Sen ne yaptın Ebrulim tek ders vardı demi senin.Ebrulimm ' Alıntı:Günaydnlar,
Sınav sonuçları açıklandı,bekleyenlerin bilgisine....
Sevgilerimle
Sermaye Piyasası Kurulundan:
Sermaye Piyasası Faaliyetleri Lisanslama Sınavları
Sermaye Piyasası Mevzuatı çerçevesinde Sermaye Piyasası Kurulu tarafından 12 - 13 Eylül 2009 tarihlerinde Sermaye Piyasası Faaliyetleri Temel Düzey Sınavı, Sermaye Piyasası Faaliyetleri İleri Düzey Sınavı, Türev Araçlar Sınavı, Gayrimenkul Değerleme Uzmanlığı Sınavı, Kredi Derecelendirme Uzmanlığı Sınavı, Kurumsal Yönetim Derecelendirme Uzmanlığı Sınavı, Sermaye Piyasasında Bağımsız Denetim Sınavı ve Konut Değerleme Uzmanlığı Sınavı yapılacaktır.
Sınavlara ilişkin ayrıntılı bilgiler http://www.spk.gov.tr/ internet adresinin "Lisanslama Sınavları" başlığı altında bulunan Sınav Kılavuzunda yer almaktadır.
Başvurular, 06.07.2009 - 24.07.2009 tarihleri arasında yapılacaktır.
beta yayınları da yeni bir kitap çıkarmışardadonmez ' Alıntı:arkadaşlar bende bağımsız denetim sınavına girmek istiyorum piyasada sadece gazi kitabımı var bu sınav sadece ankarada mı oluyo geçtiğin dersten bir daha girmiyosun herhalde ortalama 70 almamız gerekiyo galiba bir seferde bitirmek kolay olurmu başka kaynak önerirseniz sevinirim
Başlıkta sorularınızın cevapları mevcut, ilk sayfalara bakabilirsiniz.stajyer2007 ' Alıntı:Meraba arkadaşlar bağımsız denetim lisanslama sınavları hakkında bilgiye ihtiyacım var mali müşavirlerin alması gereken lisans hangisi kaç sınava girmemiz gerek kaç net yapmalıyız. sınav zamanı ve çalışmamız gereken kaynak hangisi yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.. yardımcı olacak kimse yokmu ???