Ynt: İşgöremezlik belgesinin bildirim süreci hakkındaki tebliğ.!
erken girmenin ne zararı var ki ???
erken girmenin ne zararı var ki ???
Evet verilecekydik ' Alıntı:merhaba arkadaşlar..bu raporlu olunan süreler için ayrıca ek-10 vericekmiyiz?
tşk.
parlak1980 ' Alıntı:arkadaşlar,
istirahatler kapandıktan sonra 5 gün içinde tek seferde bildireceğim.
10 ar günlük aralıklarla bildirmeyeceğim.
kontrol olan istirahatleri ise kapandıktan sonra 5 gün içinde tek seferde bildireceğim.
yanlış bir işlemim var mı ?
mohicans ' Alıntı:İlgili personelin Raporu bitmeden bildirmeniz usulen hatalı olur. Belki ilgili personel raporu (hastalığın iyileşmesi) bitmeden doktor kontrolü sonucu işe dönebilir. İlgili Mevzata göre 10 gün arayla girmeniz daha uygun olur.
okan17 ' Alıntı:mohicans ' Alıntı:İlgili personelin Raporu bitmeden bildirmeniz usulen hatalı olur. Belki ilgili personel raporu (hastalığın iyileşmesi) bitmeden doktor kontrolü sonucu işe dönebilir. İlgili Mevzata göre 10 gün arayla girmeniz daha uygun olur.
rapor bitiminde de kontrol olarak yazılmış yani öyle bişey söz konusu değil
toplu bir kerede girin niye kendinize işkence ediyorsunuzki işçinin 10 gunde bir para alma talebi yoksaerguncek ' Alıntı:elimde yaklaşık 2 aylık bir rapor var bunu rapor bittikten sonraki 5 gün içinde mi girmeliyim yoksa 10'a günlük periyotlar halinde mi ... isteğe bağlı olduğunu okudum... doğru mudur ?
Kesin bilgi sahibi olmamakla beraber. İlgili mevzuatı okuyunca her bir işlemin ayrı olması gerektiği sonucu çıkartılıyor. Dolayısıyla her bir girişi ayrı ayrı yapmanız sizin çıkarınıza olacaktır.ydik ' Alıntı:merhaba..herkes farklı yorum yaptığı için tekrar sormak istedim..
22 haziran 2010 - 01 temmuz 2010 arasında personel istirahat almış 02 temmuz 2010 tarihinde çalışır ibaresi konumuş.bende buna göre bildirim yaptım.ş
bugün tekrar rapor aldığı hastaneye gitmiş eski rapora kontrol ibaresi düşülmüş,alt tarafada
02 temmuz 2010- 04 temmuz 2010 arası istirahatli
05 temmuz 2010 da çalışır ibaresi konmuş..
şimdi benim ilk girdiğim bildirimi güncellemem mi,yoksa ikinci bir giriş mi yapmam gerekiyor???
ayrıca toplamda 13 günlük raporu olmuş olucak..10+3 olarak mı girmem gerekecek..
kesin bilgi sahibi olan arkadaşlar yanıtlarsa memnun olurum..
teşekkür ederim..