Ne Kadar Maaş Alıyorsunuz ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aday
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Asla geri adım atma, senin işe ihtiyacın olduğu gibi işvereninde sana ihtiyacı var bunu unutma, seni beğenirse bırakmaz hatta yıl başına kadar asıl işlere yılbaşında zam iste madem bilanço firmaları var ve spk var güzel tecrübe edinirsin orada ama asla uzun süre çalışma kendinden emin ol

Pazartesi başlayacağım inşallah.Bir program öğrendim diğer programa alışmam zaman alacak.Luca'yı da hiç sevmem aslında.

1,5 sene sabret toplamda 2 sene çalışmış ol tecrübe edin daha sonra da topukla vın turizm

Bana da 2500 biraz abartılı geldi.

Bizim şirketler grubundan birinde bir ymm var ful time bordrolu 2000 alıyor.
Ayrıca avukatı da (yaklaşık 15 yıllık avukat) Tam gün çalışıp 1750 alıyor.
müdürüm ymm 2000 alıyorsa(sadece sizin şirkette çalışarak) biz bu mesleği bırakalım o zmn yolun başındayken.. bizim ymm kayseride sadece bizim fabrikadan 5500 tl alıyor toplam aylığı 250-300 milyar arası deniyor (5 yıl önce bile olsa yine de az değil mi??):)

Son düzenleme:
herkes eğitim durumunu ünvanını şirktin ünvanını ve maaşını korkmadan çekinmeden yazabilirm nasıl olsa kimse kimseyi tanımıyor sadece piyasafiyatı hakkında bilgi sahibi olmak için

linans:iktisat
yüksek:muhasebe ve denetim
ünvan :smmm staj bitmedi henüz
şirket : aş-ltd-grup firması
maaş:2500 tl

kimsenin maaşındagözümüz yok ALLAH daha çok versin ya da az alana yardım etsin dua var ötü zan yok durum değerlendirmesi yapmak için lütfen buraya aynı şekilde yazalım

hocam bnde muhasebe ve denetim alanında y.lisans yapmayı düşünüyorum siz nerede yaptınız bir faydası oldumu.uluslar arası denetim şirketlerine geçişte bir faydası olur mu?şu an hangi konumdasınız çalıştığınız yerde???

arkadaşlar noolur bi firkir verin
4 yıldır bürodayım
stajımı da yapıp bitirdim ruhsat almaya hak kazandım
maaş 1400 yer istanbul ikitelli
kdv muhtasar ssk bildirge işkur vs her işi de yapıyorum
yaşım 35 kariyer sitelerinden dönüş olmuyor
ben nasıl iş bulabilirim
10 yaşında okutmakta olduğum bir oğlum var
hayat şartları zor tabi
fikirlerinize çok ihtiyacım var
hocam ruhsat dediğinz smmm ruhsatı mı mali müşavi olmanıza rağmen 1400 mü veriyolar inş. aradığınız işi bulmuşsunuzdur

Son düzenleme:
1,5 sene sabret toplamda 2 sene çalışmış ol tecrübe edin daha sonra da topukla vın turizm
bnde öyle düşünüyorum staj dosyası actirdim stajımı başlatinca(1 yıl sürer heralde) istanbula taşinip y.lisans yapıp bir denetim şirkeinde denetçilik yapmak istiyorum kısmet

Selamlar,

Smmm staj başlatma sınavına girdim bende.ama burda yazılanları okuyunca soğudum başlamadan:((
üniversite mezunuyum.1 yıl bankacılık yaptım.uzun süredir çalışmıyorum.staj başlatma sınavına girdim ve sanırım geçicem.34 yaşındayım uzun süredir de çalışmıyorum. Denetim de yoğunlaşarak ve yüksek lisans yaparak kendimi geliştirmeyi düşünüyorum.staj yeri olarak sizce nereyi tercih etmeliyim
Yada başka tavsiye edebileceğiniz birşeyler varsa bilgi edinmek isterim

Selamlar,

Smmm staj başlatma sınavına girdim bende.ama burda yazılanları okuyunca soğudum başlamadan:((
üniversite mezunuyum.1 yıl bankacılık yaptım.uzun süredir çalışmıyorum.staj başlatma sınavına girdim ve sanırım geçicem.34 yaşındayım uzun süredir de çalışmıyorum. Denetim de yoğunlaşarak ve yüksek lisans yaparak kendimi geliştirmeyi düşünüyorum.staj yeri olarak sizce nereyi tercih etmeliyim
Yada başka tavsiye edebileceğiniz birşeyler varsa bilgi edinmek isterim

2.girisimde kazandım sınavı. 1.5 yıl genel muhasebe bürosunda calıstım ama ofisteki şefle anlasamadıgım icin bıraktım isi, simdi stajımı baslatmak icin yeni bir is arıyorum ama artık genel muhasebe bürolarında calısmak istemiyorum. firmalarda calısmak daha yerinde olur, hani genel degilde ön muhasebe oluyor. tek firman var, herseyi ile ilgileniyorsun.

genel muhasebede 30 tane firmadan sorumluydum, keza beyanname onaylıyorsun, birinde hata yapsan 1.000 lira üstü ceza gelebiliyor. genel muhasebeyi ögrendiyseniz daha fazla ugrasmayın derim direk bir firmaya gecip onun muhasebebisini tutun.

özel sektörü bende sevmiyorum, daha doğrusu kim seviyor ki ?? resmen eziyet ama iki secenek var ;

1-ya kpss'ye asılıp devlet memuru olacaksın.
2-özel sektörde devam edeceksen kendi meslegin üzerinde uzmanlasacaksın. muhasebeciysen mali müsavir olmak gibi,

mali müsavirler denildigi gibi düsük ücretler almıyor dostum. hani iç karartmaya gerek yok. kendini mevzuatta yetistiren bir mali müsavir istanbul'da 4'ten aşağı kazanmaz, 1-2 sene icinde 5-6'ya cıkar.

millet bilmeden sallıyor, yok ya asgari ücrete calısırlar :D

muhasebenin m'sini bilme mali müsavir ol, en kötü 3.000 tl'ye is bulursun, hani belgen sana para kazandırır, mevzuattada kendini yetistirirsen ortl. 5'i görürsüm. büyük sehirlerde tabi, anadolu'da biraz daha düsük olur ücretler.

millet bilmeden sallıyor, yok ya asgari ücrete calısırlar :D

muhasebenin m'sini bilme mali müsavir ol, en kötü 3.000 tl'ye is bulursun, hani belgen sana para kazandırır, mevzuattada kendini yetistirirsen ortl. 5'i görürsüm. büyük sehirlerde tabi, anadolu'da biraz daha düsük olur ücretler.
Kendini yetiştirmiş dediğiniz ( herhngi bir meslek sahibi ) kişi için, istanbuldaki 4000 tl, diğer şehirlerin asgari ücretin biraz üstü rakam ile aynı şeydir zaten, boşuna dememişler taşı toprağı altın diye zamanında, taş ta yeseniz altın bedelinde , toprakta da yatsanız altın ederinde para ödüyorsunuz harcamalarınız için.

Kendini yetiştirmiş dediğiniz ( herhngi bir meslek sahibi ) kişi için, istanbuldaki 4000 tl, diğer şehirlerin asgari ücretin biraz üstü rakam ile aynı şeydir zaten, boşuna dememişler taşı toprağı altın diye zamanında, taş ta yeseniz altın bedelinde , toprakta da yatsanız altın ederinde para ödüyorsunuz harcamalarınız için.

öyle tabi. istanbul'da yaşam pahalı sonucta.

Otomotiv sanayi sektöründe faaliyet gösteren bir grup şirketinde 4.5 yıldır çalışıyorum.
Yaşım 22, Ticaret Meslek çıkışlıyım ve Aöf 3.sınıf öğrencisiyim.
Mevcut pozisyonum Muhasebe Uzmanı.
Rutin muhasebe akışı dışında tüm dönem sonu işlemleri(Gelir tablosunun en doğru şekilde hazırlanması için gereken tüm çalışma ve kayıtlar), Kdv iadesi işlemleri, tüm resmi kurumlar ile olan işlerin yürütülmesi ve takibi(Maliye, Vergi Dairesi, Kosgeb, İto-İso vs.), devlet teşvikleri, genel kurul işlemleri(Tam tasdik sözleşmemiz olduğu halde) Mizan kontrolleri, Transfer fiyatlandırması raporu vs. gibi tüm işlemleri ben yapıyorum. Müdürüm ise sadece kontrol ediyo.
Eylül ayına kadar Maaşım 1.600,00 TL idi(defalarca zam talebime rağmen gelebildiğim nokta). en son dayanamayıp iş arayışına geçtim ve bir çok yerden 2.000-2.500 arası teklif aldım. En son bi firmayla 2.700 de anlaştık. İstifamı bile İk ya verdim son anda 2.400 e razı olurmusun diye sordular, rahatım yerinde diye kabul ettim. Sene başında 2.600 maksimum 2.700 yaparlar diye tahmin ediyorum.
Askerlik ve üniversite sıkıntım olduğu için fazla zorlayamıyorum.
Şu zamana kadar emeğimin karşılığını hiç bir zaman alamadım. Haliyle motive olmakta zorlanıyorum. Askere gidene kadar idare etmeyi düşünüyorum.
Sizce ne yapmalıyım ?

Ben maaş hesaplamasıyla ilgili sormak istiyorum.asgari ücretli birinin fazla mesaisini hesaplarken agi dahil mi hariç mi olmalı.
Mesela 7,5 saat fazla mesai yapan asgari ücretlinin fazla mesai ücreti ne olur.