Önceden Hazırlanmış Kira Beyan sistemi çalışıyor mu ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ant Z
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Önceden Hazırlanmış Kira Beyan sistemi çalışıyor mu ?

Yok Sayn g705 Ayın 26 snda 23.45 'de açacaklar :) ( Hatırlarsanız Kurumlar Vergisini son günü 23.45 'de uzatmışlardı. Bu tarihden sonra bende 23.45 sendromu gelişti. Bu sendromdan kurtulmanın tek yolu da bu olsa gerek :) )
Saat : 22.15 sistem hala kapalı :)

02.03.2012 Saat 09:11

The Proxy Was Unable to Fulfill Your Request

--------------------------------------------------------------------------------

The proxy was unable to fulfill your request because the computer at kirabeyan.gelbim.gov.tr:30470 refused the proxy's connection(s).

The website may be temporarily unavailable. If later attempts to access this website are still unsuccessful, you may wish to contact the website's administrator.

--------------------------------------------------------------------------------

Oracle iPlanet Proxy Server at intvd.gib.gov.tr:30060

:)

Kamu her zaman kamu...

Mali Müşavirler kusura bakmıyor :)

Bakanlık yine sınıfta çaktı. Otur sıfır. ;D

Merhaba ;

Aslında , ilgili sayfaya çalışmaların halen devam ettiğini belirten ve özür içeren sade bir yazı yazmalılar diye düşünüyorum.

maliye ve özür ikisi yan yan gelmiyor hatta yazılımda harflerinin bir benzerliği dahi yok :)

Sadece bu yıla mahsus olmak üzere yapılan itirazların çok fazla incelenmeden kabul edileceği yorumları var.Fakat önümüzdeki yıllarda kira (zaten bu kesin sayılacak) "diğer vb" başlıklı ödemelerin ise hesabının kesin sorulacağını sanmaktayım.

Merhaba ;

Açıklama ;

"Sistem yoğunluğundan kaynaklanan gecikmeden dolayı özür dileriz." Çalışmayan sayfanın yoğunluğu ???

Anlayan ,anlamayana anlatsın.

sayfa açılmış ..ama anne kızlık soyadını soruyor..nerden bilecek anlamadım..bir de 2.açılan sayfa( eş ,çocuk vs.kimlik no soran ) yazılar çok silik...anne kızlık soyadını tanımıyor.. böyle benzer sorun yaşayan oldu mu..

kerimoglu62 ' Alıntı:
sayfa açılmış ..ama anne kızlık soyadını soruyor..nerden bilecek anlamadım..bir de 2.açılan sayfa( eş ,çocuk vs.kimlik no soran ) yazılar çok silik...anne kızlık soyadını tanımıyor.. böyle benzer sorun yaşayan oldu mu..

kendi bilgilerimle girdiğim zaman sorunsuz bir şekilde girdim fakat anemin bilgileriyle girdiğimde anne kızlık soyadını tanımıyor hatalı diyor malesef türkiyenin maliye kurumu sınıfta kaldı yaptılar bi iş ağızlarına yüzlerine bulaştırdılar.

12 ay kira aldım.10 ay gösteriyor....ne yani şimdi ben sayelerinde 2 ay kazancımı saklamış mı oldum...jeste bakınız..:))...ben masumummm!!

Sisteme girdim nihayet, stopajları eksik yazmışlar...daha fazlasını ekleyincede beyannameyi kabul etmiyor ! Vergi dairesinde de belgeleyin stopajları derlermiş :) Neticede onlarda bu sisteme girecekler. Deneyimi olan arkadaşlar ne dersiniz ?

anne kızlık soyadı sayfasında beklenmedik hata oluştu diyor... :o

Kişisel bilgilerle giriş sayfasında anne kızlık soyadı ve yakınınızın tc nosunu yazıp devama basınca ''Giriş işleminde beklennmeyen bir hata oluştu... Lütfen sayfayı yenileyiniz ve tekrar deneyiniz... Hatanın devam etmesi durumunda vergi iletişim merkezini arayınız'' hatasını benden başka alan oldu mu? Teşekkürler

Sistemin verdiği mesajın 1 e 1 kopyası;

Giriş işleminde beklennmeyen bir hata oluştu... Lütfen sayfayı yenileyiniz ve tekrar deneyiniz... Hatanın devam etmesi durumunda vergi iletişim merkezini arayınız

Hata mesajı bile hatalı >:(

Sistem çalışmazsa izlenecek yol nedir belli mi?

Kişisel bilgilerle giriş sayfasında anne kızlık soyadı ve yakınınızın tc nosunu yazıp devama basınca ''Giriş işleminde beklennmeyen bir hata oluştu...

aynı hatayı aldım ne yapcaz bilmiyom

veriyi doğru giriyoz hata geliyor

Doğru verileri girdiğim halde sistem hata mesajını vermeye devam ediyor. Vergi dairesine gideceğiz artık. Dur bakalım nolucak...

Dün çalıştı. Önce İ.E den girdim bir türlü açamadı daha sonra firefox ile denedim. Acrobat reader yükeltti ve sonra oldu.
Bir ay eksik beyan yazmışlar düzelttim. Tahakkuku aldım. Gayet güzel ve pratik. :)

Anne kızlık soyadını büyük harfle yazdığımda kabul etti bilginize...