Ynt: Sonuçlar belli olmuş;
arkadaşlar tek dersim maliyet, hala aranmadım, bekliyorum...
arkadaşlar tek dersim maliyet, hala aranmadım, bekliyorum...
SerbestMüşavir ' Alıntı:Arkadaşlar kayseri odası aradı, tebrikler maliyet muhasebesi dersinden 50 alarak belgeyi almaya hak kazandın dedi başkan, rabbim herkese nasip eder inşallah şu ramazan günü bütün stajerler kazanır.
MAliyetten 2. sorunun a ve c şıklarını tam yaptım, b şıkkı yanlıştı, işçilikten ise herşeyi yaptım ama haftasonu tatil ücretini hiç yazmadığımdan bütün hesaplamalar yanlış oluyordu ,yevmiyelerimde kayıt olarak doğru ama rakam olarak yanlıştı yinede puan verip geçirmişler.
ç.sibel ' Alıntı:benide aradılar . istanbul odadan yalnız puan söylemiyorlar. darısı herkesin başına inşaallah.
cevapları soran arkadaşlar ben brüt ücreti 92.700 buldum. tahakkuk kaydınıda yaptım fakat diğer muhasabe kaydım yanlıştı. diğer soruyuda dehanın çözdüğü gibi çözmedim.
TUBİŞ ' Alıntı:accor ' Alıntı:tek ders maliyet vardı 65 almışım.S.M.M.M. oldummmm...
hangi oda aradı sizi tebrik ederim.ya sorulara şu direk işçilikte değişken uygulamışmıydınız gelir tablosunu nasıl yaptınız ayrıca işçilik tammıydı cevap verirsen sevinirim
odayı aradımSEDEM ' Alıntı:Nerden öğrendiniz ,yalnızca geçenleri arıyorlar sanıyordum.kamilosma ' Alıntı:maalesef şimdi öğrendim ve son hakkıma kaldım maliyetten. nasip![]()
kamilosma ' Alıntı:odayı aradımSEDEM ' Alıntı:Nerden öğrendiniz ,yalnızca geçenleri arıyorlar sanıyordum.kamilosma ' Alıntı:maalesef şimdi öğrendim ve son hakkıma kaldım maliyetten. nasip![]()
hangi oda acaba aradığınız
GÖNÜL AKKURT ' Alıntı:yarın 10 dan sonra tesmer sitesinden öğrenebilirsiniz dedi ismmo
hayır bitti demediler, hala umut var... inşallah güzel haber gelir hepimizeTUBİŞ ' Alıntı:GÖNÜL AKKURT ' Alıntı:yarın 10 dan sonra tesmer sitesinden öğrenebilirsiniz dedi ismmo
aramalar bitmiş o zaman ölemi((
nasipse ' Alıntı:kocaeli odası kazananlara mesaj göndermiş.yaklaşık 1 saat öncede mesaj gönderme işlemi bitmiş.Tesmeri aradım sabah 10 da açıklanacak dedi.İnş. bidaha ki sefere arkadaşlar..
mart ' Alıntı:arkadaşlar istanbul odayı aradım az önce.
yarın tesmerin sitesine yüklenecekmiş sonuçlar.
arama işine de ara vermişler. artık bu saatten sonra kimseyi aramayacaklar ara verdiler dedi.
bu arada arama olayı harf sırasına göre değilmiş. karışık aranıyormuş.bunu duyduğuma sevindim. soyadım b ile başlıyor çünkü.
artık yarın her şey hayırlısıyla belli olacak. inşaallah herkes emeğinin karşılığını alır. artık bu işkenceden kurtulmak istiyorum
eeee ne zamana kadar sürecekmiş aramalar bişe söledilermi doğru düzgün cevap ta vermiyolar yani arayacaklar