tek dersim var.

Sadece öğrendiğim şeyi sizinle paylaşmak istedim. Doğru veya yanlış diye bir şey de ağzımdan çıkmadı ,duyduğumu söyledim.

alev34 ' Alıntı:
oztemiz80 ' Alıntı:
alev34 ' Alıntı:
biri benim sınav sonucumu sölesin lütfen artıkkkkkkkkk

Otur ''0''

sendemi yaaa oldumu bu şimdi bayılasım geliyo mideme kıramplar giriyo içim bir tuhaf ilk kez aşık olduğumda hissettim bunu birde şimdi: d

O zaman Yusuf Hocaya aşık oluyorsun heral :D:D

vallahii çok fenayım ben biri baksın sonucuma benim niyee be yaaa sinan neden bakmazsın sonucuma benimm

herkes sonuç bekliyo burda yahu.
hatta bazı arkadasların durumu krtik
son hakkı olan tek ders olan
abartmasak

alev34 ' Alıntı:
vallahii çok fenayım ben biri baksın sonucuma benim niyee be yaaa sinan neden bakmazsın sonucuma benimm
eyi tamam bakarım ama nereye bakıcamkı sonuç yok yumurta yok fol yok sen özelden tc ver ben bakıp yazarım sana istediğin sonuçları :D

Oztemiz istihbaratı tekrar teyit etme imkanı var mı.

battibalikyangider ' Alıntı:

Abi ben kendim odayı aradım, teyid edeyim diye yukarıdaki cevabı verdiler''elimize ulaşan birşey yok'' ama ben sekreterle görüştüm. Arkadaşım tanıdığı için bilgi işlem memuru ile görüşmüş. Ben tanımıyorum o yüzden malesef şimdilik yok.
Arkadaş saat 4 te tekrar arayacağım dedi o zaman ne olduğu ortaya çıkar.

adamı küstürdüler abicim adam ne yalan dediki herkes yüklendi o kaçanlar başka öztemiz abi başka ben güveniyorum lafına anlamayan yazdıklarına baksın.

bekliyoruz işte heyecanla son hakkı olanlara zaten allah'tan yardım diliyorum benimde ilk girişim lütfen ilk ve son olsun ama eğer tek ders son hak olan bir arkadaşım varsa ve ben onun o dersinden geçtiysem puanımı ona vermek elimde olsa seve seve o geçsin ben bir kez daha girmeye razı olurum

yeni girdim siteye..kalbim yerinden çıkacak..
o kadar tecrübeliyim biliyorum bişey çıkmıycak ama bi umut:((

oztemiz80 ' Alıntı:

Abi ben kendim odayı aradım, teyid edeyim diye yukarıdaki cevabı verdiler''elimize ulaşan birşey yok'' ama ben sekreterle görüştüm. Arkadaşım tanıdığı için bilgi işlem memuru ile görüşmüş. Ben tanımıyorum o yüzden malesef şimdilik yok.

Hadi bakalım hayırlısı
son bilgiyi paylaşırsan sevinirim.

balık abi : )) nolcak yaaaa yıkıp kırasım geliyo vallahi etrafı bir 7 de 7 yaptı desinler bana yaaaa

oztemiz80 ' Alıntı:

Hadi bakalım hayırlısı
son bilgiyi paylaşırsan sevinirim.

Tabi ki paylaşırım abicim. Bir kişi yüzünden buradaki herkesi cezalandıracak kadar da zalim değilim.

sinanyucel ' Alıntı:
adamı küstürdüler abicim adam ne yalan dediki herkes yüklendi o kaçanlar başka öztemiz abi başka ben güveniyorum lafına anlamayan yazdıklarına baksın.

kesin olmadığını belirttiğini okumuştum?

öztemiz abi :D benim sonucum nolcak yaaaa

az önce tesmeri aradım böyle birşey yok haftaya ancak açıklanır dediler.