SENAYSS ' Alıntı:Nisanlı cevabın için teşekkürler. İlk aldığı rapordamı doğumdan sonra çalışabilir yazıyor? Doğumdan sonra gidip 8 hafta sonrasına raporu kapatması gerekiyor diye biliyorum?Yardımların için tşk.
SENAYSS ' Alıntı:Arkadaşım ben ayrı ayrı rapor gelirse şayet 2 den fazla değilse bildirmiyorum. Tek bir rapor olarak bildirmek mantıksız geliyor çünkü bana. Önceki rapor zaten kapanmış çalışır vermiş sonra yeni raporda onun eki olarak düşünmek doğru gelmiyor. Hastane onu nasıl takip edicekde ssk ya göndericek sadece 3 gün ve sonrası raporları ssk ya gönderiyorlar diye biliyorum. Hatta ben çalışanlara 3 değil yeterliyse 2 gün rapor alın beni uğraştırmayın diyorum. Gerekirse tekrar alın diyorum o yüzden bu tip olaylarla karşılaşıyorum. Ben maaşından düşmediğim için bir problem olmuyor. Ama istersen emin olmak için 170 nolu hattı arayabilirsin böyle konularda bilgileri oluyor ulaşmak daha kolay. İyi çalışmalar
Sakın ola aslını eksik gün ekine vermeyin, fotokopisini (kaşe imzalı) vermelisiniz.Sevim Canyakmaz ' Alıntı:...peki eksik gün için bu raporu sunacağım değil mi?...