Ne Kadar Maaş Alıyorsunuz ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aday
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bahsettiğiniz rakamları , en az şu kadar almalısın , altına çalışma önerileriniz sırasında , hiç bu şekil bir ayrım -sorgulama yapmadan doğrudan 3-5-10 binli rakamlar telaffuz etmiştiniz şimdiye kadar.

söylediklerimin sonuna kadar arkasındayım ve onlara ters düşecek bir şeyde demedim ki size ve herkese soruyorum varmı aranızda muhasebeci olmak çok zor şartları ağır diyebilecek olan asla çıkmaz biz bunu dedik bu dediklerimizinde arkasındayız istisnasız herkesle de mutabıkız bu konu da o halde sorun nerde?

söylediklerimin sonuna kadar arkasındayım ve onlara ters düşecek bir şeyde demedim ki size ve herkese soruyorum varmı aranızda muhasebeci olmak çok zor şartları ağır diyebilecek olan asla çıkmaz biz bunu dedik bu dediklerimizinde arkasındayız istisnasız herkesle de mutabıkız bu konu da o halde sorun nerde?

mali müsavir olmak son derece zor.

sgs sınavı baslı basına dert, millet dershanelere gidiyor, sürüyle kaynak alıyor.

staj sınavını gectin dielim, 3 yıl karın tokluguna staj süren var.

bu süre sonrasında 8 branstan olusan yazılı bitirme sınavları.

böyle bir sürece kolay demekle kimseyle mutabık olamassınız.

şunu diyebilirsin bu kadar eziyetin karsılıgını alabiliyormuyuz ? hem maddi hem manevi olarak hayır.

anlattıklarının hepsi hikaye sınava gir ezberle kazan o kadar basit dünya kadar örneği var başka hiç bir meslek sahibi olmak bu kadar kolay değil

anlattıklarının hepsi hikaye sınava gir ezberle kazan o kadar basit dünya kadar örneği var başka hiç bir meslek sahibi olmak bu kadar kolay değil

seni kimse kale almaz dostum. mesleginde son derece kötü bir personelsin ve mali müsavirlik sınavlarında dosya yakmıssın.

gelip burada meslekten intikam alıyorsun.

senin zaten bu kafa ile ii bir sirkette calısma ihtimalin yok.

sayın deniz turan sen denizi bırak göl de boğulmuşsun malesef beni anlayacak kapasite sende hiç yok ne okumuşsun ne de anlamaya çalışmışsın yazılanları yazık bu arada bizim elimizin ulaştığı yerlere senin hayallerin bile ulaşamaz yurtiçi yurt dışıı en büyük holdinglerde çalıştım çok şükür umarım sen daha iyi yerlere gelirsin ama bu kafayla biraz zor

sen dedigin kadar iyi bir muhasebeci olsan meslegi bu kadar aşağılamazdın.

sana zaten bir cok muhasebeci düsük şartlatda calısıyor dedim, sen ise ısrar ile yoldan gecen muhasebeci olur diyorsun.

mesleginde umdugunu bulamadıgın icin meslegi karalıyorsun.

Son düzenleme:
ben bu meselğin değerini gayet iyi bilen ve her yerde savunan birisiyim merak etme biz farklı şeylerden bahsediyoruz siz yanlış anladınız

Hadi canım sende git işine o kadar çocuk büyüttüm bu yaştan sonra birde seni eğitip büyütmekle uğraşamam başka kapıya

yuh olsun sana sen ne diye araya girdin yoksa öbür adam da mı sensin kaç tane rumuzun var senin sen nerden çıktn şimdi tevbe tevbe hatlar karıştı keremcim

Son düzenleme:
yani ben anlamıyorum ben kendi görüşümü yazdım,hakaret işittim.
şurda insan gibi medeni şekilde görüşlerimizi yazıp medeni bir şekilde konuşamıyoruz bile.kaldıki meslek kalitesini tartışıyoruz.
anlayın işte ne kadar kaliteli olduğunu.
arkadaş bana yazmış sen mesleği bilmiyorsun diye.
beni tanıyormusun arkadaşım ne iş yaptığımı,bilgi düzeyimi,becerilerimi biliyormusun da yorum yapıyorsun,
biz istediğimiz kadar tartışalım ama medeni olalım olayı hakaret boyutuna taşımayalım lütfen.
değeri tam rekabet piyasası veriyor zaten.

arkadasın mali müsavir olamadıgı icin acısı büyük oldugundan burada mesleğe hakaretler yağdırdı.

benim üzüldügüm mesleği tek basına savunmak zorunda kaldıgım, böyle adamları daha fazla konusdurmadan atın kardesim forumdan..

smmm stajyeriyim eylülde başlattım 1400 alıyorum ama sadece fatura işliyorum banka çek senet bu kadar sgk kdv ve diğer beyanları yapmıyorum burda maaş büroya göre iyi ama maaş mı çok iş yapmak mı bilemiyorum bazen kararsız kalıyor insan. staj olunca da eli kolu bağlanıyor şimdilik maaş iyi diye devam etmek gerek.