K
KEMALİST
Ziyaretçi
Ynt: Ne kadar maaş alıyorsunuz.?
Emeğini ve meslek onurunu göz ardı edenler ancak bu komik rakamlara çalışabilir...
Emeğini ve meslek onurunu göz ardı edenler ancak bu komik rakamlara çalışabilir...
aokten ' Alıntı:Bence niteliğin kadar ücret alabilirsin veya isteyebilirsin,işverende zaten bu yönü ele alıp sana teklif yapar.
Akıcı bir ingilizceye sahip ol 1000 üzerine 1000 daha koy.
Fiş girmenin yanında genel muhasebe raporlama öğren 1000 daha koy.
IFRS öğren ,uzmanlık alanını genişlet maliyet öğren üretim işletmesinde ,aranan adam ol.
Belge adı üstünde ruhsat, işyeri açma ruhsatı gibi ,o işi bildiğini veya iyi bildiğini ifade etmez.
stajyerzade ' Alıntı:Sektörün lideri Şirketimiz için,
Üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren İşletme, İktisat, Ekonometri, Endüstri Mühendisliği, İşletme Mühendisliği vb bölümlerinden mezun ( tercihen İşletme Yüksek Lisans eğitimi almış ),
Üretim sektöründe en az 4-5 yıl bağımsız denetim ve iç denetim tecrübesine sahip,
Mali ve operasyonel iş süreçlerinin kurum mali politikalarına uygunluğunun denetlenmesi ve süreç iyileştirme konularında tecrübeli,
Operasyonel ve yönetsel süreçlerin denetimi, finans, muhasebe, vergi ve ticaret hukuku, bütçe ve raporlama konularında yeterli bilgi ve deneyime sahip,
Muhasebe, finansal bilgi sistemleri ve operasyonel göstergeleri yorumlayabilecek,
IFRS konularında bilgi sahibi,
MS Office programlarını çok iyi düzeyde kullanabilen,
Çok İyi düzeyde İngilizce ve Almanca bilgisine sahip, (Mülakat ilgili dillerde yapılacaktır)
CPA ve CIA sertifikaları olan
sap entegre bilgisi olan
30 yaşını aşmamış
Sözlü, yazılı iletişim ve raporlama becerileri güçlü,
Yoğun tempo ve esnek saatlerde çalışabilecek,
Seyahat engeli olmayan,
İstanbul Avrupa yakasında ikamet eden
İş Tanımı:
Şirket faaliyetlerinin mevzuata uygunluğunun, doğru ve eksiksiz yapıldığının kontrolünü yapmak,
Denetimlere ait bulgu ve önerilerin gerçekleştirilmesi yönünde, takip sistemi oluşturmak ve izleme yapmak,
Görevlendirildiği konularda raporlama yapmak,
Detaylı bilanço ve gelir tablosu denetimleri yapmak,
Operasyonel süreç analizleri yaparak, gelişmesi gereken alanları tespit etmek, bulguları raporlamak ve takip etmek
Bütçe, plan ve gerçekleşme karşılaştırmaları yapmak
Bu kadar özelliği birarada bulunduran adama da yok devenin nalı diyorum
ücreti tahmin edin?
neslihanak ' Alıntı:Hayatın her alanında kendini pazarlama diye birşey var arkadaşım,kimisi bunu yalakalık sorumluluk almama ferdi çalışmayı takım çalışmasına yeğleme olarak görebilir ama ben buna pazarlama diyorum.
Kendini olduğundan az göstermiycen,göstermelerine de izin vermeyeceksin.
Yalakalığa gelince Türk insanı pohpohlanmayı sever.İyisin hoşsun diyeceksin.Müdür Bey diycene Müdürüm diycen.
Bunları yazıyorum bunlar hoşmu hiç değil ama şartlar istemesekte böyle.
neslihanak ' Alıntı:Hayatın her alanında kendini pazarlama diye birşey var arkadaşım,kimisi bunu yalakalık sorumluluk almama ferdi çalışmayı takım çalışmasına yeğleme olarak görebilir ama ben buna pazarlama diyorum.
Kendini olduğundan az göstermiycen,göstermelerine de izin vermeyeceksin.
Yalakalığa gelince Türk insanı pohpohlanmayı sever.İyisin hoşsun diyeceksin.Müdür Bey diycene Müdürüm diycen.
Bunları yazıyorum bunlar hoşmu hiç değil ama şartlar istemesekte böyle.
stajyerzade ' Alıntı:Denetçi ve denetçi yardımcısı;
Genel Nitelikler:
Seyahat engeli olmayan, Üniversitelerin İktisadi ve İdari Bilimler, Siyasal Bilgiler, İşletme, Ticari Bilimler veya İktisat Fakültelerinden mezun, 4 büyük uluslararası Bağımsız denetim şirketlerinin denetim bölümlerinde 3-4 yıllık bağımsız denetim tecrübesi olan, En az 1 yıl ekip şefliği yapmış, 28 yaşını geçmemiş, UFRS ve SPK mevzuatına hakim, Konsolidasyon ve UFRS bazlı mali tablo denetiminde tecrübeli ve yetkin, Askerlik görevini tamamlamış, İyi derecede ingilizce bilen, İlgili alanlarda yüksek lisans yapmış olmak ve CPA, CFE, CIA, CCSA, SMMM, CISA vb. uluslararası mesleki sertifikalara sahip olmak tercih sebebidir.
ücreti tahmin edin?