ücretsiz doğum izni olarak bildirilmişöğrenip bilgi vereyim.
ücretsiz doğum izni olarak bildirilmişöğrenip bilgi vereyim.
Merhaba benimde bi sorum olacak onceki is yerimde 300 gunum var simdiki is yerimdede 03.08.2017 de calismaya basladim 01.04.2017 yilinda dogum iznine ayrilicam dogum snrasi 8 hafta iznimi kullandiktan sonra is yerim cikimi vericek issizli maasi icin gerekli gunu doldurmus oluyormuyum yani dogumdan onceki 8 hfta ve sonraki 8 hafta sigorta gunum olarak isliyor mu
Mrb ben doğum iznimi kullandım şuan ücretsiz doğum iznindeyim 13 şubatta iznim bitiyor 14 şubatta iş başı yapmam gerekiyor işveren beni çıkartma durumunda işsizlik maaşı alabilir miyim beni bu durumda kaç gün sigortalı göstermeli
Anlaşır işveren kabul eder ve diğer koşullarıda taşıyorsanız evet alabilirsiniz,anlaşamazsanız diğer koşulları taşısanızda alamazsınız..........işverenle anlaşıp işten ayrıldığımda işsizlik maaşını alabiliyormuyum? Ne yapmam lazım
Merhaba ben 1 sene 1 aydır ssklı olarak calışmaktaydım bu süreç zarfında ise hamile idim izne çıktığım tarih 01/12.2017 doğum yaptığım tarih 11.01.2018 rapor bitiş tarihim ise 08.03.2018 ve şuanda 6 aylık ücretsiz analık iznindeyim işsizlik maaşından ve tazminat tan yararlanabiliyormuyum bu sebebten