onurcan ' Alıntı:
gülümse1907 ' Alıntı:onurcan ' Alıntı:
Neyse gelmiyeyim üstüne. Sonun Kamil Sönmez gibi olmasın![]()
onurcan ' Alıntı:gülümse1907 ' Alıntı:onurcan ' Alıntı:
Neyse gelmiyeyim üstüne. Sonun Kamil Sönmez gibi olmasın![]()
lütfen arkadaşım forumu gereksiz yazılarla meşgul etmeyelim..ayrıca kamil bey güzide bir kişiliktir.cevap hakkı doğmasın adama ;D
gülümse1907 ' Alıntı:1517 ' Alıntı:bunu daha önce ruhsat alan arkadaşlara sormak lazım ;D
ama benim nişanlılık çok uzadı arkadaşlaruzatmaları oynuyoruz .her an ayrılabiliriz
![]()
Yok yok canım ayrılmazsınız. Geçeceksin sen maliyetten.
Geçecekleri sayıyorum
1517
Gülümse1907
Heeerrrdemmmm
))
Bak işte onun sözünü veremem,Gerçekten belirsizlik var..gülümse1907 ' Alıntı:Aaaaa özbilek beyefendi. Doğru sizde vardınızOnurun dediği gibi liste uzayacak arkadaşlar merak etmeyin. Maliyetten yüzümüzü güldürecekler ama meslekden dökerlerse şaşmayalım.
onurcan ' Alıntı:Bak işte onun sözünü veremem,Gerçekten belirsizlik var..gülümse1907 ' Alıntı:Aaaaa özbilek beyefendi. Doğru sizde vardınızOnurun dediği gibi liste uzayacak arkadaşlar merak etmeyin. Maliyetten yüzümüzü güldürecekler ama meslekden dökerlerse şaşmayalım.
ozbilek ' Alıntı:bende meslek huk.girdim 50 alırsam yatıp kalkıp dua edecem ;D
1 .soru 1 nolu muhasebe tebliğinin amacını sormuşlardı yazdıklarımla tebliğin amacına arasında farklılkıklar var ben türkiye muhasebenin tek düzen şeklinde tutulmasını ve kamu özel kesim için tek tüzen hesap planının kullanılması zorunluluğu var dedim ana düşncem tek tüzenin olması şeklinde eveleyip geveledim ama 1 nolu muhasebe tebliğinde amacı bi bakımda tek düzenin ismi geçmesede çağrışım yapmış ;D
Eğer dehanınki doğruysa geçermiyim bilmem,ama şıklarda puan verecekler yani belirsizlik var.Ben yine ezber bozayım Umudumu kaybedeceğime.. ;Dgülümse1907 ' Alıntı:ozbilek ' Alıntı:bende meslek huk.girdim 50 alırsam yatıp kalkıp dua edecem ;D
1 .soru 1 nolu muhasebe tebliğinin amacını sormuşlardı yazdıklarımla tebliğin amacına arasında farklılkıklar var ben türkiye muhasebenin tek düzen şeklinde tutulmasını ve kamu özel kesim için tek tüzen hesap planının kullanılması zorunluluğu var dedim ana düşncem tek tüzenin olması şeklinde eveleyip geveledim ama 1 nolu muhasebe tebliğinde amacı bi bakımda tek düzenin ismi geçmesede çağrışım yapmış ;D
Bende 50 alayım fazlası onların olsun![]()
Onur mesleği söylüyosunda maliyeti niye söylemiyorsun. O nasıl geçti))))
Öylede arkadaşım insan isteristemez korkuyor..Baksana adamlar yanlış filan diyede açıklamadılar,Elfin biraz içimi ferahlattı ama sağolsun.Bilmiyorum annem bilmiyorum yinedegülümse1907 ' Alıntı:Hımmm inşallah geçersin arkadaşım. Dehanınki yanlıştır.
onurcan ' Alıntı:Öylede arkadaşım insan isteristemez korkuyor..Baksana adamlar yanlış filan diyede açıklamadılar,Elfin biraz içimi ferahlattı ama sağolsun.Bilmiyorum annem bilmiyorum yinedegülümse1907 ' Alıntı:Hımmm inşallah geçersin arkadaşım. Dehanınki yanlıştır.