Sektörün lideri Şirketimiz için,
Üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren İşletme, İktisat, Ekonometri, Endüstri Mühendisliği, İşletme Mühendisliği vb bölümlerinden mezun ( tercihen İşletme Yüksek Lisans eğitimi almış ),
Üretim sektöründe en az 4-5 yıl bağımsız denetim ve iç denetim tecrübesine sahip,
Mali ve operasyonel iş süreçlerinin kurum mali politikalarına uygunluğunun denetlenmesi ve süreç iyileştirme konularında tecrübeli,
Operasyonel ve yönetsel süreçlerin denetimi, finans, muhasebe, vergi ve ticaret hukuku, bütçe ve raporlama konularında yeterli bilgi ve deneyime sahip,
Muhasebe, finansal bilgi sistemleri ve operasyonel göstergeleri yorumlayabilecek,
IFRS konularında bilgi sahibi,
MS Office programlarını çok iyi düzeyde kullanabilen,
Çok İyi düzeyde İngilizce ve Almanca bilgisine sahip, (Mülakat ilgili dillerde yapılacaktır)
CPA ve CIA sertifikaları olan
sap entegre bilgisi olan
30 yaşını aşmamış
Sözlü, yazılı iletişim ve raporlama becerileri güçlü,
Yoğun tempo ve esnek saatlerde çalışabilecek,
Seyahat engeli olmayan,
İstanbul Avrupa yakasında ikamet eden
İş Tanımı:
Şirket faaliyetlerinin mevzuata uygunluğunun, doğru ve eksiksiz yapıldığının kontrolünü yapmak,
Denetimlere ait bulgu ve önerilerin gerçekleştirilmesi yönünde, takip sistemi oluşturmak ve izleme yapmak,
Görevlendirildiği konularda raporlama yapmak,
Detaylı bilanço ve gelir tablosu denetimleri yapmak,
Operasyonel süreç analizleri yaparak, gelişmesi gereken alanları tespit etmek, bulguları raporlamak ve takip etmek
Bütçe, plan ve gerçekleşme karşılaştırmaları yapmak
Bu kadar özelliği birarada bulunduran adama da yok devenin nalı diyorum
ücreti tahmin edin?