Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
recav ' Alıntı:kardeş en inandığın akrabaların bile ne hikmetse vermediler.korkularımı vardı bilmiyorum.ama inatla devam edeceğim.
milayda ' Alıntı:arkadaşlar, gerçekten büroda oturarak beklemek defter getirmez. ben dolaşıyorum, kartımı bırakıyorum ilgilenenler oluyor arada yılbaşını bekliyoruz haber vericez diyenler de var.. bakalım gerçekten dönen olucak mı, en azından oturup beklemiyorum diye içim rahat..
İbrahim Bey, önce takma adınıza baktım, Toprak kelimesi kullanılmış, sonra isim soy isme baktım, toprakla bir bağıntısı yok, sonra profilinize baktım, bir web sitesi var,herhalde şirket ortağı diye düşündüm, web sitenizde organizasyon şeklinize baktım, sanırım şirket değilsiniz, ben bu kadar kafa yordum sizden ricam toprak kelimesi nereden geliyor, yani benim adım da Kemal Görsev olsa, tunç mali müşavirlik adını kullanabilir miyim? Bu konuda 3568 mevzuatı açısından bir engel var mı? Cevaplarınız için teşekkür ederim.TOPRAK MALI MUSAVIRLIK ' Alıntı:Merhaba Değerli arkadaşlar,
.....
Konu hakkındaki paylaşımlar Benimle irtibata geçmek isteyeen arkadaşlar olursa için internet sitemi inceleyip oradan bana ulaşabilirler.
"Bir araya gelmek başlangıçtır- Bir arada durabilmek ilerlemektir-Birlikte çalışmak Başarıdır."
Diyorum
Ve Hepinizi Saygıyla Selamlıyorum
SMMM İbrahim İNANOĞLU
recav ' Alıntı:dostlar bizde oturmuyoruz.devamlı dolaşıyor ziyaretlerde bulunuyoruz.1.000 adet kart vizit dağıtmışımdır piyasaya.ama böyle olmuyor.ama nasıl olduğunuda bilen yok.herkes etik kurallardan bahsediyor ama bizim meslekte etik kurallara uyan kaybediyor.etik kurallara uymayan müşterisini tehdit eden ve fiyat düşüren mali müşavirler kazanıyor.
ama buna rağmen devam edeceğim.böyle davranan ne kadar mali müşavir varsada odaya bildireceğim.
Teşekkür ederim oldukça aydınlatıcı oldu. İyi çalışmalar dilerim.TOPRAK MALI MUSAVIRLIK ' Alıntı:Değerli ROONIIN;
Sorularınıza cevap vermek gerekirse ..............
Konu hakkında aydınlanmış olmanız dileğiyle
2010 temmuzda açtım şuan 8 mükellefim oldu 1 kişi daha geldi anlaştık . bir kufaörlede görüşmemizi tamamladık oda açılış olcak edecek 10milayda ' Alıntı:Merhaba Arkadaşlar
Benim gibi bürosunu yeni açan arkadaşlar ne durumdasınız? Kasım başında açtım büromu, birkaç görüşme yaptım fakat kesinleşmiş bir şey yok, dolayısıyla şu an için müşterim de yok.. Ne arayan ne soran var, odanın da bizim gibi yeni başlayanlara bir desteği yok.. Düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim..