Temmuz 2008 Maliyet Muhasebesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Temmuz 2008 Maliyet Muhasebesi

gülümse1907 ' Alıntı:
1517 ' Alıntı:
bunu daha önce ruhsat alan arkadaşlara sormak lazım ;D
ama benim nişanlılık çok uzadı arkadaşlar :D uzatmaları oynuyoruz .her an ayrılabiliriz :)

Yok yok canım ayrılmazsınız. Geçeceksin sen maliyetten.

Geçecekleri sayıyorum:)

1517
Gülümse1907
Heeerrrdemmmm

:)))

ben yokmuyum :D

Aaaaa özbilek beyefendi. Doğru sizde vardınız:) Onurun dediği gibi liste uzayacak arkadaşlar merak etmeyin. Maliyetten yüzümüzü güldürecekler ama meslekden dökerlerse şaşmayalım.

gülümse1907 ' Alıntı:
Aaaaa özbilek beyefendi. Doğru sizde vardınız:) Onurun dediği gibi liste uzayacak arkadaşlar merak etmeyin. Maliyetten yüzümüzü güldürecekler ama meslekden dökerlerse şaşmayalım.
Bak işte onun sözünü veremem,Gerçekten belirsizlik var..

onurcan ' Alıntı:
gülümse1907 ' Alıntı:
Bak işte onun sözünü veremem,Gerçekten belirsizlik var..

Senin meslek nasıl geçti onur

bende meslek huk.girdim 50 alırsam yatıp kalkıp dua edecem ;D

1 .soru 1 nolu muhasebe tebliğinin amacını sormuşlardı yazdıklarımla tebliğin amacına arasında farklılkıklar var ben türkiye muhasebenin tek düzen şeklinde tutulmasını ve kamu özel kesim için tek tüzen hesap planının kullanılması zorunluluğu var dedim ana düşncem tek tüzenin olması şeklinde eveleyip geveledim ama 1 nolu muhasebe tebliğinde amacı bi bakımda tek düzenin ismi geçmesede çağrışım yapmış ;D

Fena değil işte,emin değilim ama..Beklemek lazım..Zaten kimsenin emin olduğu bir sınav değildi biliyorsun.ayrıca umudumu kaybedeceğimee... :)umarım başarırız

ozbilek ' Alıntı:

1 .soru 1 nolu muhasebe tebliğinin amacını sormuşlardı yazdıklarımla tebliğin amacına arasında farklılkıklar var ben türkiye muhasebenin tek düzen şeklinde tutulmasını ve kamu özel kesim için tek tüzen hesap planının kullanılması zorunluluğu var dedim ana düşncem tek tüzenin olması şeklinde eveleyip geveledim ama 1 nolu muhasebe tebliğinde amacı bi bakımda tek düzenin ismi geçmesede çağrışım yapmış ;D

Bende 50 alayım fazlası onların olsun:)

Onur mesleği söylüyosunda maliyeti niye söylemiyorsun. O nasıl geçti:)))))

gülümse1907 ' Alıntı:
ozbilek ' Alıntı:

Bende 50 alayım fazlası onların olsun:)

Onur mesleği söylüyosunda maliyeti niye söylemiyorsun. O nasıl geçti:)))))
Eğer dehanınki doğruysa geçermiyim bilmem,ama şıklarda puan verecekler yani belirsizlik var.Ben yine ezber bozayım Umudumu kaybedeceğime.. ;D

Hımmm inşallah geçersin arkadaşım. Dehanınki yanlıştır.

gülümse1907 ' Alıntı:
Öylede arkadaşım insan isteristemez korkuyor..Baksana adamlar yanlış filan diyede açıklamadılar,Elfin biraz içimi ferahlattı ama sağolsun.Bilmiyorum annem bilmiyorum yinede

onurcan ' Alıntı:
gülümse1907 ' Alıntı:
Öylede arkadaşım insan isteristemez korkuyor..Baksana adamlar yanlış filan diyede açıklamadılar,Elfin biraz içimi ferahlattı ama sağolsun.Bilmiyorum annem bilmiyorum yinede

Korkma korkma bi daha girersin. Bu kaçıncı hakkın:))

İşte aynı stresi bir daha yaşamamak istiyorum,düşünsene tekrardan başa dönüyorsun..
Depresyon bunun sonu yaww.İnanırmısın Kedi filan alayım dedim eve okşayayım stresimi alsın diye,nankörlük yapar diyor valide..o derece yani..Daha var hakkım rakam veremem reklam olur :)

bebu sefer sınav sonuçlarını erkan açıklasalar bari..
çok uzuyor ..

ne barbat yazmışı..
sınav sonuçları 60 günde açıklansa
öpüp başıma koyacam