neslihanak ' Alıntı:yaptığın karşılaştırmaya bak ya.salatalıkcı daha çok ihtiyaç karşılıyor.Senin gözün adaletsizliği görmek istemiyor.
Ayrıca kim seni büyükşehirde yaşamaya zorluyorki al başını git köyüne.İstanbul ağlıyor mu sen bende kal diye.
nguroy arkadaşın sözlerina katılmamak imkansız adı mali müşavir olan adama niteliksiz işçi ücreti teklif ediliyor ve biz buna hayır diyorsak.Bu kibir değil adaletsizliktir.Aşağılık kompleksi ne demek gerçeklerle yüzleş biraz.Koskoca bahçesi olan evlermiş bedavayamı veriyorlar türkiyede böyle evleri.sen nerde yaşıyorsun.Ben adana da yaşıyorum.Banliyoda bile o koskoca bahçeli evler 250 binden aşağıda değil.
Arkadaşım sen beni bırak,evet yeni mezunum ama bu yaşımın küçük olduğu anlamına gelmez. Sen kendini kurtar beni bırak benim konumun yarısında olsaydı bırak burada yazı yazmayı,bütün gün gezer tozardın. Git mesleğinle ilgili bişey yap. Ben şimdi yatsam ömür boyu yatsam açta kalmam parasızda kalmam,dediğim gibi sen beni boşver git mesleğinle ilgili bişeyler yap belki şansın olur yanlış kişiyle uğraşıyorsunstajyerzade ' Alıntı:Arkadaşın çöp kutusuna giden yazısını okudum. ben ,onu yeni mezun zannediyordum .Durum şimdi daha da vahim bir boyut aldı
'sen benim kim olduğumu biliyormusun'?olayına getirmiş işi, Bektaşi Fıkrasındaki gibi ona bir 'hiç 'olduğunu hatırlatacak birileri mutlaka çıkar.
stajyerzade ' Alıntı:insan kendi kendini bu kadar ele verir