Ne Kadar Maaş Alıyorsunuz ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aday
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba arkadaşlar.82 klasörü olan bir muhasebe bürosunda 1. senemi doldurdum.Bir patron bir ben varım.Genel itibariyle tüm klasörler fatura işleme, sgk, muhtasar, geçici olarak elimin altından geçiyor.Toplamda 4 senelik birikimim var muhasebede ama ne öğrendiysem şu an çalıştığım yerde öğrendim.Beyanname verme, personel özlük işlemleri gibi şeyler de var.İto, vergi dairesi evrakları, sgk evrakları vb. evrakları hazırlayıp İstanbul turu attığım da olmuştur.Haftalık olarak 300 TL alıyorum.Aylık 1200 TL maaşım var.Ağustos ayında zam yaparım dedi patron.Sizce nasıl bir rakam söylemeliyim?Senede 1 zam yapıyor o kadar.Ona göre bir rakam söylemem lazım.

1500 TL + YOL+YEMEK+SGK aksi takdiirde asla orda kalma yıpranır gelişme kaydedemezsin bir an önce firmalara kaymana şideetle ve de hiddetle tavs,ye ve de tasfiye ederim pas tutma orada

1500 TL + YOL+YEMEK+SGK aksi takdiirde asla orda kalma yıpranır gelişme kaydedemezsin bir an önce firmalara kaymana şideetle ve de hiddetle tavs,ye ve de tasfiye ederim pas tutma orada

1600 TL düşünmüştüm.(Haftalık 400 TL)Patron uzun soluklu düşün burayı demişti.Askerliği yapmadım.Aöf İktisat 3.sınıftayım.Yaşım 24.Burayı bulana kadar 35 iş başvurusu, 7 görüşme yaptım.8.de işbaşı yapmıştım.İş bulmam pek kolay olmadı.1600 TL gibi bir rakama patron ne der bilmiyorum.800 TL ile başladım, 4 ay sonra 1200 yapmıştı Ağustos ayına kadar bekletecek beni.Askerlik mevzusu yüzünden şirketler almıyor beni.

bak askerliği yapmamışsın ve de daha okulu bitirmemişsin ne yazık ki fazla seçeneğin yok çıtayı yüksek tutmaya bak ne koparırsan o kardır senin için

AKILLI OL UZUN DÖNEM ASKERLİK yapılır mı insan muamelesi görmen için kısa dönem yapman önce adam akıllı geciktirmeden okulu bitirmen ardından ilkbaharda askere gidip son bahaarda gelmen tatil gibi düşünmen sonra firmalara bakman lazım ULA KAZIM

Arkadaşlar ben bu meslekte 20 yılımı doldurdum.Mali müşavirim ve A.Ş.de Muhasebe Müdürüyüm 4.500 TL maaş alıyorum

Bir sene iki aydır muhasebe ofisinde çalışıyorum.Patronun yeğeni geldi.Çocuğu yanıma getiremiyorum.İş öğrenmekten kaçınıyor.Geçen hafta cumartesi günü patron sabah geldi ve yeğeni yüzünden ağzına geleni saydı bana.82 klasörlü bir muhasebe ofisini büyük oranda ben çeviriyorum ve bana işini yapmıyorsun, yavaşsın vs. ve cümle aralarında ağza alınmayacak küfürler etti.Ne yapmamı önerirsiniz.Ben tavrımı koydum konuşmuyorum lakin bu saatten sonra 24 yaşında askerliğini yapmamış birisi için iş bulmak zor gibi görünüyor.4 gün geçti patronu gördükçe hala ettiği küfürler aklıma geliyor sinirleniyorum.Aldığım maaş da 1200 TL zaten.Aileme söyledim.Zamdan önce seni göndermek için yapmış olabilir dediler.Sizin düşünceniz nedir arkadaşlar?

Bir meslek mensubu size küfürlü konuştuysa hiç durmayın oradan ayrılın. 1.200 TL maaşı sen her yerde alırsın. Kendini ezdirme kardeşim. Ortada küfür varsa işin rengi değişir.

bence de bırak muhasebe elemanı arayan bır suru yer var ustelık tecrubende var bı patron hakaret edıyorsa hıcbsey hak etmıyordur.bırak o kendı derdıe yansın ustelık aldıgın maas ta az

Arkadaslar bu işte yeniyim.rica etsem ingilizce bilgisi için yds'yimi baz aliyorlar bilgi verirmisiniz?

Son düzenleme:
İş buldum

Ortaköy'de bir muhasebe bürosunda iş buldum arkadaşlar.Maaş 1700 TL.Yol da verecek.Öğle yemeğine karışmam dedi.30-40 klasörü varmış, alayı bilanço.Bordrosu 60-70 işçiden 1000 işçiye kadar değişen firmaları varmış.Denetim belgesi ve spksı var.Adam 1700'e önce çok dedi indiremez misin dedi 1 lira aşağı inmem dedim düşüniyim dedi 2 gün sonra aradı gel başla dedi.Aklıma takılan bir soru var yalnız.Bu adam maaşa çok demişti.1 ay beni çalıştırıp sonra al bu 1400 lira hakkın falan der mi diye düşünüyorum.Sonuçta tipik işveren mantığı yani.İşinden ayrıldı, benim yanımda işe muhtaç ben bunu ucuza çalıştırırım gibi bir kafa yapar mı diye düşünüyorum.Siz ne dersiniz?:)