altuger ' Alıntı:mrb ben de mart sınavlarına girdim ilk kez 7/9 yaptım maliyet kaldı bi tek
hemde ilk girişte...altuger ' Alıntı:mrb ben de mart sınavlarına girdim ilk kez 7/9 yaptım maliyet kaldı bi tek
19-20 Temmuz 2008 Tarihlerinde Yapılacak SMMM Sınavları İle İlgili Duyuru {YENİ}julıet ' Alıntı:meslek hukuku yeni değişikliklere bakmanız yararlı olur her sınavda bir-2 soru geliyor...kesin geliyor......
İMREN ' Alıntı:19-20 Temmuz 2008 Tarihlerinde Yapılacak SMMM Sınavları İle İlgili Duyuru {YENİ}julıet ' Alıntı:meslek hukuku yeni değişikliklere bakmanız yararlı olur her sınavda bir-2 soru geliyor...kesin geliyor......
19-20 Temmuz 2008 tarihlerinde yapılacak SMMM Hukuk sınavında; Sosyal Güvenlik Hukuku sınav konusunda çıkacak sorular, yeni düzenlemeleri kapsamayacaktır.
Muhasebecilik ve Mali Müşavirlik Meslek Hukuku sınavında; Sınavdan önce 3568 sayılı Yasa taslağı resmi gazetede yayınlanarak yürürlüğe girerse, çıkacak sorular, yeni düzenlemeleri kapsayacaktır
akrep46 ' Alıntı:İMREN ' Alıntı:19-20 Temmuz 2008 Tarihlerinde Yapılacak SMMM Sınavları İle İlgili Duyuru {YENİ}julıet ' Alıntı:meslek hukuku yeni değişikliklere bakmanız yararlı olur her sınavda bir-2 soru geliyor...kesin geliyor......
19-20 Temmuz 2008 tarihlerinde yapılacak SMMM Hukuk sınavında; Sosyal Güvenlik Hukuku sınav konusunda çıkacak sorular, yeni düzenlemeleri kapsamayacaktır.
Muhasebecilik ve Mali Müşavirlik Meslek Hukuku sınavında; Sınavdan önce 3568 sayılı Yasa taslağı resmi gazetede yayınlanarak yürürlüğe girerse, çıkacak sorular, yeni düzenlemeleri kapsayacaktır
bu duyurudan haberim var. ancak yürürlüğü girerse diyor bu konuda bilgim yok. yürürlüğe girdimi yada ne zaman girecek bundan haberiniz varmı?
Ogün Güneş ' Alıntı:3568 Sayılı yasa hakkındaki değişiklikler için tıklayınız.
Ancak ilgili değişiklikler Cumhurbaşlanınca geri gönderilmiştir, ilgili bölüm için tıklayınız.
3568 sayılı yasanın güncel hali için tıklayınız.
_________________________________________________Ogün Güneş ' Alıntı:Ogün Güneş ' Alıntı:3568 Sayılı yasa hakkındaki değişiklikler için tıklayınız.
Ancak ilgili değişiklikler Cumhurbaşlanınca geri gönderilmiştir, ilgili bölüm için tıklayınız.
3568 sayılı yasanın güncel hali için tıklayınız.