Ynt: Mart 2011 Finansal Muhasebe !!!
Sayı : 2010/
Konu : Stajyer Sorunları Hk.
Bölüm : Başkanlık
21.12.2010
TEMEL EĞİTİM VE STAJ MERKEZİ BAŞKANLIĞI?NA,
ANKARA
Her yıl düzenli olarak yapmakta olduğumuz ve bu yıl 900 stajyerin katılımı ile 02.12.2010 tarihinde yaptığımız stajyer toplantısında; Staj Yönetmeliği, Disiplin Yönetmeliği, Haksız Rekabet ve Reklam yasağı Yönetmeliği, Etik İlkeler Hakkında Yönetmelik konularında da bilgilendirme yapılmıştır.
Toplantıda stajyerlerimizin yaşadığı sorunlar ve Temel Eğitim ve Staj Merkezinden beklentiler bilginize sunulmuştur.
Saygılarımla,
STAJYERLERİN ÖNERİLERİ:
1-SMMM Yeterlik sınav sonuçlarının geç açıklanması.
Sınav sonuçlarının geç açıklanması hem yeni sınava hazırlık için süreyi kısıtlamakta hemde kurslar için yeterli zaman kalmamaktadır.
2-Staj sırasında işten çıkarılma durumunda yeni iş yerine başlamak için sürenin kısa olması.
Adaylar işten ayrıldıktan sonra 15 gün içinde iş bulamıyor ve Tesmer İzmir Şubesi olarak ek süre almak için başvuru yapıyor.Yönetim Kurulu kararı ile 3 ay ek süre veriyoruz fakat bu sürede de bulunması ülkenin bulunduğu ekonomik koşullarda zor oluyor.Verilen ek sürenin uzaması ayrıca tekrar talep halinde yine ek süre verilmesi doğru bir karar olacaktır.
3-Şirketlerde stajyer sayısının sınırlı olması.
Şirketlerde bir Meslek Mensubunun gözetim ve Denetiminde tek stajyer bulunmakta olup şirket büyüklüğü dikkate alınmamaktadır. Şirket büyüklüğüne ve şirkette bulunan meslek mensubuna göre bu sayı arttırılmalıdır.
4-Stajın şirket merkezinde yapılması sorunu.
Bazı Holdinglerde diğer şirketlerinde merkezi holding merkezi görünmekte fakat şirketin tüm çalışanları,muhasebesi fabrika adresinde bulunmakta hatta merkezde SGK sicil numarası bulunmamaktadır.Muhasebenin ve tüm işlemlerin fabrika adresinde olmasına rağmen biz adaya merkezde yapma zorunluluğu getiriyoruz .Aday da 1000 kişinin çalıştığı fabrikada değilde tek kişinin çalışmış olduğu merkez adresinde staj yapıyor.Meslek Mensubu ve şirket yetkilinden muhasebenin nerede tutulduğuna dair beyan yazı alınarak ve yerinde tespit yapılarak stajyerin stajını yapması sağlanabilir.
5-Staj Başvuru,Sınav Başvuru ve Ruhsat ücretlerinin yüksek bulunması.
6-Uzaktan Eğitim CD lerinin güncel olmaması,taşınabilir olmaması ve Yeterlik sınavlarına yönelik olmaması.
7-Staj yeri bulma konusunda sorun olduğundan Meslek Mensuplarına stajyer bulundurma zorunluluğu getirilmesi.
8-Staja Başlama Değerlendirmelerin İzmir de yapılması.
9-Staj Değerlendirme notunun stajyere bir tehdit olmaktan çıkarılması.