Agi ile beraber 2400 tl gibi bir rakam yapar. Şirket kurumsal ise ve is taniminiz aciksa hic dusunmeyin.
teşekkür ederimm
Agi ile beraber 2400 tl gibi bir rakam yapar. Şirket kurumsal ise ve is taniminiz aciksa hic dusunmeyin.
büroda çalışman bu durmda caiz değil 1,5 sene de şirket deneyimi kazandın mı kadayıflı kaymak olur büroculuk yapmayacakssan ilerde firmalarda çalışacaksan hemen çık
Lisans: İşletme (vasat bir devlet üniversitesi örgün eğitim)
Y.Lisans: Ekonomi hukuku (vasat bir vakıf üniversitesi örgün eğitim)
Staj Durumu: Devam ediyor (bir yıldan az kaldı)
Tecrübe: 5 yıl (büro ve şirket tecrübesi var)
Üretim işletmesinde ithalat-ihracat, ihraç kayıtlı teslim, kdv iade deneyimleri mevcut. Sap, netsis ve büroda az bir zaman zirve kullandım.
Maaş Net: 1.300 TL
Çok az değil mi üstad ?
Ben sizler gibi meslek mensubu değildim,ancak İK.olarak uzun süre görev yaptım.A- Ülkemizin hatrı sayılır holdinglerden birine bağlı olup tv'lerde bolca reklamları dönen, sektörünün lideri konumunda bulunan, tahmin edileceği üzere spk mevzuatı, bağımsız denetim, tam tasdik gibi süreçlere haiz, direkt holdinge bağlı çalışan bir iç denetim birimi olan ve hatta kendi bilgi işlem birimi dışında kullanığı yazılımın hatasız ve sürekli güncel kalması için yazılım firmasınca görevlendirilmiş personelleri bile bünyesinde barındıran hacme sahip tam kurumsal bir üretim firması ile
B-'muhasebe uzmanı' pozisyonu için anlaşma aşamasındayım.
C-Eğitim, yabancı dil, daha önceki çalıştığım kurumlar ve poziyonum gereği yapmış olduğum işlerin üzerinde epeyce durmalarına rağmen,
D-smmm yada stajyer olup olmadığımla ilgilenmediler bile.
E-Konuyu fazla uzatmadan bu şirketten ne kadar ücret talep etmem gerektiği konusunda görüşlerinizi öğrenmek istiyorum.
... kendilerine has ücret politikaları/sistemleri olur,size ücret sormazlar,ilgili pozisyon/kadro ya dair ücret ne ise onlar size teklif eder veya önerirler,asla size sormazlar,belki şaka vari konuşabilirler.
Şahsi görüşümü söyleyim ki,ilericisini de düşünürsek 4.000 den aşağı olmasın,talebiniz sorarlar İSE 5.000 olabilir.
Takdir sizin
kolay gelsin
iyi çalışmalar dilerim.
Hakılsınız üstadım iki kez uzun ve samimi geçen görüşmeler yapmamıza rağmen ücret konusunda hiçbir adım atmadık taraflar olarak. Nabız yoklanıp nabza göre şerbet verilmedi ve dediğiniz gibi sanırım ücret politikaları önceden belirli. Hayırlısı artık üçüncü ve son görüşmede herşey netleşecek..
ithalat firması
20 milyon ciro
tek başınayım
4.000 tl net maaş
5000 TL ÜZERidir daima bir smmm nin hakkı eğer müdür vasfındaysa ve asla 3500 tl altında maaş almamalı ve sigortasınıda tam yatırtmalı cumartesileri çalışmamalıdır kendine güveni olmalı işverenlerinde ona ihtiyacı olduğunu bilerek hareket etmelidi