ahahahaoztemiz80 ' Alıntı:Şimdi odadan bir mesaj geldi....
Telefonun ekranında ''oda'' yazında heyecan yapmıştım ama yıl sonu işlemleri ile ilgili seminer varmış![]()
hunter ' Alıntı:Biraz önce tesmer'i aradım komisyondan çıkmadı, haftaya büyük bir ihtimalle bekliyoruz dediler, haberiniz olsun.
alev34 ' Alıntı:vallahi ne diyim bekliyoruz işte haftaya cuma açıklansada kurtulsak
sm³ ' Alıntı:alev34 ' Alıntı:vallahi ne diyim bekliyoruz işte haftaya cuma açıklansada kurtulsak
ille sen bişey de diye yazmıyo arkadaşlar, bütün yazılanlara cevap vermek zorunda değilsin, rahat ol ....
alev34 ' Alıntı:sm³ ' Alıntı:alev34 ' Alıntı:vallahi ne diyim bekliyoruz işte haftaya cuma açıklansada kurtulsak
ille sen bişey de diye yazmıyo arkadaşlar, bütün yazılanlara cevap vermek zorunda değilsin, rahat ol ....
sende bneim yazdıklarımı takip edip okumak ve eleştirmek zorunda değilsin sende rahat ol ....
sm³ ' Alıntı:tamam seni kendi haline bırakıyorum... eminim psikoloğa sorsam o da öyle söylerdi...
medcezir ' Alıntı:04.02.2011 cuma günü saat 17.00 açıklanır ve dükkanı kapatıp haftasonu tatiline girerler