Ne Kadar Maaş Alıyorsunuz ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aday
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aynen benim de çevremde ki mali müşavirler aynı şeyleri söylüyor. Her yiğidin harcı değil demek istiyorlar herhalde. ama ne derlerse desinler ben açacağım. İyisiyle kötüsüyle başlamam gerekiyor. Yoksa hep bağımlı çalışmam gerekecek. Birazda kendimiz için birşeyler yapmalıyız.

Aynen öyle. Sonuna kadar katılıyorum. Büro tecrübem olmadığından ötürü biraz korkuyorum açıkçası ama eminim benim gibi nicesi açıp bi şekilde işini yapabilmiştir. Kimse sorsam büro işini yapma diyor ama kendileri maşallah bürolarında keyiflerinden geçilmiyor :P

Aynen öyle. Sonuna kadar katılıyorum. Büro tecrübem olmadığından ötürü biraz korkuyorum açıkçası ama eminim benim gibi nicesi açıp bi şekilde işini yapabilmiştir. Kimse sorsam büro işini yapma diyor ama kendileri maşallah bürolarında keyiflerinden geçilmiyor :P
Patlatın bir büro hemen, sizin de büronuz keyifle dolsun, keyiften geçilecek yer kalmasın :)

Şİmdi 20 yıllık büro sahiplerine bakarak büro açmak hayal kırıklığı yaşatabilir. Eskilerde zamanında ilk açtıklarında sıkıntı yaşamışlar ama, ama onların zamanından bu zamana kadar sürekli mükellef sayısı arttı fakat şimdi yeni açılan mükellef sayısı ile kapanan mükellef sayısı kafa kafaya gidiyor. Tabi olumsuz olan birde meslektaş sayısı ve kaçak muhasebeci sayısı artıyor. Belgeyi alayımda ileride lazım olur diyenlerin birçoğu belgeyi kiraya verdikleri için büro sayısı çok arttı. Şirkette 4.000-5.000 TL alan arkadaşlar tahminim ilk 5 yılda bu paranın yanına zor yaklaşırsınız. İstisnalar hariç. Bana 2 yıl olacak açalı net 1.500 TL zor kalıyor. Şimdi bazı arkadaşlar beni beceriksiz bulabilir ama inanın çok girişken bir yapım vardır. Yani kısaca şunu söyleyim büro açtığınızda size gelecek kişi sıkıntılı kişidir. Ya muhasebecisi sıkıntılıdır, yada kendisi. İnan normal birisi zor geliyor.

sistem degisiyor. artık e-defter icin 1.000 tl ücret istenmeli. 5 tane e-defter mükellefin olsa 5.000 lira.

öyle 400-500 liraya e-defter tutulmamalı.

bence büyük firmaların defter ücretleri düşük. kücük mükelleflerin zaten eziyeti yok, 2-3 saatte defterini yazıp yolluyorsun ama e-deftere gecen mükellefler resmen bizi sömürüyor.

merhaba arkadaşlar dün medikal muhasebe müdürlüğü pozisyonu için istanbulda bir özel hastane ile görüşmeye gittim ücret beklentimi sordular fakat net bir cevap veremedim :( 8 yıllık muhasebe bürosu tecrübem var 2 yıldır mali müşavirim sizce ne kadar demeliyim? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

Şunu anlamakta güçlük çekiyorum ki işveren ücret beklentisi Hakkı'nda sorular soruyor,eğer sen kurumsal işverenlik isen ücret sistemin olmalı,yok ise yani kurumsal değilsen ne tutturursam mantığı da çok hoş değil,zira orada sizin yetkinliğinizi ölçebilecek kimse de olmaz,bağımlı çalışma çerçevesinde 4.000 den aşağı olmaması uygun olabilir...

merhaba arkadaşlar dün medikal muhasebe müdürlüğü pozisyonu için istanbulda bir özel hastane ile görüşmeye gittim ücret beklentimi sordular fakat net bir cevap veremedim :( 8 yıllık muhasebe bürosu tecrübem var 2 yıldır mali müşavirim sizce ne kadar demeliyim? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

Firmanın Büyüklügü (yıllık cirosu),

Firmanın Ana merkezinde mi yoksa Şubesinde mi görev alacağınız ve

Firmanın sizden beklentisi nedir, yani hangi işlemlerden sorumlu olacaksınız?

bunları paylasırsanız bir ücret belirleriz :)

İstanbul avrupa yakasında A sınıfı bir hastane. Merkezde görev alacağım, medikal anlamdaki bütün muhasebe işlemlerinden sorumlu müdür olarak deniz turan

İstanbul avrupa yakasında A sınıfı bir hastane. Merkezde görev alacağım, medikal anlamdaki bütün muhasebe işlemlerinden sorumlu müdür olarak deniz turan

rekabet piyasası tabi. siz 5.000 istersiniz, baskası ben 4.000'ede calısırım der gider onu alırlar.

fiyatı 4.000 TL'den acın ve bundan altı olmaz deyin bence, zaten olmamalı.

sirkette min. 1 yıl gecirdikten sonra 5-6.000 tl arası bir rakam talep edersiniz. şirketi tam anlamıyla tanıdıgınız zaman zaten ücretinizi artırırlar..

Merhabalar;

Sınavlardan sıkılmış yetkili bir vergi müfettiş yardımcısı olarak özel piyasada çalışmak istiyorum. Çalışma şartları ve ücret hakkında çok fazla bilgi kirliliği var. Yabancı dil bilen bir müfettiş yardımcısı piyasada ymm yanında veya şirketlerde ne kadar ücrete çalışabilir? Teşekkürler.

Merhabalar;

Sınavlardan sıkılmış yetkili bir vergi müfettiş yardımcısı olarak özel piyasada çalışmak istiyorum. Çalışma şartları ve ücret hakkında çok fazla bilgi kirliliği var. Yabancı dil bilen bir müfettiş yardımcısı piyasada ymm yanında veya şirketlerde ne kadar ücrete çalışabilir? Teşekkürler.

devlet bırakılmaz. özel sektör'e para gözü ile bakmayın. verecekleri para karsılıgında sizin tüm hayatınızı sömürecekler.

Müşavir arkadaşlar YA BAĞIMLILIK(kurumsal işletmeler veya vefalı üstadlar yanında,yahut memur)YADA BAĞIMSIZLIK (büro,ticaret)
olay kişiden kişiye değişebilir,
tabi en kötüsü kararsızlık olsa gerek.

Şunu kesin söyleyebilirim ki maaş önemli ama huzur olması çok daha önemli maaş+huzur olarak bakmak gerek diye düşünüyorum...

Haklısınız,
özel hastanede çalışan bir bayan dr.da aynısını(değer özel hastanelere nazaran biraz maaşımız düşük ama burada huzur var) demişti.ekseriyetle çalışan bayanların düşüncesi böyle,bu nokta da bayların oranı biraz düşük kalıyor.

merhaba ;

2 buçuk yıldır bir smmm bürosunda çalışıyorum. yeni yılla birlikte maaşım 1650 tl oldu , şimdi bir şirketten iş teklifi aldım 2250 tl gibi bi rakam söylediler. stajımın bitmesine de 1 buçuk yıl var , bu sürede büroda kalsam mı faydalı olur şirkete geçsem mi ? deneyimi olanlar fikir verebilirlerse sevinirim..

merhaba ;

2 buçuk yıldır bir smmm bürosunda çalışıyorum. yeni yılla birlikte maaşım 1650 tl oldu , şimdi bir şirketten iş teklifi aldım 2250 tl gibi bi rakam söylediler. stajımın bitmesine de 1 buçuk yıl var , bu sürede büroda kalsam mı faydalı olur şirkete geçsem mi ? deneyimi olanlar fikir verebilirlerse sevinirim..

Agi ile beraber 2400 tl gibi bir rakam yapar. Şirket kurumsal ise ve is taniminiz aciksa hic dusunmeyin.