Merhaba arkadaşlar,
Aranıza yeni katıldım ve ilk mesajım bu oldu
Çalıştığım süreç boyunca takıldığım bir çok konuda forumdan çok istifade ettim.Herkese canı gönülden şükranlarımı sunuyorum.
Hazır yeni yıl zamlarından sonra buradaki bir çok arkadaşın aldığı ücretleri vs okudum ve bende kendimce maaş durumum hakkında fikrinizi de merak ettim.
2012 yılından bu yana çalıştığım firmada;
*Bankalarla olan yazışmaları yapıyorum(talimatlar vs.)
*20 personelin özlük işlemlerini yapıyorum(sgk -işkur vs)
*Giriş ve çıkış faturalarını işliyor , masrafları yevmiyeye işliyorum.
*Stok kartları açma,fiyatlandırma,sistem kurulumu vs kısaca bilgi işlem desteğini tamamen ben sağlıyorum.
*Ay sonu bankaları işliyorum.
*Aylık KDV ve BA-Bs leri hazırlıyor, hazırladığım tabloyu smm ye mail atıyorum.(kendisi ayda bir veya 2 ayda bir gelip kontrol eder )
*ithalat dosyalarını yevmiyeye işliyorum.
*Diğer işin akışı ile ilgili tüm raporlamaları hazırlayıp G.Müdüre gönderiyorum.
*Dönemsel ve yıl sonu mizanları çıkarıp smm ye gönderiyorum,onlar da oradaki tablo neticesinde vergi-bilanço vs. çıkarıyor.
*Aylık bordroları smm ye gönderiyorum onlar muhtasarını yapıyor.
*Siparişler vs sisteme giriyorum.
Özetle ofisteki tüm iş akışını ben yapıyorum ve 2 aydır bir yardımcı aldık ona işi öğretiyorum.
ve dün itibariyle yeni maaşım net 2.500 TL oldu.
2010 da başladığım Aöf Kamu yönetimi 2.sınıfta(özel sebeplerden ötürü) bıraktım.Belki tekrar..
Yaş 35.
Maaşımın yaptığım işe göre az/çok dengesi sizce nedir?
Aranıza yeni katıldım ve ilk mesajım bu oldu
Çalıştığım süreç boyunca takıldığım bir çok konuda forumdan çok istifade ettim.Herkese canı gönülden şükranlarımı sunuyorum.
Hazır yeni yıl zamlarından sonra buradaki bir çok arkadaşın aldığı ücretleri vs okudum ve bende kendimce maaş durumum hakkında fikrinizi de merak ettim.
2012 yılından bu yana çalıştığım firmada;
*Bankalarla olan yazışmaları yapıyorum(talimatlar vs.)
*20 personelin özlük işlemlerini yapıyorum(sgk -işkur vs)
*Giriş ve çıkış faturalarını işliyor , masrafları yevmiyeye işliyorum.
*Stok kartları açma,fiyatlandırma,sistem kurulumu vs kısaca bilgi işlem desteğini tamamen ben sağlıyorum.
*Ay sonu bankaları işliyorum.
*Aylık KDV ve BA-Bs leri hazırlıyor, hazırladığım tabloyu smm ye mail atıyorum.(kendisi ayda bir veya 2 ayda bir gelip kontrol eder )
*ithalat dosyalarını yevmiyeye işliyorum.
*Diğer işin akışı ile ilgili tüm raporlamaları hazırlayıp G.Müdüre gönderiyorum.
*Dönemsel ve yıl sonu mizanları çıkarıp smm ye gönderiyorum,onlar da oradaki tablo neticesinde vergi-bilanço vs. çıkarıyor.
*Aylık bordroları smm ye gönderiyorum onlar muhtasarını yapıyor.
*Siparişler vs sisteme giriyorum.
Özetle ofisteki tüm iş akışını ben yapıyorum ve 2 aydır bir yardımcı aldık ona işi öğretiyorum.
ve dün itibariyle yeni maaşım net 2.500 TL oldu.
2010 da başladığım Aöf Kamu yönetimi 2.sınıfta(özel sebeplerden ötürü) bıraktım.Belki tekrar..
Yaş 35.
Maaşımın yaptığım işe göre az/çok dengesi sizce nedir?
Son düzenleme: