merhaba arkadaşlar öncelikle geçmiş olsun hepimize;
Tümob deki abilerimiz ne yapmaya çalışıyor ?
Tarzmı değiştiriyorlar,yeni yöntemler buldularda bizi kobay olarakmı kullanıyorlar?
Yada (Şaibeli Olacağı Şimdiden Belli olan) SM Den SMMM liğe geçen abilerimiz gelecek diye bizim kazanmamızı istemiyorlarmı.
Tamam sınavla ilgili kurul değişmiş anladık ee muhasebe ile ilgili kavramlar,kurallar,algılamalardamı değişecek ?
Tablo analizinin konusu tablo analiz etmek değilmiş meğer kelime uyunları ve tehditvari uyarıları ile sınavı geçmememizi sağlamakmış.
Maliyetin 1.sorusunda aynı sonuca varan kimsiye denk gelmedim daha,
Denetimde onca aşama varken sen yüzeysel şeyler sor,
Genel hukukun o kadar önem li konusu varken sen gel Danıştay ı sor,
vergi hukukun çok sayıda kanun bulunmasına rağmen sen gel AR-GE yi sor (ar-ge yi bilseymişiz kdv,kur.v.kanunu,gv kan.,amme alacakları,Vuk,vs kanunlarını öğrenmemize gerek yokmuş)
Allah rızası için kardeşim 5 6 aydır kitapları 4 der 5 eşer sefer bitirdik son beş yılın çıkmış sorularını 7 8 sefer okuduk,mevzuatın altını üstyüne getirdik.Arkadaşlar son 1 ayda Tv seyr etmedim inanın allahtan.
sen gel bütün bu meslekle ilgili mevzuatları geç yüzeysel şeyler sor şok oldum şahsen.
İnsan vergiği emeğe acıyor ,çalışmadanda girseymişiz nerdeyse şuan daki aynı sonucu alacakmışız.
Türmob bu soru tarzlarını gözden geçirmeli.
Hayırlısı diyelim.
Artık hangi derse nasıl çalışmak lazım, hangi yollaı izlemeleiyiz karıştı... Geçmiş döneme baksak bir türlü, bakmasak başka türlü... Deneme tahtasına çevirdiler bizi... Sınav komisyonunu mantıklı bir yol izlemeye davet ediyorum... Bir dönem zor, bir dönem kolay, diğeri orta... Yeter artık olan bizlere oluyor...