Mevzuatı ve mevzuatla ilgili yazıları takip etmek adına abone olduğunuz bir yayın, dergi, bülten var mıdır. Hangi yayınları tavsiye edersiniz. Aylık bir dergiye abone olmak istiyorum. Bu konuda önerileriniz nelerdir. Teşekkürler, iyi çalışmalar.
Yaklaşımla 1993 yılında tanıştım.Turmob genel kurul delegesi idim orada tanıttılar bu ilk sayı inşaat sayısı idi hemen abone oldum harika bir dergi idi 10 yıl kadar sadece dergi aboneliğim devam ettim mevzuat için lebip yalkına üye idim onlardada dergi ilk yıl tanıtım için mevzuatın eki olarak verildi çok güzel makaleler hep vardı.Sonradan o da ücretli oldu maliyet meselesi zamanla gelirler azalıp ödemede zorlanınca internet yayınları çoğaldı bahanesi ile ikisinide bırakmak zorunda kaldım ama eksikliğini hissediyorum elinin altında hazır bilgi kaynağı olması her zaman iyidir arkadaşlar gücelliğini kaybetsede 1993 yılı dergileri dahi kitaplıkta duruyor atmaya kıyamıyorum emekli olurken kitaplığımı ticaret lisesi öğrencileri faydalansın diye okula bağışlamayı düşünüyorum .İnternet büyük bir kütüphane ama aramak içinde emek gerekiyor aranacak yeri bilmek gerekiyor.Gerçi işler azalınca problemli işlerde azaldığı için mevcut bilgilerle idare edilmeye başlandı.Her çıkışın bir inişi var büro muhasebeciliğide böyle oluyor biz ihtiyarlarda artık devrimizi tamamlıyoruz birlikte çalışmayı beceremiyoruz ama birlikte çalışıp her kes ayrı bir dalda ihtisaslaşırsa daha verimli işler yapılacaktır hatalar azalacaktır kurumsallaşınca meslekte saygı görecektir diye düşünüyorum biz yapamadık gençler yapmalı arkadaşlar.İyi çalışmalar.