SMMM Yeterlilik Sınavı Ders Notları.!

Ynt: SMMM Yeterlilik Ders Notları

Ufuk GÜNGÖR ' Alıntı:
iyi akşamlar.arkadşlar.denetimden beklenmedik şekilde kalanlardanım.kurs notları+internetten indirdiğim notlar+hasan türedi kitabını harman ladım.İlgilenecek arkadaşlara mail atabilirim.
ufuk bey denetim notlarını banada gönderebilirmisiniz [email protected]

Arkadaşlar Denetim notlarını incelediyseniz eksiklik gördüğünüz değiştirilmesini gerek gördüğünüz yerleri paylaşırsanız hata yapma olasılığımız azalır.yakında soru ve cevapları paylaşıcam.ilgilenen arkadaşlar.
[email protected]
adresine mail atabilirler.bilgi paylaşımı yapabiliriz.
iyi çalışmalar.

Ufuk GÜNGÖR ' Alıntı:
iyi akşamlar.arkadşlar.denetimden beklenmedik şekilde kalanlardanım.kurs notları+internetten indirdiğim notlar+hasan türedi kitabını harman ladım.İlgilenecek arkadaşlara mail atabilirim.

Ufuk bey notları toplu paylaşsanız.İnanın herkes için daha rahat olur.Teşekkürler

arkadaşlar notları nasıl toplu paylaşabilirim bilmiyorum.rapid şeklinde link mi yapayım.

maliyet muhasebesi notlarına ihtiyacım var.notu olan arkadaşlar paylaşabilir mi ?

Madem bu kadar çile çektiriyolar ve madem bizde demokratik bir ülkede yaşıyoruz o zaman bizler ve tanıdığımız stajyerler ile vede kurslardan destek alarak ve kurslarda eğitim gören arkadaşlarla birleşelim ve belli bir gün ve saat belirleyerek İSMMMO binasının önünde protesto yürüyüşü yaparak sesimizi duyuralım. Bu forumda bir başlık açılsın ve sorunlar paylaşarak bir araya toplansın gidelim Yahya Arıkanla görüşelim. Bence en güzel yöntem budur. Bizler bunu istanbulda yaparken aynı gün ve saatte diğer şehirlerdeki arkadaşlarda aynı protestoyu bölgelerinde yapsınlar

bu dönem finansal muhase muhasebe nasıl olacak gene 2010 martaki gibi ilk 2 soru tanım mı

muradım ' Alıntı:
bu dönem finansal muhase muhasebe nasıl olacak gene 2010 martaki gibi ilk 2 soru tanım mı
Muhtemelen gene öyle olacak. Çünkü hocanın üniversitede sorduğu soru stillerini incelediğimde aynı bizim sınavda yapıldığı ilk 2 soru sözel diğerleri sayısal sorulardı. İşin ilginci sadece muhasebe değil vergi hukuku ile ilgili sorularda sormuş...