Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
üstadlar ben mi yanlış yorumluyorum yoksa bi yerde bi sıkıntımı var ?
2. 2018/Ocak Dönemine İlişkin Olarak Defter-Beyan Sistemine Yapılması Gereken Kayıtlara İlişkin Sürenin Uzatılması:
26 Şubat 2018 tarihi sonuna kadar serbest meslek erbabı (işletme ya da bilanço esasına göre de defter tutanlar dâhil) tarafından Defter-Beyan Sistemine yapılması gereken Ocak ayı kayıtlarına ilişkin süre 2 Nisan 2018 tarihi sonuna kadar uzatılmıştır.
Peki ya şubat içinde süre sonu 26 mart 2018 değil mi yani ocak ayını vermeden şubat ayını mı vermemizi istiyorlar ?
Sistem yönetiminden kullanıcı ekleyebilen varmı? Sgk lı çalışanın TC numarasını giriyorum. Hata veriyor. İşçi işveren eşleşmesi bulunamadı yazıyor. Kullanıcı eklenmiyor.
Arkadaşlar
Bir mükellefe ait geçen ay sorunsuz kaydettiğim firmalara ait gider faturalarından bu ayda da var.Ancak bilgileri girip kaydet dediğimde "soyadı/unvanı alanında geçersiz karakterler var" deyip kayıt yapmıyor. Büyük harf küçük harf noktalama vs.bütün varyasyonları denedim ama belgeyi kaydetmiyor.Vergi numarasını dahi kontrol ettim,yine fayda etmedi.Alanda geçersiz karakterler var diyor.Sizde böyle bir olay oluyor mu veya olduysa nasıl çözdünüz.
Teşekkürler..
Selamlar
arkadaşlar kendi sayfamdan mükellef yönetimine geçiş yapıp serbest meslek erbabı mükellefin gider ve aidat belgelerini kaydettim. Yalnız geçiş yapmıştım belgeler benim deftere kaydedilmiş.. giderler bende gözüküyor.. ne yaptıysam silemedim.. gider kalemi silindi diyor ama listede hala yıllık gider rakamında o tutarlar gözüküyor. Bu nasıl silinecek..
güncelleme yapıp sıfır olarak kaydedeyim dedim kaydetti ama yine listede defter kayıtlarında o tutarlar gözüküyor
bunları nasıl yok edebilirim