ardadonmez
Katkı Sunan Üye
Ynt: Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...
geri sayım başladı bence o kadar kasmayalım kendimizi kolay gelecek sorular
geri sayım başladı bence o kadar kasmayalım kendimizi kolay gelecek sorular
ardadonmez ' Alıntı:geri sayım başladı bence o kadar kasmayalım kendimizi kolay gelecek sorular
stajyer2007 ' Alıntı:Arkadaşlar nasıl gidiyor çalışmalar heyecan varmı inşallah kolay bir sınav olur. bazen çalıştığım dersleri sanki unutuyor gibi oluyorum sizdede oluyor mu başarılar herkese
semren ' Alıntı:bağış ve yardımlar ile bes katkı paylarının %5 ve %10 luk kısımlarını belirlerken esas alınacak beyan edilen gelir ve beyan edilecek gelir ayrımı hakkında açık bir bilgi bulamıyorum..bes için beyan edilen gelir yazıyor kitaplarda bağışlar için beyan edilecek gelirden bahsediyor.. o konuda aklım çok karıştı kurumlar ve gelir vergisi için ayrı ayrı bu konuda beni aydınlatabilecek var mı ...teşekkürler...
beyan edilen gelir yani v.u.k. göre belirlenen vergi matrahısemren ' Alıntı:semren ' Alıntı:bağış ve yardımlar ile bes katkı paylarının %5 ve %10 luk kısımlarını belirlerken esas alınacak beyan edilen gelir ve beyan edilecek gelir ayrımı hakkında açık bir bilgi bulamıyorum..bes için beyan edilen gelir yazıyor kitaplarda bağışlar için beyan edilecek gelirden bahsediyor.. o konuda aklım çok karıştı kurumlar ve gelir vergisi için ayrı ayrı bu konuda beni aydınlatabilecek var mı ...teşekkürler...