akin94k.t.m.l. ' Alıntı:Bu analiz benim herhalde en sorunlu dersim olacak iki sınadır nasıl kaldığımı anlıyamıyorum (40-45)
Analiz için Yorum yaparken anladığım kadarıyla tek tek başlık açarak yorum yapmak lazım
Analiz için tesmerin bir kitabı var bende çok ayrıntılı başka kaynakalrdan çalışmıştım kursa giden arkadaşların notlarından ama bu sefer bu kitaptan çalışacağım
Maliyet içinde yine kurs notları ve çıkmış sorulara çalışacağım ama gördük ki önceden hiç çıkmamış tarzda sorular çıkabiliyor
Vergi den 24 kasımda geçtim isteyen varsa bir arkadaşın çıkardığı çok güzel notlar var gönderebilirim.
çok teşekkür ederim.yardımseverliğinizi paylaşımınız için.buna çok ihtiyacımız var .gördüğüm kadarıyla.umarım emekler yine boşa gitmez.herkese başarılar diliyorum arkadaşlarakin94k.t.m.l. ' Alıntı:ŞAYLAN ' Alıntı:Bende vergi ve maliyet muhasebesinden kaldım.vergi dersinden nasıl kaldığımı anlamıyorum.ilk sınavda biraz yorumla karışık yaptım kaldım.2.sınavda kitabtakini aynısın yaptım 80-90 beklediğim sınavdan yine kaldım.ders notlarınız başarı getirmiş anladığım kadarıyla ama nasıl ulaşabilirimki notlarınızaakin94k.t.m.l. ' Alıntı:Bu analiz benim herhalde en sorunlu dersim olacak iki sınadır nasıl kaldığımı anlıyamıyorum (40-45)
Analiz için Yorum yaparken anladığım kadarıyla tek tek başlık açarak yorum yapmak lazım
Analiz için tesmerin bir kitabı var bende çok ayrıntılı başka kaynakalrdan çalışmıştım kursa giden arkadaşların notlarından ama bu sefer bu kitaptan çalışacağım
Maliyet içinde yine kurs notları ve çıkmış sorulara çalışacağım ama gördük ki önceden hiç çıkmamış tarzda sorular çıkabiliyor
Vergi den 24 kasımda geçtim isteyen varsa bir arkadaşın çıkardığı çok güzel notlar var gönderebilirim.
Mail attım size
akın sınava az kaldı biliyorum ama analiz dersinde ben sadece 10 yıllık soru bankasının çıkmış sorularını çözdüm.ordan çözümleyemediğim konularıda islam çankaya nın muhasebecilerin elkitabı adlı kitabından baktım.sende dene sorular çok yardımcı oluyor. özellikle yorumlar için.ben ilk sınavda verdim.90 bekliyordum.ama notları çok kıt 70 almışım.umarım sende bu sefer atlatırsın.erzat ' Alıntı:akin94k.t.m.l. ' Alıntı:Bu analiz benim herhalde en sorunlu dersim olacak iki sınadır nasıl kaldığımı anlıyamıyorum (40-45)
YAZEE ' Alıntı:Denetimden bir soru; iç kontrol sisteminin değerlendirilmesini gerekli kılan nedenler ve yapılacak bu değerlemenin aşamaları ,aşamaları derken ne soruyor deha ayrı ,islam çankaya ayrı cevaplamış
umutburcak ' Alıntı:ankara odasının bilgilendirme toplantısı perşembe saat 18,30 da imiş. allahtan bişey gelmezse ben katılacağım. katılmak isteyen diğer arkadaşların bilgisine..