Geri Sayım...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alev34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Geri Sayım...

Şimdi odadan bir mesaj geldi....

Telefonun ekranında ''oda'' yazında heyecan yapmıştım ama yıl sonu işlemleri ile ilgili seminer varmış :(

oztemiz80 ' Alıntı:
Şimdi odadan bir mesaj geldi....

Telefonun ekranında ''oda'' yazında heyecan yapmıştım ama yıl sonu işlemleri ile ilgili seminer varmış :(
ahahaha :D:D korkuttun benide yaaaa dedim başladımı aramalar diyeee

aramamışlarki mesaj çekmişler :D demekki mesajlar başlamış :D

Biraz önce tesmer'i aradım komisyondan çıkmadı, haftaya büyük bir ihtimalle bekliyoruz dediler, haberiniz olsun.

hunter ' Alıntı:
Biraz önce tesmer'i aradım komisyondan çıkmadı, haftaya büyük bir ihtimalle bekliyoruz dediler, haberiniz olsun.

hepimiz için hayırlısı neyse o olsun arkadaşlar. geç açıklanmasından ziyade ne zaman açıklanacağını bilsek ona göre stres yapmazdık.

vallahi ne diyim bekliyoruz işte haftaya cuma açıklansada kurtulsak

alev34 ' Alıntı:

ille sen bişey de diye yazmıyo arkadaşlar, bütün yazılanlara cevap vermek zorunda değilsin, rahat ol ....

sm³ ' Alıntı:
alev34 ' Alıntı:

ille sen bişey de diye yazmıyo arkadaşlar, bütün yazılanlara cevap vermek zorunda değilsin, rahat ol ....

sende bneim yazdıklarımı takip edip okumak ve eleştirmek zorunda değilsin sende rahat ol ....

alev34 ' Alıntı:
sm³ ' Alıntı:
alev34 ' Alıntı:

sende bneim yazdıklarımı takip edip okumak ve eleştirmek zorunda değilsin sende rahat ol ....

rahat ol ben rahatım zaten, yalnızca ben değil forumdaki 150 kişi okuyo yazdıklarını ;)

ama bir tek sen sölüyosun niye her yazanın yazısına yorum yapıyosun diye takip etme beni yazarım ben forumda aktif üyeyim rütbemi biliyorum aktif oluyorum
kendi kendinemi konuşsun adam hhjhııhhhhhh

tamam seni kendi haline bırakıyorum... eminim psikoloğa sorsam o da öyle söylerdi...

çarşamba günü açıklanma ihtimali çok yüksekmiş

geri sayımı başlatıyorum = 4.....4....4...dööööörrrrrtttt

Bitme o 4 gün bitmezzzz. Bizide zaten arayanda olmaz :'( :'( artık bekle dur biri gelsinde ben arandım darısı başınıza desin. Aslında şöyle bir ilaç olacak içeceksin gözünü kapatacaksın açacaksın hopp çarşambaa ne stres olacak ne sıkıntı şimdi bekle dur yahu azda olsa bir ümidim var ama hayırlısı diyeyim başkada birşey demiyeyim

Yok pazarıda yaşa pzt yide salıyıda bir sınav çok önemli olablir ama ömrümüzün en değerli geri gelmicek zamanınımızı çalmasına izin vermeyelim.

gencecik insanlarız ama yiter yaaaaaa :'( :'( :'( neyşn bedeliyse bu stressle heyecanla beklerken ödedik ödüyoruz. fazla çektrmesinler yaaai

hadiii bakalımm geri sayımdayız arkadaşlar :D:D
heyecan tavan yaptı bende
anammm birde çok dersten kalırsam yandım ki ne yandım

04.02.2011 cuma günü saat 17.00 açıklanır ve dükkanı kapatıp haftasonu tatiline girerler

medcezir ' Alıntı:
04.02.2011 cuma günü saat 17.00 açıklanır ve dükkanı kapatıp haftasonu tatiline girerler

hadi bakalım çarşamba demişler arkadaşlara odadan açıklanır pazrtesi salı arayabilirlerde beklenmeli artık bu hafta patlar bu olay