Maliyetten kalanlar .....

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan roumut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Maliyetten kalanlar .....

05/09/2011

TESMER TEMEL EĞİTİM VE STAJ MERKEZİ
ANKARA

3568 sayılı Yasa ve bu yasaya istinaden çıkarılan Sınav Yönetmeliği hükümlerine göre 02/07/2011-03/07/2011 tarihlerinde düzenlenen Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Mesleki Yeterlik Sınavlarından aşağıda belirttiğim derslerin sınav kağıtlarının yeniden değerlendirilmesini istiyorum. Bilgilerinize arz ederim.
Saygılarımla,
İMZA

T.C.Kimlik Numarası :
Adı Soyadı :
Baba Adı :
Kızlık Soyadı :
Ev Adresi :
İlçe :
İl :
Posta Kodu :
Gsm
E-posta
İtiraz Edilen Dersin Adı

[X ] Maliyet Muhasebesi

NOT: 3 Temmuz 2011 maliyet muhasebesi yeterlilik sınavına girdim Sınav kağıdımın yanlış değerlendirildiğini düşünüyorum. ( tam maliyet, normal maliyet, değişken maliyet ilişkin soru) 5 Temmuz 2009 tarihinde türmob tarafından yapılan maliyet muhasebesi sınavının normal maliyetle ilgili 1. sorusunun çözümüne ilişkin açıklamaya istinaden ve Kaynaklarda yer alan formüller ile TMS?na göre çözüm yaptım.
EK : 5 temmuz 2009 tarihinde türmob tarafından yapılan maliyet muhasebesi sınavının 1. sorusunun çözümüne ilişkin açıklama nüshası,3 temmuz 2011tarihinde yapılan smmm yeterlilik maliyet muhasebesi sınavına ilişkin yapılan itirazın banka dekontu

05/09/2011

TÜRMOB BAŞKANLIĞI? NA
ANKARA

3568 sayılı Yasa ve bu yasaya istinaden çıkarılan Sınav Yönetmeliği hükümlerine göre 02/07/2011-03/07/2011 tarihlerinde düzenlenen Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Mesleki Yeterlik Sınavlarından aşağıda belirttiğim derslerin sınav kağıtlarının yeniden değerlendirilmesini istiyorum. Bilgilerinize arz ederim.
Saygılarımla,
İMZA

T.C.Kimlik Numarası :
Adı Soyadı :
Baba Adı :
Kızlık Soyadı :
Ev Adresi :
İlçe :
İl :
Posta Kodu :
Gsm
E-posta
İtiraz Edilen Dersin Adı

[X ] Maliyet Muhasebesi

NOT: 3 Temmuz 2011 maliyet muhasebesi yeterlilik sınavına girdim Sınav kağıdımın yanlış değerlendirildiğini düşünüyorum. ( tam maliyet, normal maliyet, değişken maliyet ilişkin soru) 5 Temmuz 2009 tarihinde türmob tarafından yapılan maliyet muhasebesi sınavının normal maliyetle ilgili 1. sorusunun çözümüne ilişkin açıklamaya istinaden ve Kaynaklarda yer alan formüller ile TMS?na göre çözüm yaptım.
EK : 5 temmuz 2009 tarihinde türmob tarafından yapılan maliyet muhasebesi sınavının 1. sorusunun çözümüne ilişkin açıklama nüshası,3 temmuz 2011tarihinde yapılan smmm yeterlilik maliyet muhasebesi sınavına ilişkin yapılan itirazın banka dekontu

bu dilekçeyi türmoba mı göndereceğiz.. aynı zamanda bağlı olduğumuz odayada bildirim yapmaya gerek var mı?

bu dilekçeyle dava mı açıyoz yoksa bağlı olduğumuz odaya mı veriyoz.....

bu dilekçeleri tesmere ve türmoba göndereceksiniz mutlaka aps yapın

arkadaşlar ben birşey öğrenmek istiyorum.. 2010/2 de sınava girme sürem başladı bu süre içersinde 3 tek dersim olan maliyet muhasebesine girdim ve 1 kerede girmedim... sınava girme sürem 2012/2 ayıda dahil doluyor.. malesef sınavda yaptığım halde komisyona olan güvenim kalmadı.. sınavda aldığım notlar çok komik adını yazsan verilecek puanlar ki çalışmadığım sınavdan 36 alan birisi, o kadar istikrarlı çalıştığım sınavdan nasıl böyle bir puan aldım bilmiyorum.. merak ettiğim sınava girş hakkımız 5 olduğuna göre teosa baktğımda ( 3 kere girdiğimi gösteriyor ) benim bu 4 hakkım mı oluyor? 4 hakkımsa martta sınava girme sürem dolduğu için 5 hakkımı kullanamayacak mıyım? kullanmayacaksam neden bu şekilde 1 kere sınavlara girmeme hakkımızı kullandırıyorlar.. o zaman bir anlamı yok.. her halukarda girmiş sayılıyorsunn..

A.G.M. ' Alıntı:
arkadaşlar ben birşey öğrenmek istiyorum.. 2010/2 de sınava girme sürem başladı bu süre içersinde 3 tek dersim olan maliyet muhasebesine girdim ve 1 kerede girmedim... sınava girme sürem 2012/2 ayıda dahil doluyor.. malesef sınavda yaptığım halde komisyona olan güvenim kalmadı.. sınavda aldığım notlar çok komik adını yazsan verilecek puanlar ki çalışmadığım sınavdan 36 alan birisi, o kadar istikrarlı çalıştığım sınavdan nasıl böyle bir puan aldım bilmiyorum.. merak ettiğim sınava girş hakkımız 5 olduğuna göre teosa baktğımda ( 3 kere girdiğimi gösteriyor ) benim bu 4 hakkım mı oluyor? 4 hakkımsa martta sınava girme sürem dolduğu için 5 hakkımı kullanamayacak mıyım? kullanmayacaksam neden bu şekilde 1 kere sınavlara girmeme hakkımızı kullandırıyorlar.. o zaman bir anlamı yok.. her halukarda girmiş sayılıyorsunn..
A.G.M. arkadaşıma...

2012 temmuz sınavından sonra hakkınız bitiyo. aralık- mart ve temmuz aylarında yapılan sınavlara girebilirsiniz. 3 kere girdiğinizi gösteriyosa 2 hakkınız daha var. yani toplam 3 dönemde 2 kere sınavlara girme hakkınız var.

merhaba

dilekçe için teşekkürler, fakat aps ile göndermek sağlıklı olurmu?

A.G.M. ' Alıntı:

Aynı durum benimde başımda teos'da 3 kere girdiğim görünüyor, tesmerle görüşmem sonucunda önümüzdeki 3 dönemde 2 kere sınavlara girebileceğim söylendi. Yani bir dönem atlayabiliriz. Eğer Maliyette aralıktada başarılı olamazsam bir dönem sınav atlayıp temmuz sınavına girebilirim diye düşünüyorum. Belki komisyonun niyeti değişir yada komisyon tamamen değişir, benim anladığım kadarı ile komisyon en son 2010/1 döneminde değişti, umarım maliyetteki ısrarcı tavırlarını bırakırlar. Yoksa çok canımız yanacak

merhaba arkadaşlar ben daha önce türmob sekreteri yücel akdemiri birkaç kes aramıştım hep dışardaydı asistanı telefonumu almıştı dün saat 19:20 de beni aradı sorunun nedir dedi bende durumu anlattım tek derste dosya yaktım yeni yönetmelik ne zaman çıkacak ve benim gibi dosya yakanlar durumu ne olacak diye sordum yücel beyin bana söylediği şu yönetmelik bu ay sonu kesin çıkacak ama dosya yakanlara tekrar dosya açmayanlara kaldıkları derslerde 2 sınav hakkı daha verilecekmiş ama şuan maliye bakanı buna sıcak bakmıyormuş bana söylediği tüm arkadaşlarınızla örgütlenin maliye bakanlığı sitesine mesaj gönderin mektup yazın dilekçe yazın baskı yaparsanız kesin kazanırsınız dedi şuan bu 2 sınav hakkı verilmesi %50 civarında olabilir ama baskı yaparsanız kesin yönetmeliği geçirmiş olursunuz dedi
arkadaşlar herşey elimizde dosya yakan ve yakmayanlar birgün sıra sizede gelecek hep birlikte maliye bakanlığı sitesine mesaj dilekçe mektup yazalım elimizi çabuk tutalım ay sonu kesin bu yönetmelik çıkacakmış

arkadaşlar ben maliye bakanlığına güzel bir dilekçe hazırlıyorum sizlerlede paylaşacağım bu dilekçeyi maliye bakanlığına gönderelim

arkadaşlar inşallah yusuf sürmen gibi buda defolup gider...dilekçeler için emeği geçen arkadaşlara teşekkür ediyorum, taşın altına hepimizin elini atması gerekiyor yoksa birçok arkadaşımızın canı yanacak.ben sivas ta bu iş için öncülük yapıyorum, maliyetten kalan arkadaşlarla beraber toplu dilekçe göndereceğizz.istanbul smmm odasına kayıtlı stajyer arkadaşlardan dava sürecine ilişlin sıcak bilgi bekliyoruz...

Arkadaşlar bu aç gözlülerler bizlerden dünyanın parasını aldılar, sm leri özel smmm yaptılar, bu zihniyeti devirmemiz ve bundan sonrada bu yapılanları yanlarına bırakmamız lazım.

Sınavı geçersem bundan sonraki arkadaşlarımız içinde aynı mücadeleye ortak olacammm...

slm arkadaşlar bu aç gozlulere karşı ne yapacaksak hep birlikte yapalım.hatta sınav cevaplarını okuyan şahsın adını bilen varsa bizzat ziyaret edecem yavşağı harbiyim:)

evet arkadaşlar... merak ediyorum... maliyettin sorularını hazırlayanın kim olduğunu bilen ver mı? yurdakul çaldağ mı?

arkadaşlar yücelbeyin söylediğine göre maliyet sorularını hazırlayan yurdakul çaldağmış bilginize sunarım

DOĞAN545 ' Alıntı:
arkadaşlar yücelbeyin söylediğine göre maliyet sorularını hazırlayan yurdakul çaldağmış bilginize sunarım

yücel beyle ne görüştünüz maliyetle ilgili düşünceleri nedir acaba bu konuda göüşebildinizmi bizi yusuf sürmen zamanında çaba verdiler acaba maliyet hakkındada bi şeler yapabilirlermi

malesef yusuf sürmen gibi istifa etmeyi düşünmüyormuş

TUBİŞ ' Alıntı:
DOĞAN545 ' Alıntı:

yücel beyle ne görüştünüz maliyetle ilgili düşünceleri nedir acaba bu konuda göüşebildinizmi bizi yusuf sürmen zamanında çaba verdiler acaba maliyet hakkındada bi şeler yapabilirlermi

Arkadaşlar ben Yurdakul Hocanın öğrencisi olarak bu soruları onun hazırladığını düşünmüyorum, eğer o hazırlıyorsa da kendisi okumuyor muhtemelen bi asistanına okutuyor. Çünkü yıllardır Maliyet Muhasebesinde hiç bu şekilde 4-10-16 gibi notlar çıkmıyordu. Kağıdı boş verene de 10 vermiş iki soruyu yapana da 10 vermiş adalet diye bişey yok zaten, Tesmer ve Türmobun yapacağı tek şey biz itiraz edenlerin dilekçelerini dikkate alıp sınavlarını yeniden değerlendirmeye almaları ancak burada sadece itiraz edenleri dikkate almalılar çünkü bizi bu yolda yalnız bırakan daha hakkım çok diyenlerin bunu haketmediğini düşünüyorum. Bugün odayla tekrar görüştüm mutlaka tepkinizi dile getirin diyorlar bu haksızlığı kabullenirsek bu iş böyle devam edecektir herkes mutlaka itirazını yapıp dilekçesini versin.

doğan 545 arkadaşım yücel beyle nasıl iletişim kurdunuz.bende arayıp konuşmak istiyorum...maliyet mağdurları forumda etkimizi artıralım yusuf sürmen de elde ettiğimiz başarıyı bu adamdada elde etmek istiyorsak burda daha baskıcı davranmamız gerekiyor...

istanbul kulak ver, ankara kulak ver yorumlarınızı artırın..