pratiklik konusuna değiniyorsan o zaman kimse okumasın herkes muhasebemrc ' Alıntı:4 koca senede kaç ders aldın acaba şimdi pratiğe döktüğün 1 mi 2 mi?
mrc ' Alıntı:4 koca senede kaç ders aldın acaba şimdi pratiğe döktüğün 1 mi 2 mi?
cpa833 ' Alıntı:burdakı bazı maaşların abartılı oldugunu düşünüyorum!yada gizli bir ego tatmini kimseye muhasebecıye 10 bin tl para vermez...tabıı işini namusunla yapıyorsan...
yeis ' Alıntı:bugün tanınmış zincir bilgisayar şirketlerinin birinden bağımlı mali müşavir olarak iş teklifi aldım..net 2500 dediler...ben 3000 demiştim daha önceki görüşmede...kabul etmedim ik müdürü adam şaşırdı ... mali müşavirlik ucuz kazanılan ve kolay sahip olunan bir meslek değil dedim bu ücrete mali müşavir olmayan bir muhasebe uzmanı çalıştırabilirsiniz dedim kapatım telefonu...aslında işe ihtiyacım var ancak bu işte piyasayı korumak lazım yoksa sonumuz belli...istediğim gibi iş bulamazsam ofisimi açıp yoluma devam ederim az veya çok
yeis ' Alıntı:bugün tanınmış zincir bilgisayar şirketlerinin birinden bağımlı mali müşavir olarak iş teklifi aldım..net 2500 dediler...ben 3000 demiştim daha önceki görüşmede...kabul etmedim ik müdürü adam şaşırdı ... mali müşavirlik ucuz kazanılan ve kolay sahip olunan bir meslek değil dedim bu ücrete mali müşavir olmayan bir muhasebe uzmanı çalıştırabilirsiniz dedim kapatım telefonu...aslında işe ihtiyacım var ancak bu işte piyasayı korumak lazım yoksa sonumuz belli...istediğim gibi iş bulamazsam ofisimi açıp yoluma devam ederim az veya çok
stonhand ' Alıntı:yeis ' Alıntı:bugün tanınmış zincir bilgisayar şirketlerinin birinden bağımlı mali müşavir olarak iş teklifi aldım..net 2500 dediler...ben 3000 demiştim daha önceki görüşmede...kabul etmedim ik müdürü adam şaşırdı ... mali müşavirlik ucuz kazanılan ve kolay sahip olunan bir meslek değil dedim bu ücrete mali müşavir olmayan bir muhasebe uzmanı çalıştırabilirsiniz dedim kapatım telefonu...aslında işe ihtiyacım var ancak bu işte piyasayı korumak lazım yoksa sonumuz belli...istediğim gibi iş bulamazsam ofisimi açıp yoluma devam ederim az veya çok
Hocam izleyici konumuna geçmiştim ama şunu okudum ya eline diline sağlık , bu memlekette bırakın 2500 ü 1000 TL ye bile balıklama atyalan sözde SMMM ler varken sizin gibi üstatların olması umut verici.
Allah yolunuzu açık etsin.